Brate tri metra iznad neba... to sam krenula da gledam i zesce me smorio pa sam ga iskljucila... a ide mi na zivce to sto su se svi napalili na taj film... jos kad vidim na fbu statuse tipa ja i ti 3 metra iznad neba nacu popizdim.... a i twilight je smorio... film nije los ali brt svi smorili s njim...
Ma Rambo,Roki i tako te stvari gde njih milion krenu na jednog i on ih sve sredi i naravno on prodje bez ogrebotine! E to je smor!
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
Smorio me Argo. Novi film Ben Affleck-a. Američke splačine kreirane po istinitim likovima i događajima... Neuvjerljiva gluma i još lošija režija koja postavlja nove stare standarde 'znam šta će biti na kraju, poslije prvih 5 minuta'... Aflekov pokušaj da održi napetost u filmu je ostao samo u njegovoj nemaštovitoj glavi, pošto se na platnu nije mogla osjetiti duže od 5 sekundi... Ocjena na IMDb-u sramna, ali ne i iznenađujuća, jer sve to, po mom skromnom mišljenju, spada u političku propagandu i glas američkog glasačkog tijela.
Poruku je menjao/la luka83 - Sreda, 05.12.2012, 5:40 PM