eRepublik
|
|
|
post # 21 | 25.12.2011 , 8:54 PM
|
bio sam 22 level i onda je pocela da smara inace igra nije losa
|
|
| |
|
post # 22 | 25.12.2011 , 9:48 PM
|
Smorila je kada su uveli lanu i v2 i sve te gluposti, mnogi su tad prestali da igraju...
"Pametniji nikada ne moze toliko da popusti,koliko glup moze da zategne!"
|
|
| |
|
post # 23 | 26.12.2011 , 0:08 AM
|
Igrao sam eRep,ali su me banovali(zbog multija),bio sam 27-i level,sad me mrzi da pocinjem ponovo.
|
|
| |
|
|
post # 25 | 26.12.2011 , 3:10 AM
|
Ja igram eRepublik i mnogo je dobra igrica.
|
|
| |
|
|
post # 27 | 26.12.2011 , 9:37 PM
|
Brate,navukao si me da ponovo krenem.....poceo sam veceras opet....:D
|
|
| |
|
post # 28 | 27.12.2011 , 1:08 AM
|
Evo jedna po meni bolja verzija eRepublika E-sim Novija igrica, isto simulacija stvarnog zivota. Probajte je, necete pogresiti!
fkeste
|
|
| |
|
post # 29 | 30.12.2011 , 8:53 PM
|
Ljudi kako ste upisani na e rep,da vas dodam u frendove
|
|
| |
|
post # 30 | 30.12.2011 , 9:16 PM
|
Ma igrica nije losa ali oduzima dosta vremena zato sam prestao da je igram
|
|
| |
|
post # 31 | 19.03.2012 , 2:25 PM
|
Ljudi, evo nove igre koja je kao erep ali onaj stari dobri v1, http://www.vpopulus.net/referrer/6836 reg se preko ovog linka da bi drzava dobila vise golda, naravno svaki gold dobijen od referrala ide u NBS i naravno da ne pominjem da smo i ovde najjaci
"Pametniji nikada ne moze toliko da popusti,koliko glup moze da zategne!"
|
|
| |
|
post # 32 | 02.05.2013 , 10:12 PM
|
Pošto vidim da je u temi davno pisano,evo da je osvežim. Pozivam Vas i ja da počnete da igrate eRepublik. Igra je u zadnju godinu mnogo napredovala i mnogo se izmenila.
Registrovati se možete klikom na baner ispod:
Svako ko se pridruži igri neka mi se javi,pomažem mu u igri do 30. levela. Leveli se lako skupljaju do 20. a onda treba za ostale više vremena i truda. Ja je igram od 18. avgusta prošle godine i mnogo mi se sviđa. Upoznao sam mnogo drugara novih,razmenio razna iskustva,zezao se,družio a i dalje sve to radim. Još jednom vas pozivam da se pridružite i zabavite!
|
|
| |
81 poruka na forumu
| |
4
| |
112
|
|
post # 33 | 02.05.2013 , 11:30 PM
|
Tema je otvorena za eRepublik
a ne za plemena
Sto se tice eRepublik-a, igrao sam do pre 20 dana nije lose ali zbog neke druge online igre nemam vremena za to
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 34 | 12.05.2013 , 9:27 PM
|
Evo da posle dugog vremena opet krenem s temom. Inace, zeleo bih da vas upoznam sa jos jednom igricom koja je slicna kao eRepublik. Tamo trenutno pravimo BB (Baby Boom - dovodjenje novih igraca) tako da je pravo vreme da se registrujete. Pitate se zbog cega? Zbog toga sto ako se registrujete u toku BB-a, u okviru tog programa ce vam pomagati jaci igraci, drzava i ja i u vidu saveta i u vidu resursa sto znaci da cete mnogo ojacati. Plus i ako se registrujete preko OVOG linka (bicete moj ref) dobijacete od mene svakog dana po neki resurs koji vam je potreban a koji ce vam u mnogome pomoci. A posto link oce malo da zeza, ako vas ne odveede na igru onda idite na OVAJ link i polje za registraciju popunite ovako:
Ako u "Inviter name" upisete marest, bicete moj referer i dobicete svu moju pomoc, dok ne stanete na svoje noge. (i 50% golda, koje ja dobijem zahvaljujuci vama kada stignete na 7 lvl)
Inace igrica je simulacija stvarnog zivota. Mozete biti politicar, vojnik, novinar, ministar... Mozete pomagati svoju drzavu, ratovati za nju (kroz ratovanje, rad i treniranje najvise jacate). Takodje mozete postati biznismen otvaranjem kompanije a kasnije, ako ste dobri, i lanca kompanija. Druzenje je jos jedna dobra osobina ove igre. Dodjite da se zezamo i ujedno osvajamo nove teritorije a branimo stare! esim Srbija vas ceka
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |