Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Komentarisite rad sajta

91
poruka na forumu
2 92

post # 581 | 29.07.2012 , 3:54 AM

Pa ne bih valjda ja budala provodio dan i noc buljeci u ovaj sajt,da je los! ;)

No pain!!!!
No gain!!!

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 582 | 29.07.2012 , 11:47 AM

Quote (badule)
Elem,malo više sajtova obidjoh i nidje ništa mudro ne nadjoh...
Zlatan je EC,verujte mi.
I još pet-šest su interesantni,uglavnom postavljeni od članova EC. Što govori da su uzeli dobar pelcer odavde.
Malopre sam bio na ,citiram : Najboljem sajtu u regionu...i šire...-završen citat.
Deset ljudi forumuje,nema chata,filmova... 150 soma članova...
Nema admina da ti odgovore na pitanje... Ako ti odgovore,odgovor je beskorisan...
Tako da,dragi prijatelji i dobri ljudi sa EC,ovde možete naći zaista sve i da Vam ne bude smorno dan i noć.
Ja mogu samo da se zahvalim DxD i Draganu sa kojima sam prvi put kontaktirao pre skoro dve godine. Najviše zbog toga što sam ovde upoznao,pa recimo minimalno,hiljadu dobrih ljudi.
Dobri su i svi iz EC teama,neki oštriji ,neki blaži. Ali... Koliko god bio u razmimoilaženju u mišljenju sa nekima od njih,rado će ti pomoći i objasniti sve što ti je potrebno.
Svaki novi član koji se pojavi na chatu ili forumu,dočekan je kako treba i lako se može uključiti u sve. U suštini se poštuje svačije mišljenje. I onoga koji je tu od početka i onoga koji je juče došao ,pa ima neke ideje.

AMIN ;)

1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma!
2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme!
3.Pogledajte moje opise igara ovde.

Did I ever tell you the definition of insanity !?

455
poruka na forumu
98 1163

post # 583 | 29.07.2012 , 12:27 PM

CryTek, eto nam EC Molitve lol

Life is Like a Box of Ammo...

51
poruka na forumu
11 69

post # 584 | 29.07.2012 , 12:45 PM

Brate... NEMA BOLJE!!! :D

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 585 | 29.07.2012 , 1:20 PM

Reaper, hehe to to ;) lol

our trip was different...
1676
poruka na forumu
268 REP OFF

post # 586 | 29.07.2012 , 3:13 PM

Quote (NEX)
Kako on može biti urednik,a na forumu je samo 14 dana?

http://www.extracafe.rs/index/8-170431

Kako si ti mogao da budes urednik po treci, cetvrti put iako nisi trebao i nisi zasluzio ni najmanje?!

Nemoj vise da vidim da prozivate ovako nekoga tj. ti da prozivas, stalno se pravis pametan i ozbiljno se tripujes ponekad. U prevodu, ne znas sta hoces.... a samo nastavi ovako i bices banovan zauvek. Da nije bilo Igora koji nije znao celu pricu i koji je popustio odavno bi ti leteo odavde.

1659
poruka na forumu
119 1647

post # 587 | 29.07.2012 , 5:33 PM

A šta je onda ovo,3 meseca mora najmanje biti na sajtu,a on 14 dana pa urednik,ne može to tako,nepravedni ste,a ja sam tražio taj čin,a vi ste mogli da mi kažete ne,a i rogi isto kad sam ga pitao nisam ja nikoga prisilio silom da mi da,ja sam ga lepo pitao i on mi napisao samo da mi je dao

• Da biste uopšte imali pravo da postanete urednik, morate biti registrovani najmanje 3 meseca na sajtu.

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 588 | 29.07.2012 , 5:38 PM

S obzirom da se pitanje odnosi na korisnika/urednika http://www.extracafe.rs/index/8-170431
postavljen je za urednika iz razloga njegovog zalaganja na sajtu, iskustva, te djelimičnog poznavanja programskih jezika.

1659
poruka na forumu
119 1647

post # 589 | 29.07.2012 , 5:39 PM

Almir, dobro ali opet je to nepravda,po tom pravilu piše da treba biti najmanje 3 meseca registrovan na sajtu

4
poruka na forumu
14 170

post # 590 | 29.07.2012 , 5:42 PM

koliko ja znam ovaj sajt se trudi da privuče što veći broj korisnika.... pa mi je zanimljivo zašto neki bezrazlozno i neargumentovano prijete članovima "ban zauvijek" ??? malko mi je to paradox pa ako bi neki mod ili admin bio ljubazan da mi pojasni...

zločesta beba na cici dobre vile

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 591 | 29.07.2012 , 5:42 PM

Evo citiraću ti Unique-a, pa pročitaj šta ti je napisao, a zaista je u pravu :)

Quote (Unique)
Kako si ti mogao da budes urednik po treci, cetvrti put iako nisi trebao i nisi zasluzio ni najmanje?!

Nemoj vise da vidim da prozivate ovako nekoga tj. ti da prozivas, stalno se pravis pametan i ozbiljno se tripujes ponekad. U prevodu, ne znas sta hoces...

