Reputacija korisnika (info)
|
|
|
post # 101 | 24.01.2012 , 10:15 PM
|
Quote (SsKull) Ali administratori bi trebali imati vecu rep Oni je imaju.
Koliko sam primetila neko ima više reputacije nego postova.
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 103 | 24.01.2012 , 10:21 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Koliko sam primetila neko ima više reputacije nego postova. pa dobro to oni se najvice brinu za ovaj sajt .... puno je tu posla
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 105 | 24.01.2012 , 10:25 PM
|
AMMIR95, Ako si VIP Korisnik, i da imas vise reputaciju od postova, da li je to normalno ? Quote (AMMIR95) oni se najvice brinu za ovaj sajt Kako ? Ozivljavaju i spamuju teme ?
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 107 | 25.01.2012 , 1:47 PM
|
Quote (AMMIR95) pa dobro to oni se najvice brinu za ovaj sajt .... puno je tu posla Nisam mislila na više činove već na VIP korisnike. Quote (Mortal) Ako si VIP Korisnik, i da imas vise reputaciju od postova, da li je to normalno ? Upravo tako, na to sam mislila. Znam ja ko me razume. Quote (Mortal) Kako ? Ozivljavaju i spamuju teme ? Mora i to neko da radi.
|
|
| |
|
post # 108 | 25.01.2012 , 2:01 PM
|
Kao prvo razvukli ste raspravu. Kao drugo, ne znam zasto je nekome bitna ta reputacija. Da li ce neko biti pametniji ili gluplji ili bolji ili losiji ako mu se da ili ne da ta reputacija? Da li ce biti deblji ili mrsaviji?
Odgovor je: Necete!
Mene licno nervira kada neko lupa tu istu reputaciju samo tako, bez iti jednog razloga. Najbolje bi bilo da je nema. Ako se naravno mene pita.
A da se malo zapitamo sada, kada ste nekom administratoru dali reputaciju zato sto je nekome pomogao, nesto objavio, postavio film ili slicno tome, polazim i od sebe, vise sam davala reputaciju zato sto je aktivan neko. Ali sve se moze promeniti, samo ako se hoce.
Poruku je menjao/la Leksi - Sreda, 25.01.2012, 2:10 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
478 poruka na forumu
| |
20
| |
208
|
|
post # 109 | 25.01.2012 , 2:40 PM
|
Quote (Mortal) AMMIR95, Ako si VIP Korisnik, i da imas vise reputaciju od postova, da li je to normalno ? Ali Upravu si Vipp kako ce dobiti rep vise neg postova sigurno Se sprijatelji i na pp moze rep+ To Nebi trebalo Ako Naprimer objavi post koji je nekome pomogao e to Znaci rep + Trudnja ! Quote (Leksi) Kao prvo razvukli ste raspravu. Kao drugo, ne znam zasto je nekome bitna ta reputacija. Da li ce neko biti pametniji ili gluplji ili bolji ili losiji ako mu se da ili ne da ta reputacija? Da li ce biti deblji ili mrsaviji?
Odgovor je: Necete!
Mene licno nervira kada neko lupa tu istu reputaciju samo tako, bez iti jednog razloga. Najbolje bi bilo da je nema. Ako se naravno mene pita.
A da se malo zapitamo sada, kada ste nekom administratoru dali reputaciju zato sto je nekome pomogao, nesto objavio, postavio film ili slicno tome, polazim i od sebe, vise sam davala reputaciju zato sto je aktivan neko. Ali sve se moze promeniti, samo ako se hoce.
Ma upravu si nije sve do rep volim se druziti sa svima ovde Kada sam tek usao na forum pre dva meseca ja sam mogao ban dobiti trazio rep nisam znao kada Je proslo 2 meseca vracam se opet da se druzim sa najj Prijateljima
SsKull vam se vraca . Nakon 2/3 mjeseca mozda i vise <3
|
|
| |
|
post # 110 | 25.01.2012 , 2:47 PM
|
Quote (Leksi) Da li ce biti deblji ili mrsaviji? Neću biti mršavija? Ma sve si u pravu! Slažem se sa tobom.Quote (Leksi) Mene licno nervira kada neko lupa tu istu reputaciju samo tako, bez iti jednog razloga. Najbolje bi bilo da je nema. Ako se naravno mene pita. Imamo isto mišljenje.
|
|
| |
|
|
post # 112 | 25.01.2012 , 5:02 PM
|
Prikljucujem se ostalima. I agree with you, people!
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
139 poruka na forumu
| |
18
| |
162
|
|
post # 114 | 02.02.2012 , 6:28 PM
|
Slazem se
|
|
| |
136 poruka na forumu
| |
33
| |
436
|
|
post # 115 | 02.02.2012 , 7:46 PM
|
Svidja mi se
"Bosanac95 is not a hacker or programmer, he just loves to experiment"
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 117 | 06.02.2012 , 11:26 PM
|
Slazem se u potpunosti!!
|
|
| |
|
|
post # 119 | 17.03.2012 , 10:52 PM
|
palicapat, dobiješ rep + za taj post jer mi se svidja
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 120 | 25.03.2012 , 5:06 PM
|
slazem se
|
|
| |