Posetite nas Gods of Arena Public IP:193.104.68.80:27101 Server je nedavno otvoren u toku je konkurs za admina. Zabavite se !:) Ugodnu igru va zeli Gods of Arena admin team
Added (19 Avg 2012, 3:17 PM) --------------------------------------------- da li neko moze da otvori temu Za CS 1.6 Plugini ali Za sve modove...meni najvise Treba Za Deathrun i za PUBLIC
Poruku je menjao/la KATPH1996 - Nedelja, 19.08.2012, 3:18 PM
GHosT_R1DeR radi li ovo da ne pokusavam za dzabe :D
Lako mozes proceniti preko ovo:
Takodje citao sam komentare da radi. Ove un-lajkove pretpostavljam da su od one koje ne razumu dobro engleski.
Ukoliko imas problem sa prevodom na neku recenicu/tekst, slobodno postavi ovde ili poslaj mi u pp. Google translate cesto dobro preveduje samo do nekih 50% (manje-vise).
Takodje citao sam komentare da radi. Ove un-lajkove pretpostavljam da su od one koje ne razumu dobro engleski.
Ukoliko imas problem sa prevodom na neku recenicu/tekst, slobodno postavi ovde ili poslaj mi u pp. Google translate cesto dobro preveduje samo do nekih 50% (manje-vise).
ma nije problem u engleskom,nego sam ovo jednom radio i nije bas ispalo kako treba,al ovde nije isto kao prethodni snimak sto sam gledao ima blagih izmena,al pokusacu.... hvala
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !