TOSE PROESKI
|
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 30.11.2011 , 11:42 PM
|
Najvise me pogadja Igra bez granica, al volim i ostale njegove pesme, kao sto su Tajno moja, Soba za tugu, Jos uvek sanjam da smo zajedno, Pratim te, Cija si...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
|
|
post # 6 | 01.12.2011 , 11:11 PM
|
Nisam ga slusao u smislu da sam njegof fan,ali decko je bio vrhunski umetnik.....to ja mislim da niko nemoze da ospori i ako nisam strucnjak za muziku...
|
|
| |
|
|
post # 8 | 02.12.2011 , 5:24 PM
|
|
|
| |
|
post # 9 | 08.12.2011 , 10:05 PM
|
Mess with the best,die like the rest!!!
|
|
| |
|
|
post # 11 | 14.01.2012 , 7:05 AM
|
Sve su fenomenalne al' eto da odvojim neku: HardestThing Guilty Jos uvek sanjam da smo zajedno Igra bez granrca Krajnje vreme Cija si Volim osmeh tvoj Aria Mesecina Lagala nas mala Po kosi da ti spijam Limenka Čini 1200 milja. . . . itd, itd, itd. . .
|
|
| |
|
post # 12 | 04.08.2012 , 1:18 PM
|
Poruku je menjao/la Leksi - Subota, 04.08.2012, 1:19 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
145 poruka na forumu
| |
8
| |
60
|
|
post # 13 | 04.08.2012 , 1:33 PM
|
Boze, brani je od zla
Ona ima oci koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti
Ref. Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja Boze, brani je od zla
Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit' kao ja
Ref.
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja Boze
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja Boze, brani je od zla Boze, brani je od zla
Takt je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja ili budalu. Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti.
|
|
| |
261 poruka na forumu
| |
14
| |
548
|
|
| |
|
|
post # 16 | 17.08.2012 , 3:11 AM
|
Tose Proeski & Antonija Sola - Volim osmijeh tvoj
|
|
| |
|
post # 17 | 17.08.2012 , 6:01 AM
|
Pratim te, sve u korak svaku stopu poljubim svaku suzu, svaki uzdah osjetim tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim
Pratim te, i kad ne gledam po koraku te znam svaki drhtaj tvoga tijela osjecam tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 18 | 19.08.2012 , 7:56 PM
|
sve su mu dobre al eto izdvoojicu par njih
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |