Vicevi - Perica
|
|
|
post # 41 | 25.01.2012 , 6:32 PM
|
Dodje jedan dan nastavnica na sat u skolu, i kaze svima: "Djeco, iduci sat nam dolazi komisija u razred i zelim da se ponasate kako dolici paaametnim ucenicima, i ako Perica kaze nesto ruzno, vi izadjite van iz razreda" I sad iduci sat ulazi komisija, svi sjednu, nastavnica predstavi razred i digne se jedan tip iz komisije i pita "Dobro djecice, recite mi sto ima novoga" Brzo Perica digne ruku i kaze "Preko puta se otvara javna kuca" i odmah sve djevojcice izlete van, a on ce "Pa di cete kurve, jos se nije otvorila!"
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |
|
post # 43 | 09.02.2012 , 10:30 AM
|
Pita Jovica: Perice, šta bi više voleo: - da si glup ili lep? Perica odgovori: - Da sam glup, normalno. -A zašto? - Lepota je prolazna.
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 44 | 10.10.2013 , 3:28 PM
|
Piše učiteljica kredom po tabli desnom rukom. Perica se odjednom razdere: - Učiteljica nema nijednu dlaku ispod desnog pazuha. Ona se naljuti i reče mu: - Kupi stvari i da se nisi pojavio u školi 3 dana. Prošlo 3 dana, učiteljica opet piše desnom rukom i u jednom momentu podigne levu da se počeše po glavi. Perica se opet razdere: - Učiteljica nema nijednu dlaku ispod levog pazuha. Ona se naljuti još više i reče mu: - Kupi stvari i ne želim da te vidim u razredu mesec dana. Prošlo tako i mesec dana, Perica se vrati i opet gleda učiteljicu kako piše. Tog dana nosila je kratki minić. Odjednom joj ispadne kreda i ona je podigne. U istom momentu Perica počne da pakuje stvari. - Gde ćeš ti? - upita ga učiteljica. Na to će Perica: - Za mene je ova školska godina završena!!! ![:D](http://www.extracafe.rs/images/emo/1/kez.gif)
|
|
| |