1659
poruka na forumu
119 1647

post # 592 | 29.07.2012 , 5:43 PM

Almir, ja nisam terao na silu da mi daju urednika,ja sam lepo pitao,i oni su mi dali to sam rekao već jednom

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 593 | 29.07.2012 , 5:45 PM

koliko znam oduvek je bilo ukoliko neko pokaze vise znanja od standardnih korisnika ( a takvih ima retko ) moze da bude primljen u urednike van odredjenih pravila...

cinjenica je da 70% onih koji se prijave su klinci koji nemaju znanje vec samo hoce da izdvajaju a za takve moraju da postoje neka pravila inace bi smarali svaki boziji dan po 100 puta :)

s druge strane ako je neko dobio vec 2-3 sanse i opet zeznuo stvarno nije logicno da se buni zbog nepravde, imao je svoju sansu vreme ja da pusti nekoga drugoga da pokusa :)

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 594 | 29.07.2012 , 5:46 PM

Ovo nije tema za raspravljaje o ovim glupostima....

455
poruka na forumu
98 1163

post # 595 | 29.07.2012 , 5:51 PM

uglavnom,ja sam samo rekao,i sad sam miran :D
Nego,pohvale za ono gašenje FB-a super je prodisati malo :D

Life is Like a Box of Ammo...

our trip was different...
1676
poruka na forumu
268 REP OFF

post # 596 | 29.07.2012 , 6:28 PM

Quote (Davor)
koliko znam oduvek je bilo ukoliko neko pokaze vise znanja od standardnih korisnika ( a takvih ima retko ) moze da bude primljen u urednike van odredjenih pravila...

cinjenica je da 70% onih koji se prijave su klinci koji nemaju znanje vec samo hoce da izdvajaju a za takve moraju da postoje neka pravila inace bi smarali svaki boziji dan po 100 puta

s druge strane ako je neko dobio vec 2-3 sanse i opet zeznuo stvarno nije logicno da se buni zbog nepravde, imao je svoju sansu vreme ja da pusti nekoga drugoga da pokusa

Sve je receno ovde i nema potrebe da se ovo nastavlja dalje... jer ne vodi nigde.

Added (29 Jul 2012, 6:28 PM)
---------------------------------------------

Quote (d3j0)
koliko ja znam ovaj sajt se trudi da privuče što veći broj korisnika.... pa mi je zanimljivo zašto neki bezrazlozno i neargumentovano prijete članovima "ban zauvijek" ??? malko mi je to paradox pa ako bi neki mod ili admin bio ljubazan da mi pojasni...

Pre svega nije bezrazlozno i neargumentovano. Ako ne znas zapravo o cemu se radi i sta je bilo i kako je bilo, ne moras ni komentarisati. Oduvek je svako dobijao ovde ono sto je i zasluzio i tako je i sad.

Korisnici kao korisnici, odavno nam ne trebaju (kada kazem ne trebaju, mislim da nam to nije glavni cilj i da ne tezimo tome), jer ih je vecina neaktivno na forumu (80%). Ovako se samo puni memorija samog sajta 'praznim' nalozima. Tako da mi od broja registrovanih korisnika nemamo ama bas nista. Razmisli malo zasto je svima sve dozvoljeno? Mislim zasto gosti mogu da gledaju filmove i skidaju sve a da se ne registruju.

I dosta je off-topica, ako nekoga jos nesto interesuje, ima PP.

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 597 | 29.07.2012 , 10:58 PM

Quote (Davor)
cinjenica je da 70% onih koji se prijave su klinci koji nemaju znanje vec samo hoce da izdvajaju a za takve moraju da postoje neka pravila inace bi smarali svaki boziji dan po 100 puta

s druge strane ako je neko dobio vec 2-3 sanse i opet zeznuo stvarno nije logicno da se buni zbog nepravde, imao je svoju sansu vreme ja da pusti nekoga drugoga da pokusa

U potpunosti se slazem sa Davorom... lepo si to rekao, svaka cast! imas od mene veliki +

Added (29 Jul 2012, 10:58 PM)
---------------------------------------------
Btw, postoje sitnice koje bih promenio, ali sve u svemu, sajt je zaista dobar, i nadam se da cu jos dugo ostati ovde :)

Poruku je menjao/la Deki87 - Nedelja, 29.07.2012, 10:57 PM

:P

792
poruka na forumu
183 1143

post # 598 | 30.07.2012 , 4:30 PM

sajt je super....evo sad sam se reg..inace svaki dan pratim serije... :)

U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 599 | 30.07.2012 , 4:45 PM

Imam predlog sto se tice foruma, tj. vise zapazanje jer sam tamo vecinu vremena.
Inace u redu je otvarati teme, i sta znam ne praviti duple, ali mislim da su morbidne one
teme npr. Coca Cola ili Fanta. I smatram da bi forum bio mnogo lepsi za oko kada takve teme
ne bi postojale, bio bi samim tim pregledniji.

Kvantitet nikad nije bio bolji od kvaliteta. Stoga mislim da punjenje takvim temama je kvantitet.

Isto tako, koliko znam, pozeljno je na forumu odgovarati minimalno prostom recenicom, a na te teme odgovara s jednom reci, te se isto moze porediti sa spamovanjem.

Eto toliko :) Pozz odoh da pijem kafu u gradu i gledam muskarce nabildane u atletskim majicama. :)

Poruku je menjao/la Leksi - Ponedeljak, 30.07.2012, 4:46 PM

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 600 | 30.07.2012 , 7:49 PM

Quote (Leksi)
Isto tako, koliko znam, pozeljno je na forumu odgovarati minimalno prostom recenicom, a na te teme odgovara s jednom reci

Zavisi, ako ta rec pomogne onda sto bi to nekom trebalo da smeta ? :)

Search: