Vidim ima dosta fanova rep i hip-hop muzike na sajtu pa da vidimo sta mislite o devojkama koje se bave ovom vrstom muzike... Da li znate za neku reperku sa nasih prostora? Da li imate neku omiljenu, tipa Nicki Minaj, Missy Elliott...? Pisite, komentarisite, kacite pesme...
Ako je ona reperka, Tanja, ubi me... Inače, evo ja bih izdvojila jednu baš zanimljivu devojku.. Mirela Priselac, poznatija kao Remi, Hrvatska... Inače je sa Lukom Tralićem, poznatiji kao Shot... Oni čine sa još par osoba grupu Elemental.
I ovo je jedna od poznatijih pesma koje su se pojavile u Domaćici ( MTV ).
DxD, pa s obzirom na to da prvi put cujem za nju, ne mogu da te ubijem... Pa nije valjda da samo znas za tu reperku...
Od nasih reperki, volim samo jednu da slusam, Tia se zove i devojka je odlicna, bar za mene. Svidjaju mi se pesme: "Pamti me", "Jaca od ljubavi", "Bivsi"...
A od stranih, Nicki Minaj normalno. Onda Missy Elliot takodje. Pa Eve, pesmu "Tambourine" obozavam. I izdvojila bih jos i Lil' Kim...
DxD, pa s obzirom na to da prvi put cujem za nju, ne mogu da te ubijem... Pa nije valjda da samo znas za tu reperku...
Od nasih reperki, volim samo jednu da slusam, Tia se zove i devojka je odlicna, bar za mene. Svidjaju mi se pesme: "Pamti me", "Jaca od ljubavi", "Bivsi"...
A od stranih, Nicki Minaj normalno. Onda Missy Elliot takodje. Pa Eve, pesmu "Tambourine" obozavam. I izdvojila bih jos i Lil' Kim...
Po meni rep nije za zene, nemaju one snage da izrepaju kolko i momci Al' ipak ima izuzetaka, al' opet volim da cujem u nekoj rep pjesmi zenski glas kao u ovoj, cura odlicno pjeva mada msm da ima tu malo auto tune
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.