Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Ammir, CryTek  
FIFA 13- Novosti career moda

647
poruka na forumu
22 461

post # 1 | 24.07.2012 , 11:17 AM

Prije nego objavim text htio bi da se izvinem sto sam napravio ovu temu jer vec ima fifa jedina dozvoljena tema.Mislim da je ovo dosta vazno pa zato sam i napravio temu :D

FIFA 13 – novosti career moda

Fifa 13 ove godine dobiva nekoliko novosti kao sto su: upravljanje nacionalnim timovima. Opcije pri transferima itd.

U FIFA-i jedna od najvaznijih stvari za igraca je career mod.Iako je on prilicno detaljan, pretezno ima nekih nedostataka. EA Sports nas svake godine obraduje nekim novitetima.Evo sta je za FIFA-u ove godine priredio EA Sports:

Upravljanje nacionalnim timovima

Od sada cemo moci da upravljamo nacionalnim selekcijama uz redovne klupske obveze.O ponudama za vodjenje nacionalnog tima odlucivat ce reputacija menadjera odnosno njegovi uspjesi I dostignuca.

Izvjestaj sa ostalih utakmica
U toku igre komentator ce nas obavjestavati o dogadjajima s ostalih utakmica koje se odigravaju paralelno. Obavijesti će uključivati golove, crvene kartone i penale.Prije pocetka svake utakmice moci cemo da izaberemo s kojih utakmica cemo dobivati takva obavjestenja.

Be a Player
Igrac ce kroz svake cetiri utakmice dobivati razlicite zadatke poput postizanja pogotka, odredjenih tacnih dodavanja, oduzimanja lopte I sl.Novos je sto ce igrac moci podnjeti zahtjev za transfer ili posudbu.Takodjer nacin izmjene ce biti drugaciji- prije ste mogli napustiti igru ako ste povrijedjeni, a sada ce vaseg igraca zamjeniti trener ako igrate lose ili ako je umoran.Nakon zavrsetka igracke karijere, moci cete svoju karijeru nastaviti kao menadjer.

Transferi
U sklopu transfera osim novcane ponude mocicemo ponuditi I igraca za razmjenu.Od sada u pregovorima za sklapanje ugovora imat cemo savjete izvrsnog direktora koji ce sluziti kao vodic za postizanje uvjeta u ugovoru izmedju kluba I igraca.

Ostalo

U menijima cemo imati svojstvenu radio emisiju u kojoj cemo se informisati o rezultatima prosloga kola, promjenama na tabeli te parovima iduceg kola.

FIFA 13 izlazi 28. septembra za X360, PS3 i PC, te u specifičnim verzijama za sve ostale platforme.

Izvor:Gamemania
https://www.facebook.com/gamemania.vedran.arnel

Poruku je menjao/la vedran500 - Utorak, 24.07.2012, 11:30 AM

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 2 | 25.07.2012 , 3:02 PM

Quote (vedran500)
Prije nego objavim text htio bi da se izvinem sto sam napravio ovu temu jer vec ima fifa jedina dozvoljena tema.Mislim da je ovo dosta vazno pa zato sam i napravio temu

Tema nece biti prebacena u korpu, vec samo zakljucana

http://www.extracafe.rs/forum/72-4816-1

1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma!
2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme!
3.Pogledajte moje opise igara ovde.

Did I ever tell you the definition of insanity !?

• Page 1 of 1
  • 1
Search: