Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: Ammir, CryTek  
Kako skinuti, instalirati i igrati WoW(World of Warcraft)?

4
poruka na forumu
0 0

post # 21 | 02.04.2012 , 10:51 PM

Svako ko je zainterosovan za full experience blizzard like wow igru (sto podrazumeva 1x rate, sve instance, armor i oruzja, full working gunship sistem, kao i full working random dungeon quarry itd itd itd) neka poseti molten-wow.com ... u sekciji kako instalirati wow imate sve objasnjeno, cak i linkove... imaju 4-5 servera WOLTK koji se stalno nadgleda i free bug je... pre 3-4 meseca su uveli i 2 cataclysm servera koji su takodje odlicni... trenutno imaju oko 100.000 registrovanih korisnika i najbolji su privatni server sto se tice wow-a... tako da se necete pokajati.. (jos jedno molten-wow.com)

1
poruka na forumu
0 0

post # 22 | 03.04.2012 , 0:47 AM

Verujte mi ljudi, ova igrica je bolest... Mene je keva htela da izbaci iz kuce, zbog ove igrice... :D :D

raBBit

19
poruka na forumu
7 44

post # 23 | 03.04.2012 , 3:06 PM

Tebi je bolest :)
Ja igram na Pravom serveru od BLIZZARD-a koji se placa,ja ne igram vise na ovim sprdancijama :P

Fanste540

111
poruka na forumu
6 83

post # 24 | 03.04.2012 , 7:04 PM

Ja igram wow od 2004 kada je igra izasla i igrati cu je sve do kada ne izadje diablo 3. Wow je bio i ostao najbolji MMORPG na svijetu i nista ga nece srusiti sa trona osim ako blizzard ne izda nesto jos bolje.
Nakon sta sam procitao neke postove odlucio sam napisati par rijeci.

@spider994s

Ja ti toplo preporucam da ne slusas neke od ovih ljudi ovdije sta ti preporucuju da ides igrati wow na neke privatne servere je su svi od reda sranje kakvog nema. Istina i bog je da je wow skupa igra za igranje jer ne samo da moras kupiti igru nego i moras placati mjesecnu pretplatu ( 1mjesec 13 eura 3 mjeseca 12 eura mjesecno 6 mjeseci 11 eura mjesecno) a mozes si i kupovati game card od 60 dana koji ti kosta izmedju 170 -210 kn kako di ga najdes)Ako stvarno zelis probati wow moja preporuka ti je da probas trail (koji je do sada bio 10 dana) a sada je to blizz ukinuo i napravio endless trail tako da je igra besplatna do 20lvl pa mozes vidjeti ako ti se igra svidja. Vidio sam da te jos zanima koja je jos dobra igra. Trebas mi samo reci koji tip igara volis pa cemo ti sigurno nesto preporuciti. Ja ti mogu samo reci ono sta ja volim igrati. RPG DA origins, Mass Effect 1,2 i 3 ,witcher 1 i 2,Deus Ex i Deus Ex-Human Revolution , Diablo 1,2 a uskoto i 3 :) Rage . RTS heroes of might and magic , Sid Meiers Civilization , The.Settlers FPS Cod Bioshock dead space etc..
I jos ako te zanima bilo sta vezano uz wow samo pitaj sve cu ti objasniti

@Davor

Nemas pojma sta pricas ove stvari sta si preporucio covjeku da igra umjest wow-a su zesce sranje jos aion ajde jer ima dobru grafiku al ostalo boze sacuvaj. Wow ima odlicnu grafiku mozda tvoj comp nije dosta jak da gura igru do kraja meni wow savrseno izgleda. A ono sta si rekao da je wow dosadan jer je sve isto napravi ovo skupi ono itd... nije istina drugo ja stvar ako se tebi ne svidja igra iz tog i tog razloga. U wow kada stignes do max lvl-a pocinje prava zabava. Cini mi se da ti to nisi vidio jer da jesi drugacije bi pricao. Mogu se sloziti sa tobom oko witchera i to je to DA2 je zesce sranje i veliko razocaranje naspram DA origins.

