Vicevi - Policajci
|
|
68 poruka na forumu
| |
9
| |
283
|
|
| |
|
post # 42 | 29.06.2012 , 4:54 PM
|
Ulazi pandur u bus i kaže:
Dajte mi dve karte. Šta će ti dve karte? Ako izgubim jednu, da imam drugu. A ako izgubiš i drugu? Imam mesečnu. A ako i nju izgubiš? Eee, uniformisana lica ne plaćaju kartu.
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
124 poruka na forumu
| |
11
| |
273
|
|
post # 43 | 09.07.2012 , 11:59 AM
|
Ugledao policajac plavusu kako kuca u banderu pa je upita: - Gospodjo Sta to radite Plavusa: Paa evo vidjela sam oglas da izdaju stan, ja kucam a niko ne otvara Kad pokuca policajac i kaze: - Hmm, cudno i svjetlo im je upaljeno ![:D](http://www.extracafe.rs/images/emo/1/kez.gif)
![](http://img233.imageshack.us/img233/2241/24656.png)
|
|
| |
|
post # 44 | 09.07.2012 , 9:57 PM
|
Ulazi policajac u stanicu. Pita kolegu: - Jel si čuo da je izašao Playstation 3? Kolega odgovori: - Ma nisam ti ja gledao ni prvi ni drugi deo.
Igraju dva policajaca lopte, i jedan je uvek pobeđivao. Kaže drugi: - E ne može više ovako, ajmo se drugačije podeliti.
Idu dva policajca ulicom i svađaju se koji će u sredinu. ![:D](http://www.extracafe.rs/images/emo/1/kez.gif)
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 46 | 20.08.2012 , 12:59 PM
|
Bio policajac kasno na zadatku u drugom gradu, zato odluči da prespava u hotelu. Međutim nisu imali slobodnih jednokrevetnih soba, pa mu daju dvokrevetnu u kojoj je bio jedan šumar. Policajac naruči da ga probude rano u pet sati. Ujutro ga bude, on se brzo obuče i izađe, međutim kako nije palio svjetlo, obukao je šumarevu uniformu. Kada je došao na osvjetljeni dio ulice, vidi da nešto nije u redu i uzviknu : "E, glupog recepcionara, probudio je šumara umjesto mene! "
Zovnuli jednog policajca, da ga pošalju na tajni zadatak, i govore mu :" Sad ćeš otići u taj kafić, u civilu, i dobro osmatrati, da li neko koristi kakvu drogu. Droga ti je veliko zlo i pravo je skupa . Nakon nekog vremena se vraća i raportira: "Tamo se nitko ne drogira." "Kako si zaključio?", pitaju ga. "Jednostavno - droga je skupa, a tamo su sami kokuzaneri, možete misliti, vidio sam čak četvoricu da jednu cigaru puše."
Dva policajca i vučjak ispred njih u patroli. Jedan od policajaca se stalno nešto saginje i gleda psa u dupe. "Ama što stalno gledaš u psa?" pita ga ovaj drugi. "Ma, jedan klinac ide iza nas i stalno viče: Vidi psa sa dva šupka", a ja vidim samo jedan. ![:D](http://www.extracafe.rs/images/emo/1/kez.gif)
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 47 | 25.08.2012 , 5:44 PM
|
Dolazi jedna gospođa sa sinom u policijsku stanicu i kaže panduru: • Želim da zaposlite mog sina, da bude policajac. Pandur: • Dobro gospođo a što želite da bude policajac? Gospođa: • Zato što je mnogo glup. Pandur: • Pa dobro, ali ajde mi dokažite to. Gospođa: • Ajde sine idi dole pa napolje i vidi jel mama tamo. Dečak ode napolje. Pandur će na to: • E stvarno je glup, mogao je da vidi kroz prozor.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 48 | 25.08.2012 , 5:46 PM
|
Zaustavi pandur neki kamion i kaze: - "Pa čovječe već ti treći put kažem gubite teret po cesti", a na to će vozač ljuto: - "Ja ti već treći put kažem da solim cestu mamlaze!"
