Pesme iz naseg detinjstva
|
|
|
post # 21 | 04.02.2012 , 2:02 AM
|
Leksi
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 22 | 04.02.2012 , 2:08 AM
|
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 23 | 07.02.2012 , 4:51 AM
|
Lukacar95bre, kako se si se setio te pesme?! Mislim na Branka Kockicu. I mene ta pesma podseca na detinjstvo.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 24 | 15.02.2012 , 2:56 PM
|
|
|
| |
|
post # 25 | 15.02.2012 , 8:28 PM
|
Luka83, ne slazem se sa tobom. Teme jesu slicne, ali ne i iste. Detinjstvo i mladost su dva razlicita pojma. Ja sam klinac bio odavno, a jos uvek sam mlad sa svojih 23. Smatram da pesme koje trenutno slusam i par godina gore-dole su pesme moje mladosti. Nadam se da se vecina slaze sa mojim misljenjem. No, da nastavimo sa davno proslim detinjstvom.
|
|
| |
|
post # 26 | 15.02.2012 , 10:46 PM
|
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 27 | 16.02.2012 , 2:32 AM
|
Quote (Bobby88) ne slazem se sa tobom. Teme jesu slicne To sam i ja rekao. Kako se onda ne slažeš? Šalim se. Vidiš ja se slažem sa tobom i zato sam predložio da se spoje teme jer u onoj drugoj temi potoje postovi koji su bliži ovoj temi, a i ovde postoje oni koji bi odgovarali drugoj temi. Elem, vidio sam da si se u jednom prethodnih postova obradovao Branku Kockici, a u temi 'Pjesme naše i vaše mladosti' ima dosta dječijih pjesama i zato sam dao prijedlog da ih nadležni objedine. Ali, ja se ništa ne pitam i ako se tebi to ne sviđa ja povlačim ono što sam predložio.
|
|
| |
|
post # 28 | 16.02.2012 , 2:45 AM
|
Ma, opusteno... Ne ljutim se ja. Taman posla. Ali ako bismo spojili teme onda ne bi bile jedinstvene. Ja imam autorska prava i izricito kazem da ne! Inace, mislim da su pojedinci tamo malo promasili izbor pesama, ali dobro, nije moje da komentarisem to.
Evo jedne pesme uz koju se moja generacija, a naravno i ja sa njima mlatio i ne razmisljajuci o dvosmislenosti naziva pesme. I dan danas vristim od smeha kada se setim pesme ili kada je cujem.
Poruku je menjao/la Bobby88 - Cetvrtak, 16.02.2012, 3:25 AM
|
|
| |
|
|
post # 30 | 16.02.2012 , 7:28 PM
|
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
47
| |
378
|
|
post # 31 | 16.02.2012 , 9:14 PM
|
Necete verovati, pored 'zum, zum'-a iz zabavista, u mojoj kuci se moglo cuti ovo Pesme mog detinjstva
The world will look up and shout: "Save us!", and I'll whisper: "No."
|
|
| |
|
post # 32 | 16.02.2012 , 9:58 PM
|
|
|
| |
|
post # 33 | 17.02.2012 , 1:00 AM
|
|
|
| |
|
post # 34 | 17.02.2012 , 1:58 AM
|
|
|
| |
|
post # 35 | 17.02.2012 , 2:02 AM
|
Mama mi je morala čak i kasetu kupiti koliko sam voljela ovo slušati.
|
|
| |
|
|
post # 37 | 18.02.2012 , 3:23 AM
|
|
|
| |
|
post # 38 | 21.02.2012 , 0:40 AM
|
|
|
| |
|
post # 39 | 21.02.2012 , 1:08 AM
|
Jedna od najdražih iz djetinjstva svakako je ova koju je otvarač teme postvario, ali ova mi je uvijek bila najdraža...
The Reservoir dog
|
|
| |
|
post # 40 | 21.02.2012 , 8:36 AM
|
Freeeeeeeeee your mind!
|
|
| |