Kako postati reper?
|
|
|
post # 21 | 10.07.2012 , 5:56 PM
|
Evo jedno prosto poredjenje, kao sto si rekao a jednoj pesmi kao "place" a eto na sledecoj vec proziva marcela koi moze cale da mu bude, jer decko je 155 puta inteligentniji nego deniro....
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 22 | 10.07.2012 , 5:58 PM
|
Ostavi se ti denira, slusaj vip, struku, dadu. bs, sick touch od nasih, a ako znas engleski slusaj wutang, 2paca, biggie-a, immortal technique, dr dre, game nemoj da prosipas patetiku sa 14god i ne siluj multise toliko ako si ti pisao taj tekst gore. Juice je bio reper sad je cista komercijala poslusaj Hiphopium 1 od njega ako zelis.
|
|
| |
|
post # 23 | 10.07.2012 , 5:59 PM
|
Quote (CryTek) a eto na sledecoj vec proziva marcela koi moze cale da mu bude, jer decko je 155 puta inteligentniji nego deniro.... Pa kako bi drugacije culi za njega? Mora da proziva neka zvucna imena da bi se neko osvrnuo.
|
|
| |
|
post # 24 | 10.07.2012 , 5:59 PM
|
Quote (Deniro_Bre) Zelim da pisem pesme i da ih snimim al za to mi treba neki program za pravljenje muzike (rep muzike) i za snimanje reci znaci ja pevam uz muziku i tako da posle sacuvam u neki folder pa sad je problem jer nzm kako da postanem reper. Neznam kako to sve da objavim i kako se to sve radi plss mi recite
A da prvo postaneš pismen?
My crew B)
|
|
| |
|
post # 25 | 10.07.2012 , 6:02 PM
|
Quote (WuTrang) A da prvo postaneš pismen? rec!
|
|
| |
|
|
post # 27 | 10.07.2012 , 6:07 PM
|
SamZR, hahhahahahh znaci lepo sam reko, poznat mi taj tekst odnekud
Poruku je menjao/la CryTek - Utorak, 10.07.2012, 6:09 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
188 poruka na forumu
| |
15
| |
170
|
|
post # 28 | 10.07.2012 , 6:22 PM
|
CryTek, brate ne znam...ja ne volim nesto beogradski sindikat i marcelo...mislim nije da ih mrzim...jednostavno nemam nikakvo mislijenje zato sto ne slusam. A Juice mi se svidja pre svega zbog pesme "Repujemo" pesma je zakon.
SamZR, Hahahahhhaahahhaah....al si ga sjebao sad...zatvorio si mu usta za ceo zivot...tolko od njegovog "repovanja" ...
|
|
| |
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 31 | 10.07.2012 , 8:26 PM
|
auu bro obajaviti nesto a obican si smrtnik,uuu to je kod nas baba roga. trebo bi prvo napisati tekst da skida gace a isto takvu i matricu. programe pa sad imas mali milion reaper,magix,.... vidi po google e sad prvi korak ti je youtube,napraviti oficijelni account,fb grupu i to sve... uploadovati pjesmu,prosiriti i sacekati da vidis reakcije.. kod nas je najvece zlo sto te niko nece podrzati odmah cak i ako uspijes nesto napraviti malo ljudi ce podrzati. automatski ce biti prica tipa ko si ti da obajvljujes nesto i nazivas sebe reperom ili sta... nace ti neke slicnosti sa drugima reci da si kopiro iako nisi... hejtovace na sve moguce nacine...malo ljudi ce reci :"sine dobro je,moze bolje,potrudi se samo napred" vecina ce automatski aa je*** ti majku sta ti ovo,sta ti ono,fuj,sranje.... znaci ako dobro prodjes na yt i internetu,trazi poznatije ljude koji ce poslusati,malo da te promovisu i ako bude bilo srece nastupis pre nekoga 5 minuta.... sledeca faza su albumi i sopstveni nastupi...o tome ces i sam znati ako uspjesno prodjes ovo gore navedeno
puno srece ti zelim u daljem radu! kad napravis sta posalji,ja volim cuti nesto iz naroda! Jah bless!
Be my love?
|
|
| |
|
post # 32 | 10.07.2012 , 8:36 PM
|
E čoveče, lako je copy-paste... Stavi ovde tekst, pa se javi... Prema tvojim godinama i logici, ja bih možda trebala da budem neka šuša i da nastupam u SKC-u... Nego lepo, baci se na učenje gramatike i čitanje knjiga...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 33 | 10.07.2012 , 8:42 PM
|
Ja nevolim taj muzicki pravac...ali ma koliko on ne bio meni drag nemoze ni to da svako da pise i peva... Ipak to je neka umetnost...a umetnik nemozes da postanes...vec moras da se rodis kao jedan a onda da radom i voljom unapredjujes taj talenat i guras napred...
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 34 | 10.07.2012 , 8:51 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 36 | 10.07.2012 , 8:59 PM
|
A pustite dečačke snove... Suština svega...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 37 | 10.07.2012 , 9:00 PM
|
JahRastafarI93, bas citam ovaj tvoj prvi post, i sad kontam dal se zajebavas il sta.... Decko se napalio na rep i oce sad da glumi neku veliku facu...
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 38 | 10.07.2012 , 9:06 PM
|
CryTek, ma denira 1 pjesmu odsluso,jos uvjek klosarim..tako da nisam znao da je prekopiro,kontam sam napiso,interesuje se,ide mu pa aj da napisem sta znam kad ono tam....
znaci ponavaljam
Quote (JahRastafarI93) klinjo mars u krevet dok se nisam kaisa il kak'e zitke motke dovatio
Be my love?
|
|
| |
119 poruka na forumu
| |
8
| |
190
|
|
post # 39 | 10.07.2012 , 9:38 PM
|
Nisi ti za repera
Iron_Man
|
|
| |
97 poruka na forumu
| |
76
| |
401
|
|
post # 40 | 10.07.2012 , 9:48 PM
|
Druze s obzirom da si 98, mani se tih gluposti, tih programa i to, nego lepo otidji u neki studio i das 20 evra, sredice ti matricu, a u slucaju da nemas tekst, mozete da se dogovorite da platis malo vise, sredice ti i to.. Tako da to ti je to. Samo pazi, ja sam u tvojim godinama, mozda malo stariji snimio isto neku stvar, samo sto je bilo mnogo ozbiljnije nego ovo tvoje, ali nije ispalo kao sto sam se nadao, mozda zbog treme, tako da sam batalio to..
"I may not change the world, but I will plant the seeds to the ones that will." "A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once." "Vise vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac." "Ljubav ubija sumnju, a sumnja ljubav."
|
|
| |