Išli pšolicajci na kazališnu predstavu i dogovor pao da se nađu u predvorju kazališta, pa će podjelit ulaznice. Dolazi načelnik i vidi cijelu ekipu njih 50 u kupačim gaćama ponijeli maske disalice, peraje itd. - "Ej budale, jeste vi normalni pa nećete se kupat u "Labuđem jezeru" to vam je samo baletna predstava glupani !" - "Dobro, dobro nemoj se ljutit šefe i ti si sjebo prošli puta kad smo išli prije pet godina na figarov pir došo si sa okićenim autom trubio si do kazališta, pred kazalištem si nudio ljude rakijom, u holu si se penjo na stolove i pjevo, violinisti si ljepio 100-tke na čelo, kad si odlazio kući tjero si filharmoniju da te prate do auta, a pjevače si tjero pištoljem da se penju na drvo i da ti pjevaju "Dijana ljubavi"."
zlazio kasno u noć pijanac iz gostione te zastane i zagleda se u vedro nebo. Naiđe policajac i pita ga što to gleda. - "Gledam i ne znam što je to sjajno na nebu, da li je mjesec ili sunce!" - "Mene ne pitaj, ja ti inače ne živim u ovom gradu!"
|
|
| |
|
post # 49 | 01.09.2012 , 4:17 PM
|
Sto se dobije kada policajca pospes jogurtom? Batine...
|
|
| |
|
post # 50 | 12.09.2012 , 2:18 PM
|
Volzi plavusa bro auto i policajac je zaustavi irece: -Gospodjo vozili ste prebrzo sta cemo da radimo; -Pa neznam; zacudjeno rece -Mogli bi smo nesto pametno da se dogovorimo; - Pa gde pametno da se dogovorimo ja plavusa ti pandur; xD
A. S.
|
|
| |
|
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 53 | 26.12.2012 , 8:56 PM
|
Policajac poslao ženu i djecu na more i nakon tjedan dana ide da im se pridruži. Dođe u hotel i navali na ženu. - Ma dragi, djeca su u susjednoj sobi, ne možemo to ovdje raditi. - U pravu si, idemo na obližnju plažu. Nako pet minuta, na opustjeloj plaži u predvečerje počnu strastveno voditi ljubav. Dok su u ljubavnom zagrljaju, kraj njih se stvori policajac. - Sram da vas bude, brzo se oblačite, ne rade se te stvari na javnom mjestu. - Oprostite, reče muž, ovo je bio trenutak slabosti, nismo se vidjeli cijeli tjedan. Znate i ja sam policajac i bilo bi nezgodno da mi naplatite kaznu. - U redu, vi ste kolega i vama je oprošteno, ali ovu kurvu hvatam već treći puta ovaj tjedan i kazna joj ovoga puta ne gine. ![lol](http://www.extracafe.rs/images/emo/1/face-lol.gif)
|
|
| |
|
post # 54 | 26.12.2012 , 9:37 PM
|
Pita sin oca: -tata oces da ti ispricam vic o policajcima? -sto bre sine,pa i ja sam policajac! -nema veze tata,ako treba ispricacu ti ga 100 puta!!!!
|
|
| |
|
|
post # 56 | 03.01.2013 , 6:38 PM
|
Zaustavi policajac auto i kaze: -Gospodine,dali znate da je zabranjeno drzati pse na prednjem sedistu??? -Ali to je plisani pas!!! -Nije bitna rasa gospodine...... ![:D](http://www.extracafe.rs/images/emo/1/kez.gif)
|
|
| |
|
post # 57 | 12.03.2013 , 2:47 PM
|
- Kako šest policajaca mijenja žarulju?
- Prvi drži žarulju, četvorica okreću stol, a šesti drži pištolj i pazi da ih struja ne ubije.
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
"Old school"
|
post # 58 | 13.03.2013 , 1:01 PM
|
Pita sin oca: - Tata, hoćeš da ti ispričam vic o policajcima? - Što, sine, pa i ja sam policajac? - Nema veze, ako treba, ispričaću ti 100 puta.
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 59 | 15.03.2013 , 2:33 PM
|
Policajci zvone Muji na vrata. Mujo: "Ko je?" Policajac: "Policija!" Mujo: "Sta hoćete?" Policajac: "Malo da popričamo" Mujo: "Kol'ko vas ima? Policajac: "Dvojica" Mujo: "Pa popričajte."
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 60 | 20.04.2013 , 7:03 PM
|
Zaustavio policajac narkomana. Naredio mu da izadje iz kola i rekao mu: - ''''Sad ces li da duvas''''? Narkoman:'' - ''Ne s**i da imas,brate''''!?
|
|
| |