Koja je tvoja omiljena pesma?
|
|
|
post # 1301 | 05.06.2012 , 9:28 AM
|
|
|
| |
|
post # 1302 | 05.06.2012 , 11:23 AM
|
Scorpions - Wind of change
|
|
| |
|
post # 1303 | 05.06.2012 , 1:09 PM
|
|
|
| |
|
post # 1304 | 05.06.2012 , 2:53 PM
|
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 1305 | 05.06.2012 , 3:03 PM
|
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 1306 | 05.06.2012 , 3:10 PM
|
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 1307 | 05.06.2012 , 11:53 PM
|
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
|
|
|
post # 1312 | 08.06.2012 , 1:11 AM
|
|
|
| |
|
post # 1313 | 08.06.2012 , 12:38 PM
|
|
|
| |
|
post # 1314 | 08.06.2012 , 12:48 PM
|
|
|
| |
|
post # 1315 | 08.06.2012 , 5:23 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 1317 | 08.06.2012 , 6:03 PM
|
[b][b][b][b][b][b]One day you will realize what you got... Lord knows it's gonna be late, baby, it's gonna be late...
Папир сад је крвав, јер срце је на њему Реповаћу јако да разбијам трему Емоција јака, па искрена к'о очи Слику моје душе ја ставићу у оквир Нека сви је виде и науче по нешто Поуке из грешака - сад реповаћу бесно О другу, о рибу, о мени и о свему Што погађа ме јако ја ставићу у песму Кад сам био мали рек'о ми је стари "Чувај се другова, змије су другари Прод'о би те ортак за 200 грама меса Издаће те онда када највише ти треба" Част изузецима што их је јако мало За њих би себе дао, до њих ми је стало Рек'о сам да ћу и о женама да причам Ма, шта да вам причам када нису вредне ништа Нису вредне помена, ни искреног говора Ал' ипак ћу вам рећи моју судбину са њима Моја душа је плакала, срце ми се стезало Мислиш да је њих болео курац за то Само траже паре - ма, јебале их паре За вожњу по крају своју невиност би дале Е, то је оно што ме искрено кида и боли Што најјаче пичке увек јебу ментоли Свака част онима што желе само пажњу Што поклањају емоцију, узимају патњу Изгубио сам веру да ћу такву више срести Своју емоцију даје вама забринути песник!
Ти никад нећеш знати како бол гасим На плочник којим ходам ти никад нећеш стати Ти никад нећеш знати кол'ко живот је скуп Кад те пробуди у ноћи стомака празног звук!
Ти никад нећеш знати - љубав нису јакне Што у излозима висе или реч која се пише Ти никад нећеш знати бол који носим Моје срце је хладно к'о маслачак у роси!
Како линије иду, везују једна за другом Тако убијам бол с' домаћом опојном 'дуњом' Ја не знам боље од овог да избацим отров Кућа није за мене - то је ментални логор Нико не зна твој бол, али свако би да суди Опрости им, Боже, али погани су људи Живот бацају под ноге, нико не зна да га цени Док се не нађу са друге стране јебене цеви Ово стварно нема смисла, по шавовима пуцам Ја се молим сваке ноћи, али Бог неће да слуша Она каже да ме воли, а како да јој верујем Оглувео сам, бејбе, ту реч више не чујем Стакла крију очи, гледам вољене на плочи, еј Хитри бели дани, да л' ће моја жеља доћи на ред И колики је мој јебени грех Кад на шалтеру за срећу не помера се ред Ралност убија, ал' преживећу у сновима Избегавам ран гроб, јер је мама FU-a подигла Ако не схватиш ме ти схватиће ме твоје дете Ово је за птице које никад не полете!
Рек'о сам да ћу и о себи нешто рећи Слушајте мој став - ево вам пар речи Ја само желим љубав од оне коју сањам Искреног ортака, па оног другог склањам Не враћам се назад, јер су утабани пути Ставим слушке, идем даље, искулирам и ћутим Тишина ме испуњава, она ме инспирише Јако чудно мирише, слух осећај ми подиже Тад препустим се себи, завирим у таму Ал' само истина ме поново гура у јаву![/b][/b][/b][/b][/b][/b]
"Ja sam svoju glavu dao za svoju riječ!"
|
|
| |
349 poruka na forumu
| |
53
| |
753
|
|
post # 1318 | 08.06.2012 , 7:28 PM