@gojko198

Mislim da si ti retard jer da si znao kako igrati igru nebi tako pricao.I govoriti nekome da je bolje da se ubije jer se navukao na wow je u najmanju ruku nekulturno i nije u redu od tebe.I jos tvoje pitanje koja je svrha igrice.Koja je svrha svake druge igre nego zabava.

@Fanste540

Netrebas se truditi nekome objasniti kakva je wow igra i sta je sve potrebno da bi je igrao. Ljudi ce ili voliti ili mrziti tu igru.

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 25 | 03.04.2012 , 7:18 PM

Quote (Gatsu)
Wow ima odlicnu grafiku mozda tvoj comp nije dosta jak da gura igru do kraja meni wow savrseno izgleda.

Pa ok je da teram Crisis 2 na max al ok konatm da za wow treba malo jaca masina :)

Quote (Gatsu)
U wow kada stignes do max lvl-a pocinje prava zabava.

pa da al dok dodjes do toga par meseci buljis u ekran i koljes neke gobline il strumfove idt.. :)

Igra je monotona kontam ja da se neko navuce recimo ja sam na Warcraft 3 tako iako je starija od wow za mene nema bolje igre al tamo imas radnju igrao ti kampanju il online imas nesto zanimljivo svaki put drugacije, a svaki MMO se posle nekog vremena svodi na isto jednostavno to je jedino sto je svima njima zajednicko...

Inace igrao sam Cabal, WOW ( placeni server ) i Aion i u pocetku mi svaki bio ono extra al recimo posle 35+ levela sve postane isto samo sto mesto 50 moram da sredim 200+ nekih gluposti da zavrsim quest itd znaci nemam zivaca i divim se ko ima ja volim igru sa smislom i napetom radnjom :)

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

111
poruka na forumu
6 83

post # 26 | 03.04.2012 , 7:53 PM

Ako mozes da guras crysis do max ( a jel tako i sa zadnjom zakrpom DX11 Ultra and HiRes Texture??)onda imas odlicnu masinu
Tocno znam sta mislis za warcraft 3 i ja sam je igrao do besvjesti.

A nije tako dugo brzo to ide.A i wow je daleko od monotone igre ako te zanima da pratis cijelu pricu i vecina questova je i tako napravljena. Naravno tu je i puno questova gdje moras skupljati razno razne stvari tako da mozes napredovati u lvl-u. Blizz je to tako ljepo sve upakirao da je nezamjetno. I kada stignes do max lvl-a onda mozes ici u raidove sa prijateljima iz guilda i to je jedan sasvim drugi svijet i jako je tesko svako mora znati di da stoji i sta da radi jedna mala greaski i svi su pusiona. A tu je jos i pvp sta je puno vise akcije i nepredvidivo je jer niokada neznas sta ce onaj drugi napraviti. Tu se razlikuje dobar igrac od losijeg po tome ko bolje zna predvidjeti sta ce onaj drugi napraviti i to ako znas sve sta klasa tvog protivnika moze napraviti,
Ja sam kroz sve godine igranja prosao i pvp i pve.
Igra je jako kompleksna i treba puno razmisljati zato sam se i ja zapalio tolike godine na nju

Wow je tip igre koji ces ili voliti ili mrziti nema sredine

Onda sigurno volis i Mass effect koja je jedna epska igra kroz sva tri djela. Mada sam ja ostao jako razocaran kako su slozili taj kraj igre nadam se da ce ga popraviti.

Nadam se da te nisam nekako uvrijedio sa svojim postom :)

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 27 | 03.04.2012 , 8:06 PM

Quote (Gatsu)
a jel tako i sa zadnjom zakrpom DX11 Ultra and HiRes Texture??

e nisam skinuo to ja skinuo presao obicnu verziju i izbrisao, inace ne igram igre 2x sem Warcraft 3 i Civilization 4 to su mi zaraze :)

Quote (Gatsu)
Onda sigurno volis i Mass effect koja je jedna epska igra kroz sva tri djela.

Igrao sam samo prvi deo al za ovu igru nemam lose reci ko da gledam film ne da igram igru sve cekam stra ce likovi sledece da urade :)

Inace sam fan Rpg zanra :)

Quote (Gatsu)
Nadam se da te nisam nekako uvrijedio sa svojim postom

Naravno da ne, tu smo da diskutujemo :)

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

111
poruka na forumu
6 83

post # 28 | 03.04.2012 , 8:34 PM

Quote (Davor)
Igrao sam samo prvi deo al za ovu igru nemam lose reci ko da gledam film ne da igram igru sve cekam stra ce likovi sledece da urade

Onda moras obavezno odigrati 2 i 3 dio i to pomogucnost ako si spremio saves od ME1 importiraj ga u ME2 i samo nastavi igrati i opet to isto ponovi importiraj saves u 3 dio.
Ako nemas saves odigraj ponovo 1 dio vjeruj mi neces pozaliti. Igra je potpuno drugacija ako importiras saves iz prosle jer sve odluke koje si doneo u prosloj igri direktno utjecu na to kako ce prica odvijati u nastavku.
Bioware je stvarno napravio nevjerovatan posao.

1174
poruka na forumu
60 419

post # 29 | 04.04.2012 , 1:30 PM

Pozdrav,moj savet je sledeci server !
LINK
Kreiraj nalog,download igru i uzivaj pozdrav !
P.S. igrao sam na ovom serveru dakle sve radi kako treba

ExtraCafe Public -----> 193.104.68.8:27028
ExtraCafe Deathrun -----> 193.104.68.8:27074

69
poruka na forumu
2 83

post # 30 | 07.04.2012 , 3:37 PM

Skinuo sam igru...i probao... Ne svidja mi se nesto.. Nekako mi je komplikovano sve..xD Ili ja ne znam da igram O.o

111
poruka na forumu
6 83

post # 31 | 07.04.2012 , 3:54 PM

Quote (spider994s)
Skinuo sam igru...i probao... Ne svidja mi se nesto.. Nekako mi je komplikovano sve..xD Ili ja ne znam da igram O.o

To ti je tako wow ti se ili svidja ili ne.Sada znas pa onda mozes igrati neku drugu,imas sada odlicnih naslova za igrati:)

69
poruka na forumu
2 83

post # 32 | 07.04.2012 , 4:00 PM

Gatsu, aj mi preporuci neku igru :D

73
poruka na forumu
2 47

post # 33 | 07.04.2012 , 5:09 PM

a gde mogu da skinem burning crusade ili onaj prvi WOW

69
poruka na forumu
2 83

post # 34 | 13.04.2012 , 8:12 PM

Kako se igra PVP? Ja kad udjem....vec sam 80lvl....ali imam malo helta i nemam neke iteme....

20
poruka na forumu
1 12

post # 35 | 14.04.2012 , 0:07 AM

League Of Legends zakon:) wow ako krenes moras da posvetis mnogo vremena...zato je LOL najaci za igru sa drustvom :)

1
poruka na forumu
0 0

post # 36 | 05.08.2012 , 3:52 PM

Gatsu
Fanste540
Na osnovu onoga što ste pisali bi rekao da igrate dobro.Sada je pitanje koliko ste velikodušni :D Ja sam,što se tiče ove igre apsolutni početnik i što je najjgore,ne znam sjajno engleski(duga priča zašto).Možete li mi reći,ako vas ne mrzi, one osnovne stvari vezane za ovu igru ili barem me uputiti na uputstva za igru(na Srpskom(ako uopšte postoje))???

792
poruka na forumu
183 1143

post # 37 | 06.08.2012 , 0:43 AM

mnogo se razlikuje pravi wow od obicnog na piratima... :D sve je mnogo bolje :D

U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: