Ko voli gledati horore i zasto?
|
|
|
post # 41 | 19.07.2012 , 1:16 AM
|
Ja gledam samo horor filmove doduse da ne gresim dusu pogledam po neki put i neki film drugog nekog zanra,a inace horore volim da gledam najjvise zbog vrste napetosti i iscekivanju koja vlada u svakoj mogucoj sceni,sto se ipak ne moze reci za zanrove tipa Trilera ili akcije gde samo gledas ko ce koga kad i gde da upuca ili prevari.
No pain!!!! No gain!!!
|
|
| |
|
post # 42 | 19.07.2012 , 1:40 AM
|
Obožavam horore jer volim tu napetost i taj strah koji prouzrokuju. Saw,The hills run red,The hills have eyes,Halloween ... su jedni od mojih omiljenih
NM5
|
|
| |
188 poruka na forumu
| |
15
| |
170
|
|
post # 43 | 19.07.2012 , 2:51 AM
|
Obozavam horor filmove a tek horor igrice...jednostavno volim da me strah dok gledam. Mada u zadnje vreme su mnogo glupi horor filmovi. Iskreno ima skoro godinu dana da nisam odgledao kvalitetan horor film koji moze da me uplasi. Sve nesto blago za decu. Ja volim HARDCORE HORORE. Znaci da te strah od svake scene. Da ima cimaze. Zato sam se u zadnje vreme bacio na igricie tipa fear, silent hill itd. Mnogo je bolje a i strasnije je jer ipak ti igras. A film jednostavno se zavuces u fotelju pa je lakse jer ti samo gledas. Tako da ovom prilikom molim nekog ako zna neke STRASNE horor filmove da mi posalje poruku. Nije binto kad je film izaso da li pre deset godina ili pre mesec dana, bitno je da je dobar.
|
|
| |
|
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 46 | 19.07.2012 , 11:49 PM
|
Horori su najbolji! Mada se posle malo bojim,pogotovo ako je sa nekim duhovima... Svaki dan moram da pogledam bar jedan horor...i volim da zamisljam nekad sebe u horor filmu...
:)))
|
|
| |
545 poruka na forumu
| |
58
| |
414
|
|
post # 47 | 19.07.2012 , 11:56 PM
|
Meni vise ni jedan horor nije strasan, kao da sam postao imun na to
<3 Bancy <3
|
|
| |
|
|
74 poruka na forumu
| |
11
| |
70
|
|
post # 50 | 02.08.2012 , 1:00 PM
|
Volim horore, ali sa nekim duhovima i tako nesto, jer mi ovi filmovi sa nekim covekom koji ubija, tipa "Noc vestica","Petak 13-ti","Znam sta ste radili proslog leta" itd. nisu uopste strasni... Quote (mYst1caL) Planiram da gledam Insidious, kombinacija sawa i paranormal activitija Mnogo strasan film. "Paranormal activity" nije nista u poredjenju sa tim filmom.A "Saw" nisam gledala, ali mislim da je nesto nalik "Hostelu", a takve filmove ne volim...
Volimo hašiš, oči nam se cakle! *__*
|
|
| |
|