Neke horror igre
|
|
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 1 | 12.06.2013 , 8:37 PM
|
Eh.. ovako..Trebaju mi neke PREVISE HORROR IGRE (hocu da se userem i to bas bas) .... Moze sve i zahtevne i ne ali bih vise voleo neke NE zahtevnije jer mi je prepun komp. filmova itd...Ostalo mi je malo mesta pa ove ne zahtevne malo zauzimaju.Predlozi????
|
|
| |
|
|
post # 3 | 12.06.2013 , 9:46 PM
|
killing floor saw jericho istresa iz gaca suffering
|
|
| |
"Old school"
|
post # 4 | 12.06.2013 , 10:01 PM
|
F.E.A.R.
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
post # 5 | 12.06.2013 , 10:05 PM
|
Probaj SLENDER game igrica uopste ne zauzima puno i nije potrebna neka konfiguracija ali veruj mi upisaces se od straha
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 6 | 12.06.2013 , 10:17 PM
|
Cold Fear
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 7 | 12.06.2013 , 11:18 PM
|
- F.E.A.R - SAW - The Video Game - Resident Evil - Doom 3
Njutnov zakon inercije: "Tijelo ostaje u stanju mirovanja ili ravnomjernog pravolinijskog kretanja dok mu drugo tijelo ne opsuje mater."
|
|
| |
|
|
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 10 | 13.06.2013 , 10:02 AM
|
Dead Space presao 1 i 2 deo (za 3 nemam mesta) Aliens vs Predator (presao) Dead Island (stigao sam do pola posle me je smorio) Left4Dead 2 (presao odlicna je igra :D) i tako dalje Alan Wake (tnx za ovu igru skidam je ,oslobodio sam malo mesta) Clive Barker Unding i Jericho (presao obe ) ---------------------------------------------------------------------------------------------- killing floor (igrao sam,nije mi se nesto svidela) saw (prepucao i odlicna je) jericho (presao) istresa iz gaca suffering (presao sam 1 i 2) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------F.E. A.R. (presao 1 i 2) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Slender (nisam igrao ali cu verovatno skinuti jer vidim kakva je ) ------------------------------------------------------------------------------------------ Cold Fear (nisam igrao ali ne svidja mi se,slicno je Resident Evil-u) ---------------------------------------------------------------------- - Resident Evil (ne igram ni jedan deo toga,ne svidja mi se ) - Doom 3 (uuuuuu kad sam ja ovo prepucaoooo jooooj extra je igra,skidam je 100 % malo da se prisetim svega ) ----------------------------------------------------- Call Of Chulthu (presao skoro do kraja,posle isao REMOVE ) Cryostasis (igrao sam kod druga,mislim presli smo zajedno igru) The Walking Dead nije mi zanimljivo,video sam na youtube Singularity cu skinuti kad oslobodim jos memorije I takoooo prodje moj gamer-ski zivot,nemam vise sta preci
|
|
| |