Ostavite poruku za nekog
|
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 102 | 21.09.2011 , 6:39 AM
|
za BRANKA IVKOVICA....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
647 poruka na forumu
| |
22
| |
461
|
|
| |
|
post # 104 | 21.09.2011 , 9:46 PM
|
|
|
| |
|
|
|
post # 107 | 22.09.2011 , 2:25 PM
|
Pa... Dakle, da krenem da pisem. Ova ovde tema, koliko ja primecujem, je kao kafana.. Manje vise... Dakle, trebala bih da ostavim poruku za nekoga... E sada, problem je to sto ne mogu izdvojiti jednu, dve ili tri osobe. Sto znaci... Manje vise. xD Salim se... Sto znaci, da moram svima ostaviti poruku. Pa bio bi red da pocnem. Hvala Nikoli ( badule ) - coveku kojega je vreme isklesalo. Uzor mi je. Hvala Sandri(1000) - devojci koja je toliko dobra, humana, i najvaznije, POSTENA KI LEBAC! Hvala Jasmini(88) - devojka koja vise nije tu. Ali, hvala joj za silne osmehe i savete. Hvala Marijani( BK ) - devojci koju toliko gotivim... Samo muzika... Nije toliko to bitno. Hvala Igoru ( rogi ) - najbolji gazda... Coveku koji me je upoznao sa svim ovim silnim ljudima. Hvala Srdjanu ( Unique-u ) - takodje kao ovaj gore iznad. Hvala Davoru - osoba koja stvarno je tata mata za pc. Hvala Tanji ( 91 ) - najbolja starija virtuelna sestra na svetu. Devojka koja je manja od mene, a mnogo vise je postujem nego visinski. Sta bih ja bez nje i njene Inne? Hvala Dorji - devojci ( nisi klinka da znas ) zbog koje mi je srce na mestu. Ipak nisu svi sa kompleksima i jure modu. Hvala Miri ( 91 ) - takodje starijoj najboljoj sestri koja me udavi sa njenom Innom. Al' zivim i dalje. Cekam i dalje postu ( iako se plasim da je unutra bomba ). Hvala Ammiru ( 95 ) - koji je dobar kao covek i zbog izuma SOS-a. Hvala Radi ( Radaa ) - stvarno njena senzualna slika me iznenadjuje. ( zna ona o cemu pisem ) Hvala i za Marchela. Hvala Nini ( Ninaa ) - vesela osoba. Nema sta... Mislila sam da je starija. Hvala Andrei ( andreica93 ) - za mnogo smesnih bocika... Hvala Bocki ( ne znam joj ni ime, nista ) - hvala joj zbog toga sto me uvek nasmeje, i sto je najvise cudno, to sto sam uvek happy kad joj vidim nick. Hvala Riddler 79 - za velike reci... Beseda. Hvala Rokici ( RaHeLa ) - za ama bas sve... Hvala... Khm... Hvala www.extracafe.rs za sve sto mi je pruzio. Izivnjavam se ako sam nekoga zaboravila.
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 108 | 22.09.2011 , 3:45 PM
|
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 109 | 22.09.2011 , 5:08 PM
|
Quote (DxD) Hvala Tanji ( 91 ) - najbolja starija virtuelna sestra na svetu. biggrin Devojka koja je manja od mene, a mnogo vise je postujem nego visinski. jaoj Quote (DxD) Sta bih ja bez nje i njene Inne? e sad cu jos vise da te davim sa njom
|
|
| |
|
post # 110 | 22.09.2011 , 5:11 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 111 | 22.09.2011 , 10:46 PM
|
Za Boga Added (22 Sep 2011, 10:46 PM) --------------------------------------------- i još nekoga
|
|
| |
|
post # 112 | 23.09.2011 , 6:17 AM
|
Ne znaš koliko zvijezda na nebu ima, ne znaš kako je meni noćas zima, ne znaš koliko Te želi netko, ali znaj da je uz Tebe iako si daleko.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 114 | 23.09.2011 , 11:34 AM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 116 | 24.09.2011 , 8:24 AM
|
Dobro jutro ljubavi
|
|
| |
|
post # 117 | 24.09.2011 , 3:57 PM
|
|
|
| |
|
post # 118 | 25.09.2011 , 0:14 AM
|