Najgluplji stihovi
|
|
|
post # 41 | 05.07.2011 , 10:20 AM
|
Jelena Mrkić:
Pod hitno ti treba dobar specijalista pored tebe vise ni ja vise nisam ista idi da se lecis logika je cista tvojih dijagnoza preduga je lista.
haa
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 42 | 06.07.2011 , 2:40 PM
|
|
|
| |
|
|
|
post # 45 | 24.08.2011 , 7:22 PM
|
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 46 | 24.08.2011 , 7:45 PM
|
Ovo morate da cujete
|
|
| |
|
post # 47 | 24.08.2011 , 8:08 PM
|
Quote (TanyaWow91) Ovo morate da cujete No comment Ovo prvi put cujem
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 48 | 28.08.2011 , 6:44 AM
|
TanyaWow91, definitivno si ljubomorna na Senny.... Riba dobro izgleda,dobro peva,spot sniman na vise lokacija,statisti sve renomirane face.....
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
post # 49 | 28.08.2011 , 7:26 AM
|
a sto se badule raspricao...i baca ove stihove ovuda
Samo Da Se Sredim,Nisam Ja Navucen:)
|
|
| |
|
|
post # 51 | 28.08.2011 , 3:57 PM
|
|
|
| |
|
post # 52 | 28.08.2011 , 4:14 PM
|
VETAR DUVA SLJIVE PADAJU SVINJE JEDU DA NE PROPADAJU...TVOJE OCI MI SE DOPADAJU, IAKO SU KAO FAROVI OD FICE TI SI MOJE OMILJENO BICE!!!!
Nemoj da places na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu!
Moja mala nema prednje zubi kad me ljubi s jezikom me ubi
Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete
Dusmanko znas me bila si ko prase platio ti fitness,saune i praške i cajeve da pijes silne kile da skines p..ku da brijes da izgledas ko skinheads kad gace skines da viknem Zieg Heil p..ka ti zine da me je bilo strah antibiotik penicilin i pivo na bini sto ku..ca lijece al mene nikako nece pa pece kad pisam a znam da nisam nista drugo karo al necu jos da te disam
|
|
| |
234 poruka na forumu
| |
7
| |
133
|
|
post # 53 | 22.01.2012 , 1:27 AM
|
Nesto na foru ''Ti imas cerku ona je zensko'' tako nesto ide
|
|
| |
|
post # 54 | 26.01.2012 , 10:06 PM
|
Svi od Vendi. Bez konkurencije!
|
|
| |
|
post # 55 | 26.01.2012 , 10:48 PM
|
"...'Ajde pozuri jos ove noci, skini mi mini da mi vidis oci..."
Ne bih dalje citirao "stihove".
Poruku je menjao/la Bobby88 - Cetvrtak, 26.01.2012, 10:51 PM
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 56 | 11.07.2012 , 1:07 PM
|
Ja sam novi vozač, s malo radnog staža, široka mi kolaaaaaa, a uska garažaa Šta će meni kola i kuća sa spratom, kad ja volim jednog sa debelim vratom Pa ga često molim dok radi masažu, UTERAJ MI UTERAJ kola u garažu ahahahhahaha...
|
|
| |
|
post # 57 | 11.07.2012 , 2:19 PM
|
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 59 | 28.12.2012 , 12:08 PM
|
Bilo mi je sedam godina odlucili stric i strina da me malko razonode u cirkus da me vode
Da vidim slonove, lavove i majmune i sarenu kinesku lepezu a ja maleni klipa maleni hocu samo da vidim tetku na trapezu
Vidi striko o cemu se radi smijeska se i cese po bradi pa mi veli mali, mali mangupe i nisi na cacu nego, nego na mene ko te, ko te ne zna, mali mangupe ti nisi na cacu nego na mene
Strina gleda slonove strina gleda majmune i sarenu kinesku lepezu a strikan i ja, klipa mala dva zinuli u tetku, tetku na trapezu
Hoces li duso, hoces bela rado da te strina vodi u cirkus Kolorado joj hocu, hocu i hocu rado, rado vodi me strina u cirkus Kolorado
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 60 | 28.12.2012 , 12:22 PM
|
uljez,uljez mi se uvuk'o u cvece,leepo,lepo mu je..da izadje necee -_- .. (VENDI)
R.U.K.O.M.E.T. ♥
|
|
| |