Muz i zena
|
|
|
post # 1 | 14.10.2011 , 6:42 PM
|
Dok se zena mazila sa ljubavnikom, odjednom se cuju vrata. - To je moj muz, brzo idi u cosak! Ljubavnik je zacudjeno pogleda, ali je poslusa. Zena ga brzo premaze kremom i pospe ga belim prahom. U tom momentu ulazi muz. .
- Sta je ovo?
-Ma videla sam kod komsinice ovakav isti kip, i svideo mi se toliko da sam morala da ga imam. I tako ljubavnik provede ceo dan i citavu noc kao kip. Sledeceg jutra pridje mu muz sa doruckom i rece: - Evo uzmi, tako sam i ja proveo 3 dana kod komsinice a niko mi ni casu vode nije ponudio. .
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 14.10.2011 , 6:49 PM
|
ahahahahahhahahaha, dobra fora...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 4 | 14.10.2011 , 7:08 PM
|
:D
Pita muž ženu - “Draga, jesam li ti ja prvi sa kojim si spavala?” A ona će njemu: - “Da, dragi prvi si. Sa drugima sam bila budna celu noć.”
Dere se žena na svog muža: • Ti si stvarno odvratan! Lenj si, neuredan i ko zna šta još! Ma, bolje bi mi bilo i da sam se udala za crnog vraga! Na to će joj muž: • Nažalost, ta ti se želja neće ostvariti, zato jer su brakovi između bliskih srodnika zakonom zabranjeni.
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 14.10.2011, 7:12 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 6 | 14.10.2011 , 8:03 PM
|
Quote (Impi) ali ovo se zove prevara za pridruziti se muska masta
|
|
| |
|
post # 7 | 14.10.2011 , 8:32 PM
|
Quote (Srcemoje) biggrin muska masta moja masta nema granice ovo je stvarnost
|
|
| |
|
post # 8 | 15.10.2011 , 5:08 PM
|
Impi i njegova masta
Muz se uvece vraca sa posla, i na stolu ga doceka zenina poruka: ''Mama je bolesna, otisla sam kod nje!'' Zatim poruka na frizideru: ''Hrana je u frizideru, samo je podgrej u mikrotalasnoj!" .. Muz krene u krevet, opet poruka: ''Sanjaj o meni!'' Kad mu dosade poruke, obuce se i krene obuvati cipelu... a u njoj poruka: ''Kuda, kuda???"
|
|
| |
|
post # 9 | 15.10.2011 , 6:58 PM
|
hahahaha Srcemoje, dobra fora
|
|
| |
|
post # 10 | 15.10.2011 , 7:00 PM
|
hahaah extraaaa
|
|
| |
647 poruka na forumu
| |
22
| |
461
|
|
| |
|
post # 12 | 18.10.2011 , 4:33 PM
|
Hahahaha, extra su vicevi!
|
|
| |
507 poruka na forumu
| |
25
| |
327
|
|
post # 13 | 27.10.2011 , 8:44 PM
|
|
|
| |
|
post # 14 | 28.10.2011 , 1:41 PM
|
hahahahahaha
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|