Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Komentarisite rad sajta

478
poruka na forumu
20 208

post # 321 | 28.01.2012 , 0:12 AM

Quote (safig)
Mislim da nisam bezveze napravila tu temu,stv mi je trebala pomoc,jako glupoo...
Hvalaa ti puno,SsKull na pomoci,kao i svima koji su mi davali savetee,sada je sve u redu. :*

Ovako Klikni ctrl+shift+delete povis gore tipke ne iza 0 nego povis gore tipke pa pritisni clearing Browser data
Nije da trazim rep+ Ali Ako se zahvaljivas 5 put Stavi mi rep+

SsKull vam se vraca . Nakon 2/3 mjeseca mozda i vise <3

10
poruka na forumu
0 4

post # 322 | 28.01.2012 , 3:04 PM

Quote (SsKull)
Ovako Klikni ctrl+shift+delete povis gore tipke ne iza 0 nego povis gore tipke pa pritisni clearing Browser data
Nije da trazim rep+ Ali Ako se zahvaljivas 5 put Stavi mi rep+

Rekla sam da je sada sve u reduu,sredila sam.. :)
A to za reputaciju nisam ni znala da postoji posto sam nova ovde,a nzm ni kako se to koristii..

safig

478
poruka na forumu
20 208

post # 323 | 28.01.2012 , 3:48 PM

Ovako Klikni Tu ispod moje slike imas reputacija 0 + klikni ko na taj plus i napisi nesto i apply

SsKull vam se vraca . Nakon 2/3 mjeseca mozda i vise <3

1
poruka na forumu
0 0

post # 324 | 02.02.2012 , 11:47 PM

sajt je stvarno extra nemam nikakve zamerke sve radi super bez problema i svidja mi se sadrzina sajta skoro pa da je sasvim kompletan

:D

njsfusr kldjgidjte kshfshrkwhngf sjfhwihrwihfs jkhgiuewthiuweg jdhguieytiwehgf wkjhtiweyhthgf kjhfiwehiwe wjkhtiweuhtwie

7
poruka na forumu
45 260

post # 325 | 03.02.2012 , 0:11 AM

Sve je odlicno ovako kako jeste,bilo je tu malo problema ovo u zadnje vrijeme sa 'Loading Plugins' za vecinu clanova,al' eto i to je sada popravljeno. :D

Sve u svemu,jedan od najboljih sajtova,barem po mom misljenju.

2
poruka na forumu
0 0

post # 326 | 04.02.2012 , 3:48 AM

Protest koji su nedavno sproveli pojedinci ali i kompanije poput Wikipedije protiv dva zakona koji ograničavaju slobodu interneta – SOPA (Stop Online Piracy Act) i PIPA (Protect Intellectual Property Act) nije kraj priče.

Premda je protest bio uspješan te su američki zakonodavci povukli dva zakona iz procedure, postoji i treći propis koji prolazi ispod radara.
ACTA (The Anti-Counterfeiting Trade Agreement) je sporazum kojeg u tajnosti donosi tijelo koje nije demokratski izabrano te za koje se prema tome ne može tvrditi da radi u interesu javnosti. Na površini se čini da je ACTA osmišljena da štiti zabavnu industriju od ljudi koji kopiraju i besplatno dijele njihove proizvode putem interneta. No, baš kao PIPA i SOPA i stupanje ACTA-e na snagu moglo bi imati dalekosežne, ozbiljne i represivne posljedice.

Ako se ACTA sprovede, Internet Service Providers (ISP-ovi) imaće zakonsku odgovornost za ponašanje svojih klijenata. Kako bi izbjegli mogućnost tužbe moraće pratiti svaki paket podataka koji ulazi i izlazi iz vašeg kompjutera, te zaposliti hiljade ljudi samo kako bi nadgledale te procese.

Svaka YouTube pjesma, svaka fotografija, vještina koju ste naučili na nekom online kursu, čak i tetovaža na vašem tijelu podliježe zakonskoj odgovornosti. Facebook, Youtube i Twitter moraće imati administratore koji će odobravati vaše objave. U suprotnom će riskirati zatvaranje, prenosi Index.hr.

EU i SAD su potpisali zakone o ACTA-i, no oni još trebaju proći glasanja. Ako prođu biće to smrt slobode govora i smrt interneta.

2
poruka na forumu
0 0

post # 327 | 12.02.2012 , 2:19 PM

JA NE MOGU DA GLEDAM NIJEDAN FILM, UMESTO STRELICE NA KOJU SE KLIKCE ZA POCETAK FLMA, STOJE RAZNE IGRICE...?i TAKO KOD SVAKOG FILMA!

