Kako namestiti cit u kanteru
|
|
|
post # 1 | 29.07.2012 , 11:40 AM
|
Kao sto sam naslov kaze zanima me kako namestiti cit u kanterima (1.6) pokusavao sam na sve nacine i gledao na you tubu i nista,pa bih sad ako neko zna na windovs 7 da mi namesti neki dobar cit prvenstveno mi treba da vidim kroz zid,i ostali bi dobro dosli,pa sam mislio da se dogovorimo pa da mi to odradi preko team viwera.Hvala unapred
|
|
| |
|
post # 2 | 29.07.2012 , 11:54 AM
|
Skines BadBoy ukljucis ga udjes u kanter na server neki i pritisnes delete na tastaturi...
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 3 | 29.07.2012 , 11:55 AM
|
Ja ti mogu napravit WALHACK I AIM ako hos
|
|
| |
|
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
post # 5 | 29.07.2012 , 12:49 PM
|
ZBOG OVAKVIH JE PROPAO CS 1.6 na koji god srv udjem nadjem nekog citera, priznajem ja sam nekad koristio a tad jedva da je ko i imao i uvek je bilo admina svuda a sad svaka ziva bu*ala ima cheat mislim ljudi dosta je bilo gubili vodili poenta je zabava ne biti 1. na rank ili nesto tako. Cak sam vidjao kako admini nude neke nagrade ko je prvi na rank i onda upale wh ili nesto i nabiju sebi 1. rank ko im nesto kaze ban sto mi se desilo par puta -_- igrajte posteno i posle nekog vremena bicete odlicni igraci
|
|
| |
|
post # 6 | 29.07.2012 , 2:15 PM
|
ja igram CS Online otprilike 2 godine i to bez čita,a i dalje nisam Ni srednja kategorija..Killaju me stalno
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |
|
post # 7 | 29.07.2012 , 2:17 PM
|
Reaper, hehe, za cs moras da imas talenta, ja sam igro 2god pa presto, smorilo me vise.....a sto se tice cita mozda sam ga ukljucio jednom il dvaput da se zezamo s ortacima kao cit protiv cita xD
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
|
post # 9 | 03.01.2013 , 0:19 AM
|
(Deniro_Bre) skines super simple wallhack 6.9 i stisnes F9 i igras .....i dobijes ban
|
|
| |