Sta mislite o Bori Djordjevicu i grupi Riblja corba?
|
|
|
"Old school"
|
post # 22 | 26.06.2012 , 2:08 PM
|
Bora je bio tu da pokaze ono malo sto mladje generacije nisu znale, a nisu mogli od nikoga da saznaju... A sto se tice politike, to mu je valjda u krvi... :P
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 23 | 28.06.2012 , 9:27 PM
|
Alooo! O Corbama nema price! Oni su ustvari do 90' bili incident bend! stalno su hapseni zbog "problema" u Ex-Yu! Boro ima po meni uz Sobica i Đonija Štulica najbolje textove! Ali msm da se boro tih prokletih 90' nije trebo petljat u politiku,zbog toga je izgubio puno slusaoca! Jednostavno kako neko rece ovdje,MUZIKA I POLITIKA NE IDU ZAJEDNO! Meni je samo zao sto ne nastupa po Federaciji i RH vise
Oko mene su ustvari, licemeri i govnari, svako mi za dusu pije, a znam lazu drkadžije, svako ko je tu plakao, poslo bi me u pakao! Riblja Corba-Ravnodusan prema placu
|
|
| |
|
|
post # 25 | 28.06.2012 , 10:33 PM
|
Obožavam Borine stihove! A Bora je legenda!!! Ni svirka mu nije loša. Naprotiv, sjajna je! Boro,
Fajlovi:
4728834.jpg
(6.3 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 27 | 10.02.2013 , 0:25 AM
|
Mislim da ih volim.
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 28 | 10.02.2013 , 10:23 AM
|
Pa o njemu bas i nemam neko misljenje...ne poznajem coveka pa nemogu da govorim kao licnosti nista u vezi njega...eto od onog sto sam video i procitao dopada mi se njegov stav za "Gay Paradu" niti ga volim niti ga mrzim...ali kao pevaca i textopisca jako veliko postovanje prema njemu Riblja Corba je jedna od mojih omiljenih grupa i prosto obozavam njihove pesme
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
Smiley
|
post # 29 | 10.02.2013 , 12:33 PM
|
Ne volim pretjerano sve njegove pjesme,poneke se izdvajaju,svidja mi se tekstove koje pise ...
A ovako kakav je kao licnost,ahhh izgleda mi kao iz birtije izlazi samo kad mora ,nemam neko misljenje o njemu licno niti me zanima
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
|
post # 31 | 20.02.2013 , 11:42 AM
|
Najbolji bend!!!
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |