Rock, Electro, Narodno ili House?
|
|
|
|
|
post # 23 | 03.11.2011 , 5:17 PM
|
Quote (srbija_king) Naravno da mogu reci....a to sto su neki zatupljeni i sto vole neke "BOLESNE'' pesme to je njihov problem... brate iznenađuješ me
|
|
| |
|
|
|
|
post # 27 | 22.11.2011 , 3:39 AM
|
Quote (srbija_king) Naravno da mogu reci....a to sto su neki zatupljeni i sto vole neke "BOLESNE'' pesme to je njihov problem... Izvini matori..sada sam se nasao uvredjenim.... Sta su to po tebi bolesne pesme ?? Slusas metal, ili sta vec, pa su ti pesme popile mozak... U pravu si za 1 stvar..da ko slusa metal, prank i ostala sranja da mora da se drogira, skidam ti kapu sto se tice toga, ali da ti odredjujes sta je bolesna muzika a sta ne...pa ko si ti ??? Predpostavljam da ne volis nadornjake..to je sasvim ok, i ja to postujem, ali mogu da tvrdim, da kada izadjes u grad, odes u neki retardirani klub gde se samo slusa rok, napijes se, i to je sasvim ok, ali to ne moze da bude sladje kada se napijes uz neki tezak narodnjak, kada te pesma pogodi u srce, dodje ti da zaplaces, zapalis cigaru i pevas pesmu o nekoj devojci, evo recimo ovu:
Ne moras da volis narodnjake, ali samo cuj taj zar, tu toplinu reci....pa kaze.... Ljubila me kao niko, pamtim njeno milovanje, na rastanku trazila je nesto moje za secanjeeee..... To ti je zivot sine
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 28 | 22.11.2011 , 12:39 PM
|
srbija_king, slazem se terbex VRH grupeAdded (22 Nov 2011, 3:16 Am) --------------------------------------------- http://youtu.be/Y-XOv4Xej58
prti do smrti!!!!!!!!!!!!!!! pa zar da nema u tim zanrovima hip hopa??? zonsa burazere Added (22 Nov 2011, 11:39 Am) --------------------------------------------- Mortal, bre sabane ti zeleni zvuci turske muzike JASAR AJ LIPA pretvori se u sibicu!
ПУЦАЈ НА МУРИЈУ!!! ПУЦАЈ И ПОБЕДИ!!!
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
post # 29 | 22.11.2011 , 1:54 PM
|
Rock .... zato sto moze i da me pokrene i da me opusti, i razveseli i rastuzi... Ima pjesama za svaku priliku
jedna od mojih omiljenih pjesama...
|
|
| |
381 poruka na forumu
| |
24
| |
281
|
|
post # 30 | 22.11.2011 , 3:38 PM
|
Mortal, Pogresno si me shvatio....ja volim Rok muziku....i narodnu...onu staru narodnu...ja sam rekao da su bolesne pesme....ove danasnje...tj Grand....kako ja znam Jasar nije u grandu?
SrB-IjA-KiNg*
|
|
| |
|
post # 31 | 22.11.2011 , 4:04 PM
|
srbija_king, Ja sam te razumeo da si rekao da su sve narodne pesme bolesne... Moje greska.. Sry..
Poruku je menjao/la Mortal - Utorak, 22.11.2011, 4:05 PM
|
|
| |
|
|
post # 33 | 22.11.2011 , 6:49 PM
|
Slusam i ja tu sektasku muziku ahahhahahaha
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
|
post # 35 | 24.11.2011 , 12:30 PM
|
Quote (cp6uja) 1. 3. Electro ti nije vrsta muzike, već podvrsta u većini žanrova, a najpopularniji je Electro House i DJ BL3ND
Brate,vidi se da poznajes materiju hahahaha...kakva je to podvrsta House-a Electro?!Electro ti je sama za seve definicija,kao sto je sama Techno muzika za sebe a podvrste tih stvari su minimal techno,deep house,vocal trance itd. .... zato ne komentarisi ono sto nzns
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
|
|
post # 38 | 24.11.2011 , 6:22 PM
|
Quote (DonLeminho) Mortal, bre sabane ti zeleni zvuci turske muzike JASAR AJ LIPA pretvori se u sibicu! Zamolio bih te da ne vredjas, ako si nadrogiran od pesme, ili nikada nisi imao ribu, nisam ti ja kriv... Mislim, mogu da ti nabacim neku ako se budes lepo ponasao... A to koju cu ja muziku da slusam, to prepusti meni
Poruku je menjao/la Mortal - Cetvrtak, 24.11.2011, 6:23 PM
|
|
| |
|
post # 39 | 26.11.2011 , 11:46 PM
|
ПУЦАЈ НА МУРИЈУ!!! ПУЦАЈ И ПОБЕДИ!!!
|
|
| |