Extra Cafe biseri
|
|
|
post # 161 | 06.03.2012 , 1:20 AM
|
Quote (MarijanaBK1) javi se kad procitas da me prosvetlis.. Nisam lud da ti se javljam za to.. Za ono drugo cemo se lako dogovoriti
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 162 | 06.03.2012 , 1:29 AM
|
Quote (Mortal) Nisam lud da ti se javljam za to.. Za ono drugo cemo se lako dogovoriti
za ono drugo ne treba da me prosvetlis, jedino ako hoces da ja tebe prosvetlim...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 163 | 06.03.2012 , 1:34 AM
|
Quote (MarijanaBK1) za ono drugo ne treba da me prosvetlis, jedino ako hoces da ja tebe prosvetlim... Kako god, samo da se prosvetlimo
|
|
| |
|
post # 164 | 06.03.2012 , 1:37 AM
|
Quote (Mortal) Kako god, samo da se prosvetlimo
opet smo bre unistili temu... stvarno smo nemoguci...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 165 | 06.03.2012 , 1:39 AM
|
Quote (MarijanaBK1) opet smo bre unistili temu... stvarno smo nemoguci... Ne, nismo.. Moji i tvoji postovi su zivi dokaz bisera
|
|
| |
|
post # 166 | 06.03.2012 , 1:43 AM
|
Quote (Mortal) Ne, nismo.. Moji i tvoji postovi su zivi dokaz bisera
sta bi tek rekli za pp...
|
|
| |
|
post # 167 | 06.03.2012 , 1:44 AM
|
Quote (MarijanaBK1) sta bi tek rekli za pp... Necemo da zalazimo u intimne stvari
|
|
| |
|
post # 168 | 06.03.2012 , 1:47 AM
|
Quote (Mortal) Necemo da zalazimo u intimne stvari nikako, al mi nema sta da krijemo...
|
|
| |
|
post # 169 | 06.03.2012 , 1:48 AM
|
Quote (MarijanaBK1) al mi nema sta da krijemo... Hoces da izbacim onu poruku, da vise ljudi sta mi radis ?
|
|
| |
|
post # 170 | 06.03.2012 , 1:50 AM
|
Quote (Mortal) Hoces da izbacim onu poruku, da vise ljudi sta mi radis ?
a koju, od onih silnih...? nemoj sad da slikam tamo chat...
|
|
| |
|
post # 171 | 06.03.2012 , 1:51 AM
|
MarijanaBK1, Imam ih vise, ne znam za koju da se odlucim Nisam nista odvalio, tako da nema sta da se vidi
|
|
| |
|
post # 172 | 06.03.2012 , 1:53 AM
|
Quote (Mortal) MarijanaBK1, Imam ih vise, ne znam za koju da se odlucim Nisam nista odvalio, tako da nema sta da se vidi
ahahaha, nemoj da ti se desi da ih obrises slucajno ko ja preneko vece... ma ti lupas celo vece, ne moram ni da kacim... znaju te ljudi
|
|
| |
|
post # 173 | 06.03.2012 , 1:55 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ahahaha, nemoj da ti se desi da ih obrises slucajno ko ja preneko vece... ma ti lupas celo vece, ne moram ni da kacim... znaju te ljudi Redovno praznim i primljeno i poslato sanduce Volim da lupam, sta cu
|
|
| |
|
post # 174 | 06.03.2012 , 1:58 AM
|
Quote (Mortal) Redovno praznim i primljeno i poslato sanduce
ahahahah pametno, i ja to radim... al se nakupilo nekih bisera, pa ne znam dal da ih brisem
|
|
| |
|
post # 175 | 06.03.2012 , 1:59 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ahahahah pametno, i ja to radim... al se nakupilo nekih bisera, pa ne znam dal da ih brisem Ako su moje poruke, naravno da ces da obrises
|
|
| |
|
post # 176 | 06.03.2012 , 2:01 AM
|
Quote (Mortal) Ako su moje poruke, naravno da ces da obrises
brate ne mogu da postignem da ih pobrisem koliko ih saljes... al nisi jedini
|
|
| |
|
post # 177 | 06.03.2012 , 2:04 AM
|
Quote (MarijanaBK1) al nisi jedini Zar ih ima jos ? Ko je da ga banujem ?
|
|
| |
|
post # 178 | 06.03.2012 , 2:06 AM
|
Quote (Mortal) Zar ih ima jos ? Ko je da ga banujem ?
ahahhahaha, ima naravno, nijednog, ne moze ti sa se svalerises a ja da budem fina...
|
|
| |
|
post # 179 | 06.03.2012 , 2:14 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ne moze ti sa se svalerises a ja da budem fina... Sto jeste jeste Od sutra se samo posvecujem tebi
|
|
| |
|