Extra Cafe biseri
|
|
|
post # 81 | 27.02.2012 , 3:42 PM
|
Mira91, uskoro ce te fotografije izaci na svetlost dana.
. . .
|
|
| |
|
post # 82 | 27.02.2012 , 3:43 PM
|
-Dzeri-, Jedva cekam. Ubice nas Tanja.
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 83 | 27.02.2012 , 3:44 PM
|
Mira91, koje, malo tetkino? Neka nas ubije ako joj nije krivo. (o;
. . .
|
|
| |
|
post # 84 | 27.02.2012 , 3:48 PM
|
-Dzeri-, Nece, voli ona nas. <_<
Poruku je menjao/la Mira91 - Ponedeljak, 27.02.2012, 3:48 PM
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 85 | 27.02.2012 , 3:52 PM
|
Ccc, znaci ne verujem Sad ce mi objaviti slike i proci cu kao ona Snezna kraljica... Nista onda, sad cu da vam objavim 3. svetski rat -Dzeri-, a pare ne dam, u proslom zivotu sam bila Pirocanka
|
|
| |
|
post # 86 | 27.02.2012 , 6:20 PM
|
Tanja91, znaci objavljujes nam RATluk. Dobro, imacemo to u vidu.
. . .
|
|
| |
|
post # 87 | 28.02.2012 , 6:38 PM
|
Quote (Mortal) Evo zasto AMMIR95 daje Ukor... haahahahahaahahhaahahahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahha
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa prevrcem se od smeha axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
EVO KAKO SE NEKO NA EC-U UDVARA NEKOM....
Fajlovi:
3203202.jpg
(59.1 Kb)
Poruku je menjao/la MolderFBI - Utorak, 28.02.2012, 8:27 PM
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 88 | 28.02.2012 , 8:45 PM
|
Quote (MolderFBI) EVO KAKO SE NEKO NA EC-U UDVARA NEKOM....
hahahahahah, lepo sam ja rekla da je ovo za ec bisere... inace mislim da ti je cela tema takva zahvaljujuci meni i Mortalu...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 89 | 28.02.2012 , 8:52 PM
|
MarijanaBK1, pa da.... Vi dižete na viši nivo..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 90 | 29.02.2012 , 8:51 PM
|
Quote (MolderFBI) EVO KAKO SE NEKO NA EC-U UDVARA NEKOM.... Ko je ovaj car da mu kupim cokoladu ?
Quote (MarijanaBK1) inace mislim da ti je cela tema takva zahvaljujuci meni i Mortalu... Nema ludjih od mene i tebe, tako da... Samo da mi se popravi komp, tek ce tad biti slika u ovoj temi, i to ih saljem Tanji, vidim da je ona paparaco
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 91 | 29.02.2012 , 10:42 PM
|
xaxaxa ja pazim sta pisem da nebi dospela medju bisere
<3<3<3 :>>><<<:
|
|
| |
|
post # 92 | 01.03.2012 , 1:03 AM
|
Quote (roki-89) xaxaxa ja pazim sta pisem da nebi dospela medju bisere Maaa...bole te brige..I ja sam izasao, pa mi sve lepo
|
|
| |
|
post # 93 | 01.03.2012 , 1:27 AM
|
Quote (Mortal) Tanji, vidim da je ona paparaco
Tanja, vise nije od kada je pronadjena njena slika sa livade Uplasila se
|
|
| |
|
post # 94 | 01.03.2012 , 2:33 AM
|
Quote (Mira91) Tanja, vise nije od kada je pronadjena njena slika sa livade Koja slika ? Sta sam propustio ?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 95 | 01.03.2012 , 11:15 AM
|
Quote (Mortal) Ko je ovaj car da mu kupim cokoladu ? ne znam ko je on, al kupi meni cokoladu...
Quote (Mortal) Nema ludjih od mene i tebe, tako da... Samo da mi se popravi komp, tek ce tad biti slika u ovoj temi, i to ih saljem Tanji, vidim da je ona paparaco ahahahah jaooo tanja ce da zaradjuje na nase glupiranje
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 96 | 01.03.2012 , 2:33 PM
|
Quote (Mortal) Samo da mi se popravi komp, tek ce tad biti slika u ovoj temi, i to ih saljem Tanji, vidim da je ona paparaco Salji slobodno, taman da se obogatim sto kaze Marijana Quote (Mira91) Tanja, vise nije od kada je pronadjena njena slika sa livade Uplasila se Hehehe Samo mi nije jasno kako se tetka Dzerika setio bas za livadu A da sam se uplasila, ma nisam, nego ovih dana i nisam neke bisere preko pp dobila al` kad dobijem kacim ja to odmah Quote (Mortal) Koja slika ? Sta sam propustio ? A ma slikao me Dzeri dok sam cuvala ovce i ja jos imala opanke sa roze carapama Nego sreca pa me nije snimao jer sam tada i onu pesmu pevala: Cobane, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe...
|
|
| |
|
post # 97 | 01.03.2012 , 2:49 PM
|
Da ne zaboravimo, glavni ovan (ja) je malo skrenuo sa pasnjaka. Pokvario mi se GPS, ipak je bio hladan period. Imajte obzira. E posle je tetkino donelo jedan glogov koC, zabola u zemlju i vezala me na kratko. Sto je sigurno sigurno. A te carape su vrh. Jos pokupila cicak usput, milina.
. . .
|
|
| |
|
post # 98 | 01.03.2012 , 2:56 PM
|
-Dzeri-, ahahahaha jaoooo al` me nasmeja sad Jeste, jeste i cicak sam pokupila I jos nesto sam tada pokupila nego ne smem sve sad da otkrijem
|
|
| |
|
post # 99 | 01.03.2012 , 3:00 PM
|
Tanja pokupila si ti, mhm. Ne smem isuvise da pricam. Ipak ti radis za mafiju iz Pepeljevca.
. . .
|
|
| |
|
post # 100 | 01.03.2012 , 3:03 PM
|
Quote (-Dzeri-) Ipak ti radis za mafiju iz Pepeljevca. Nije, pobrkao si loncice, to Marijana radi za njih
|
|
| |