Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: Ammir, CryTek  
stare igre sa nes-a

38
poruka na forumu
1 2

post # 21 | 12.01.2012 , 2:03 PM

ko se nesjeca disketa i tih igrica nema ko nije proveo bar po 6 sati u komadu na tome.i secam se tradicionalnog duvanja u kasete kad nece da rade duvas molis se bogu samo da e upali

ak 47

16
poruka na forumu
0 7

post # 22 | 10.02.2012 , 9:56 PM

ubacis, nece,izvadis ,produvas ,upalis konzolu,nigde kraja tvojoj sreci, haha,koliko me je ovo sad vratilo u detinjstvo ,steta sto mi je stari nes pokvarem imam punu kutiju zutih,sivih,narandzastih i golih(samo onaj zeleni chip) i crnih disketa. sto je jos gore moj cale se primio na ps2 ,pici preko emulatora super maria ,aladina ,tenkice ,sky destroyer... strah me je da mi ne rikne sony,jer je on juce igrao sigurno minimum 6 sati,cim je ustao upalio plejku i pikao ceo dan, :) sto se ono kaze starost ludost !

Added (10 Feb 2012, 8:56 PM)
---------------------------------------------
ljudi ajde sta vam je ?? treba mi pomoc oko jedne stare igre , e ovako u igri nalazis se u nekom zabavnom parku,ti si klinac koji nosi slem na glavi , obucen je u plavo, sutira lopte , kada te neprijatelj udari lopte pocinju da budi jace i menjaju se , prbi ''gazda'' je glava indijanca,igra je za nes , imali ko predstavu o cemu pricam , molim vas za pomoc :)

http://www.emuparadise.me/

780
poruka na forumu
22 296

post # 23 | 27.12.2012 , 4:34 PM

pre smo isli tata i ja kod kineza da kupujemo te igrice i nikad kraj kupovanju i najgore je kada nece da rade pa ih duvas,prolazis maramicom ili krpom i molis se da radi.Moja omiljena igrica je bila Adventure Island i dosao mi je drug koji dalje zivi i menjali smo se on meni neku kasetu gde ima igra Legend of Kage a ja njemu tu kasetu sa Adventure Island tj. on je izbirao tu kasetu a ja se molio da ne izbira tu i posle mi je bilo krivoooo a i mama je to igrala po ceo dan :(

24
poruka na forumu
0 11

post # 24 | 27.12.2012 , 6:57 PM

koga zanimaju igrice sa sege ima ovde dosta ja sam skinuo skoro sve koje sam igrao kao klinac i sad ih igram na pc :D

http://www.segabandonware.com/ igrice igrice

Poruku je menjao/la king95 - Cetvrtak, 27.12.2012, 6:58 PM

780
poruka na forumu
22 296

post # 25 | 27.12.2012 , 7:20 PM

ja sam skinuo juce sa torrenta 706 nes igra ,ponovo mi se igra i sada samo to picim ceo dan :D

188
poruka na forumu
12 187

post # 26 | 27.12.2012 , 8:09 PM

I ja sam sebi skinuo tih 706 NES igara, da se prisjetim detinjstva :D

Poruku je menjao/la IgishaA - Petak, 28.12.2012, 8:19 PM

Sta da napisem?!
444
poruka na forumu
21 287

post # 27 | 28.12.2012 , 6:24 PM

pre smo isli tata i ja kod kineza da kupujemo te igrice i nikad kraj kupovanju i najgore je kada nece da rade pa ih duvas,prolazis maramicom ili krpom i molis se da radi.Moja omiljena igrica je bila Adventure Island i dosao mi je drug koji dalje zivi i menjali smo se on meni neku kasetu gde ima igra Legend of Kage a ja njemu tu kasetu sa Adventure Island tj. on je izbirao tu kasetu a ja se molio da ne izbira tu i posle mi je bilo krivoooo a i mama je to igrala po ceo dan

uf i ja obozavam tu igru,imam je i sad u kuci al drui deo al tata nece da je prikaci za TV a i kablovi pokidani onaj sto ide u struju :(

780
poruka na forumu
22 296

post # 28 | 01.01.2013 , 3:55 PM

(LeonHaker)
uf i ja obozavam tu igru,imam je i sad u kuci al drui deo al tata nece da je prikaci za TV a i kablovi pokidani onaj sto ide u struju

Skini emulator NesterJ i igricu i igraj po ceo dan :D
Ja volim sad sa sestrama da odigram po koju igricu sto moze u 2 igraca :D

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: