poklanjam pvu saga ep pesmu mallenoj i teta bosanki :)evo ga the nastavak pocetka kraja sage o tragikomicnoj sudbini nasih junakinja kroz dvogled sa cenzurom the mallena i bosanka 2 the malena se budi,vauuu zevnula sam jako jutarnje su grudi,sunce je izaslo, uh sta em sinoc snaslo setala sam gradom roleri u hladu pila sam sok,videla sam babu, zanimljiva zena,obrijala bradu u frizideru zima,hladna su i jaja za dorucak Bosanki spremam pohovanog zmaja hihiihhiihihhihi,nasa svadja je bez kraja na televizoru kazu krade intimen jaja u mislima oklagija,celave su zavjese pod nogama persija,kazu tepih zove se sanjala sam bosanku,dugokosu i plavu kupila je barbiku,zarasla u bradu bosanka je ceka,osveta je teska pocupace joj kosu,bice kao fleka farba je na glavi,malena se boji bosanka je jaka,sudija sekunde broji poludela od besa izujedala bi slona malena se trgnu i skoci do plafona kao macka stoji na plafonu srece ispod je luda bosanka,bice av av nesrece iz ociju munje,sevaju i grudi malena se smije,hihihihi dzaba ti svi trudi ja sam na plafonu,prikupljam svoju snagu kada ti skocim za vrat bolji idi k vragu necu aj k vragu ljutita je bosanka tebe cu poslati kod neurodoktora izujedacu ti oci,pokidati sminku pregristi trepavice pocepati majice silikonske grudi izduvacu ti iglom jos jednom me naljuti,ispeglacu te peglom malena se zamisli,nestade i struje nakrivila usi,na desno bolje cuje celava joj glava,niz kose znoj se lije bosanka je luda,lukava poput teta lije odvrnucu ti snove,zasaraficu ti misli smotacu te ko tepih na pocetku persijski malena se trze,skoci sa plafona uzjahala bika,niej bilo slona zamahnula bicem kao forhend paralelu djokovica doziva i jede mortadelu opali dva asa,svet se uzdrama i stade publika u transu,bosanka se prepade al ne lezi vraze,rece jedan cika bosanka je jaka,iz mrtvih bi se digla popila je jedno od prepelice svoje ja kazem jaje,vi kazete na ocima stoje jaje na ocima stoje jaje na ocima stoje idemo dalje u emotivnom krugu ove dvije cure drogirale bi i drogu mallena se dize kao feniks posle rucka dohvatila oklagiju,bosanku kao orah krcka i bosanka je jaka,kao orah tvrda slomila je stiklu,sada je jos vise luda osvetnik u magli njena je tajna mallenoj frizura nije vise trajna kukuruzi u glavi rasto svakim danom bosanka se sveti,samar je sa dlanom mallena se boji,pocela da trci bjezale su noge,na maratonca lici bosanka je mudra,sprema dvije igre jedna je sarma,druga poput cigre oduzet je servis malenoj od bosanke sada bosanak servira i dere najlon carapke iznenadjenej na vidiku u sljiviku jabuke pingvini u tosteru,neresno sudija povice publiku boli stomak,dobar je i vinjak produzeci poceli bosanka i malena,pravi je uzitak epska borba titana da su musko klipana one su zene lepseg juznog pola sramota,krijem noge ispod stola cuo sam na televizoru,jedna se kupala gola skandal,zasto se kupas gola povika iz sveg glasa ja sam erotska prala stopala ali u carapama ostala hm,koja se kupa gola a ko u carapama nastavak u broju sledecem posvecen komarcima erotski je naboj obojeni su snovi bosnaka se skida malena haltere broji ukraden je ulozak popoljak u kosi livada u srcu zbun leptiru se nosi sexy malena trci parkom bosnaka na traci helanke su jedna sorc druga oblaci borba je u blatu cokolada u mislima bikini se sprema bice vrucih tela zanosne i vitke pohotne su i zedne voda je emancipovana kao pile na zadatku sta hoces ti?ubicu ti intimenovu patku neces moj patku pipinuti ti zelena je i fina,laje na jen,dva tri sudija ih prekida pozeleo zenu video je juce,prosetala ej kuce zamisle se publika,cemu ovo vodi ajde da su barem gole i u kiseloj vodi u blato nece bosanka,malena je zove: udji ako smes,donele te rode necu ja u blato,aj sam cura fina sanjala sam erotiku,pila rujna vina uh,bas me sta me briga ja sam malena i dobra zavodljivog pogleda,pravog zenskog roda ja bih u cokoaldu povika i bosanka udji ako smes,budi bond devojka malena se zamisli,pomisli i rece ako je milka,mogu svako vece sanjala sam kravu daje dobro mleko kiselo je grozdje,hoce jos neko? bosanka je ljuta,uzvraca iz besa necu ja grozdja,niti mleka fina, ulazi u bleto,osveta ej fina bosankini nokti potrcase u napad opasnog su izgleda,iz ociju varnica malena se brani,nikad ili sad u stit je podigla grudi,kao ljesnik vjeverica sudar dvaju osoba ljepseg juznog pola prenosial je televizija i jos svjeta pola nastavak sage ocekuje se do jutra erotika u najavi,bez cenzure sutra.the kraj
Added (08.04.2013, 11:34 PM) --------------------------------------------- zaboravio sam reci da cu pokloniti i treci deo sage clanovima foruma,hvala
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Ponedeljak, 08.04.2013, 4:34 PM
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
When I'm less than I should be When I just can't face the day When darkness falls around me And I just can't find my way When my eyes don't clearly see And I stumble through it all You I lean upon, you keep me strong And you rise me when I fall (chorus) You are there when I most need you You are there so constantly You come shining through, you always do You are always there for me When life brings me to my knees When my back's against the wall You are standing there right with me Just to keep me standing tall Though a burden I might be You don't weary, you don't rest You are reaching out to carry me And I know I'm heaven-blest
Hvala ti na svemu,iskrenost,emociju,razumijevanje,osmijeh.........
PUCO
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...