Ja sam scenarista :D
|
|
|
post # 1 | 05.10.2011 , 11:09 PM
|
Kada bi bili u mogucnosti da napravite film, o cemu bi se radilo u njemu? Dakle opisite u kratkim crtama, a mozete i detaljno radnju Vaseg filma, kog je zanra, i mozda ko bi bio u glavnoj ulozi filma?
|
|
| |
|
post # 2 | 05.10.2011 , 11:26 PM
|
Da probijem led Napravio bih opasnu tinejdzrsku komediju...Uzeo bih klince sa akademije, a glavna uloga Sergej Trifunovic u ulozi ludog profesora...Jos nisam razvio radnju filma Bice nesto odkaceno i odma nominacija za oskara...ne zadovoljavam se malim stvarima Samo da mi finansirate snimanje
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 3 | 05.10.2011 , 11:33 PM
|
Zvao bi se Efekat Leptira! Animiran film koji pocinje sa tim kako leptir na tajlandu polece sa zemlje i krilom zakaci travku sa koje pada kapljica na muvu,ali muva izbegne kapljicu i krene preko nekog autoputa,ali bas u tom momentu se zalepi u oko motoriste koji pada pod kamion,kamiondzija koci i pravi masovnu saobracajku i tako sve bi se vezivalo do momenta kada bi predsednik amerike stisao crveno dugme i poslao nuklearne bombe ka kini i otpoceo treci svetski rat i tako bi cela zemlja bila unistena i nakon mnogo bljeskova nuklearnih bombi i pecurki poslednja scena bila bi opet leptir
|
|
| |
|
post # 4 | 05.10.2011 , 11:45 PM
|
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 6 | 27.10.2011 , 11:15 PM
|
Quote (Maćani) Zvao bi se Efekat Leptira!
Već postoji! Napravio bih neku naučno-fantastičnu komediju.
|
|
| |
|
post # 7 | 03.11.2011 , 2:34 PM
|
@Jasmina, pa vidi se da si romanticna dusa mada to mi mirise na neku dramu
|
|
| |
|
post # 8 | 03.11.2011 , 3:49 PM
|
Macani je to dobro razradio
To bi bio neki dokumentarac. Masovna pojava tigrica, mackica, zecica u 21. veku!
Isla bih od skole do skole i intervjuisala iste. Postavljala bih im samo tri tri pitanja, jedno iz opsteg znanja, jedno matetmaticko trik lagano pitanje, i smislila bih jos neko
Otprilike tako nekako
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 9 | 17.01.2012 , 9:44 AM
|
Leksi axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa bas bi bio zanimljiv film
|
|
| |
|
post # 10 | 25.01.2012 , 2:18 AM
|
Hm... Taj film bi verovatno bio o nekom psihijatrijskom slucaju, ustvari geniju koji se bori sa svojim unutrasnjim demonima i tako to...
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 11 | 25.01.2012 , 10:25 PM
|
Neku ljubavnu komediju. Radnja se odvija na faxu, zezanje, ljubav i tako to. I naravno srećan kraj.
|
|
| |