459
poruka na forumu
54 458

post # 328 | 12.02.2012 , 2:23 PM

Pogolemo,fino iskreiran sajt...Toliko lepih stvarcica ima,ukusa svacijeg pomalo...U daljoj buducnosti jos vise zalaganja da vam kosa otpadne,a mi...biti cemo fini i zahvalni.Ukratko da rezimiram...Zaista impozantan trud oko sadrzaja i samog izgleda sajta...Doduse zabave na chatu manje,ali stvar licnog ukusa....

Poruku je menjao/la Riddler79 - Nedelja, 12.02.2012, 2:23 PM

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

2
poruka na forumu
0 0

post # 329 | 12.02.2012 , 2:33 PM

NECE DA MI OTVORI STRANE FILMOVE, PISE DA NE MOZE DA OTVORI STRANICU, PROBALA SAM NA VISE OD 10 FILMOVA, KLIKNULA SAM DOLE, NE TAMO GDE SU IGRICE, TO SAM PROSLI PUT SLUCAJNO!

1982
poruka na forumu
331 4273

post # 330 | 13.02.2012 , 3:08 PM

Vrlo dobro samo ovako nastavite.

Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))

Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda

Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!

455
poruka na forumu
98 1163

post # 331 | 15.02.2012 , 11:28 AM

Sviđa mi se sajt imam samo jedno pitanje-šta ću dobiti kad postanem VIP Korisnik ???? :)

Life is Like a Box of Ammo...

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 332 | 17.02.2012 , 11:27 AM

Kao sto sam vec rekao, sam naziv kaze da je sajt extra. E, ovog puta imam male primedbe na neljubaznost i diskriminaciju od strane pojedinih Top clanova ili kako se vec nazivaju...

Ne zahtevam ja da mene neko tretitra ovde kao princa, niti sam ja sad neka tuzibaba Jeca i sl. Ali ako postoje odredjena pravila, bilo bi lepo da vaze za sve. Rado bih obrazlozio situaciju do detalja i izneo imena, ali ipak necu, jer ce onda nastati skandal i blah, blah... Znate vec...

Ukratko: Na pocetku moje "karijere" ovde nisam jos dobro poznavao sajt, pa sam novootvorene teme stavljao u pogresne "fioke", a nekada pravio i duple. 1 od top clanova mi je skrenuo paznju na to sa malom dozom drskosti... Ok, mozda mu nije bio dan ili je namcor po prirodi... Medjutim, nije...

Otvorim nedavno temu, koja "smeka" na temu iz casopisa (a nije ni prva ni poslednja ovde) i doticni zakljucava tu temu, navodeci da je to tema za casopis. A slucajno sam naleteo par dana na neku temu koja je takodje za casopis, ali gle cuda, nije izbrisana. Zasto? Zato sto ju je otvorio jedan od top clanova... Da li je to mozda diskriminacija, m?

Sto se tice duplih tema... Otvorio sam tako jednu temu, da bi skoro mesec dana nakon mene otvorio neko drugi takvu istu. I vrhunac je da je neko od top clanova postavlja kao obaveznu. Neko da me prosvetli?

Da ne bude da sam ja neki baxuz, da se 3pujem ili ne znam sta vec ce pomisliti na moje komentarisanje.. Ja sam samo izneo svoje misljenje i voleo bih da ako postoje neka pravila ovde, neka ih svi postuju i neka vaze za sve, a pojedinci neka malo porade na svojoj ljubaznosti, nema potrebe da se duvaju. Eto tako... Hvala! ;)

Poruku je menjao/la Bobby88 - Ponedeljak, 20.02.2012, 1:01 AM

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 333 | 17.02.2012 , 2:35 PM

Quote (Bobby88)
Otvorim nedavno temu, koja "smeka" na temu iz casopisa (a nije ni prva ni poslednja ovde) i doticni zakljucava tu temu, navodeci da je to tema za casopis.

kad god nadjemo takvu temu, forum moderatori je zakljucavaju (ovde prvenstveno govorim u svoje ime) jer su te teme aktualne neko vreme i ostaju po strani, kao i da nisu postojale... ako neko od clanova smatra da mozda je nesto zanimljivo, moze predloziti nekom od Urednika da objavi u magazinu, i sve sto bi pisali na forumu u vezi toga mozemo i u komentarima ispod te vesti...

Quote (Bobby88)
A slucajno sam naleteo par dana na neku temu koja je takodje za casopis, ali gle cuda, nije izbrisana. Zasto? Zato sto ju je otvorio jedan od top clanova... Da li je to mozda diskriminacija, m?

nije diskriminacija, mozda jednostavno je nekome promakla, evo posalji mi tu temu na pp, a ja cu da vidim da li je i ona za brisanje... desava se i da top clanovi pogrese, ja sam i par puta adminima zakljucala temu...

Quote (Bobby88)
Sto se tice duplih tema... Otvorio sam tako jednu temu, da bi skoro mesec dana nakon mene otvorio neku drugi takvu istu. I vrhunac je da je neko od top clanova postavlja kao obaveznu. Neko da me prosvetli?

verovatno je neko hteo da je obrise pa je pobrkao... :/ ne brini ako je dupla i ona ce biti kad tad obrisana..

Quote (Bobby88)
Da ne bude da sam ja neki baxuz, da se 3pujem ili ne znam sta vec ce pomisliti na moje komentarisanje.. Ja sm samo izneo svoje misljenje i voleo bih ako postoje neka pravila ovde, neka ih svi postuju i neka vaze za sve, a pojedinci neka malo porade na svojoj ljubaznosti, nema potrebe da se duvaju. Eto tako... Hvala!

spremni smo i na kritike i na pohvale, jer to doprinosi da sajt bude bolji...

Added (17 Feb 2012, 1:35 PM)
---------------------------------------------

Quote (Reaper)
Sviđa mi se sajt imam samo jedno pitanje-šta ću dobiti kad postanem VIP Korisnik ????

vip korisnik postajes, kad dostignes odredjen broj postova na forumu, i to ne zavisi od modova i admina, samo prebacuje sa korisnika na vip korisnika..

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 334 | 17.02.2012 , 2:50 PM

Quote (Bobby88)
Otvorim nedavno temu, koja "smeka" na temu iz casopisa (a nije ni prva ni poslednja ovde) i doticni zakljucava tu temu, navodeci da je to tema za casopis. A slucajno sam naleteo par dana na neku temu koja je takodje za casopis, ali gle cuda, nije izbrisana. Zasto? Zato sto ju je otvorio jedan od top clanova... Da li je to mozda diskriminacija, m?

Mojne da se nerviras, skocice ti pritisak :) Desavaju se greske svima... Ako naletis na temu koja je za casopis, posalji PP nekome, zakljucace je i bacice u korpu ;) A to da li ju je otvorio neko iz Top 10 pa nije zakljucana, stvarno ne razumem kako to razmisljas.. Svi smo ovde isti, svako svakoga treba da ceni i postuje, sad sto je neko admin, neko korisnik, sta je tu je.. Zivot je surov... Uglavnom, nebitno da li je u top10 ili ne, ako je tema dupla ili za magazin zakljucace se...

Quote (Bobby88)
Sto se tice duplih tema... Otvorio sam tako jednu temu, da bi skoro mesec dana nakon mene otvorio neku drugi takvu istu. I vrhunac je da je neko od top clanova postavlja kao obaveznu. Neko da me prosvetli?

Daj link od obe teme.

Quote (Bobby88)
Da ne bude da sam ja neki baxuz, da se 3pujem ili ne znam sta vec ce pomisliti na moje komentarisanje.. Ja sm samo izneo svoje misljenje i voleo bih ako postoje neka pravila ovde, neka ih svi postuju i neka vaze za sve, a pojedinci neka malo porade na svojoj ljubaznosti, nema potrebe da se duvaju. Eto tako... Hvala!

Cenim i postujem tvoje misljenje, pravila postoje i vaze za sve, a taj ko se ne bude pridrzavao ne treba da bude na sajtu... 'fala na citanju :D

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

1520
poruka na forumu
180 1265

post # 335 | 18.02.2012 , 0:28 AM

Posto sam vas jutros "kudio" sada cu da vas pohvalim za azurnost i angazovanost. :)

Poruku je menjao/la Bobby88 - Ponedeljak, 20.02.2012, 0:59 AM

Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima."
A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo."
P.S. You want a piece of me?! :)

2
poruka na forumu
0 0

post # 336 | 26.02.2012 , 1:50 AM

sta ja da radim imam jedno pitanje neznam sta da radim vise izbrisao sam sve iz Google chrome imam i javu i sve.ali pustim film i on krene pa secne,pa krene pa secne na svakih 5 sek i ja ga pazuriam i ono ide i stigne negde do 15 minuta filma on ide ide ide i tamo negde pocne opet sta da mu radim

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 337 | 26.02.2012 , 4:22 AM

Badzic941, a ne mozemo mi da uticemo na to da tebi brze ucitava ocigledno da nisi dovoljno pauzirao pauzitaj i videces kada ucita bar pola onda pusti..

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

7
poruka na forumu
0 0

post # 338 | 26.02.2012 , 11:12 PM

Људи прети ли овом сајту гашење ако наши мамлази усвоје ACTA-у :(

176
poruka na forumu
11 88

post # 339 | 27.02.2012 , 1:42 AM

Ja bih dodao IRC... ako ga vec nema.

ALWAYS OUTNUMBERED NEVER OUTGUNNED

21
poruka na forumu
0 0

post # 340 | 05.03.2012 , 10:32 PM

Super forum , davno nisam bio na jednom takvom.. Sve najbolje u buducem radu i nadam se lepom druzenju na istom .. <_<

Search: