Kuvarski lonac
| |
Par reči o sebi
|
post # 21 | 16.08.2011 , 2:53 AM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 22 | 17.08.2011 , 5:15 PM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA
<3<3<3 :>>><<<:
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
post # 23 | 06.09.2011 , 4:30 PM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni.
ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη Партизан у срцу!
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
post # 24 | 06.09.2011 , 7:50 PM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa
ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη Партизан у срцу!
|
|
| |
582 poruka na forumu
| |
40
| |
181
|
|
post # 25 | 18.09.2011 , 7:40 PM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda...
[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img] [img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]
|
|
| |
422 poruka na forumu
| |
15
| |
125
|
|
post # 26 | 19.09.2011 , 4:32 PM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile
|
|
| |
1174 poruka na forumu
| |
60
| |
419
|
|
post # 27 | 26.09.2011 , 9:58 PM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama
ExtraCafe Public -----> 193.104.68.8:27028 ExtraCafe Deathrun -----> 193.104.68.8:27074
|
|
| |
|
post # 28 | 26.09.2011 , 11:29 PM
|
JAGODE I SECER miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prasak za pecivo i poceti sa pripremama za pravljenje kora.Zatim dodati malo kvasca soka od voca da kora bude ukusnija i mekanija... i stavimo pecii zatim dok se to pece napravimo slag... koji ima ukus banane...Zatim kada se to ispeklo dodamo malo jagoda i malina... i nafilujemo sa slagom i stavimo u frizider da se malo stvrdne... Kad se stvrdnulo,prevrnemo ciniju na tacnu... i onda pravimo jos jedan fil od cokolade..... uz dodatak sveze samljevenih ljesnjaka i mlevenih orasa i jos malo seceraAdded (26 Sep 2011, 11:29 PM) --------------------------------------------- JAGODE I SECER miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prasak za pecivo i poceti sa pripremama za pravljenje kora.Zatim dodati malo kvasca soka od voca da kora bude ukusnija i mekanija... i stavimo pecii zatim dok se to pece napravimo slag... koji ima ukus banane...Zatim kada se to ispeklo dodamo malo jagoda i malina... i nafilujemo sa slagom i stavimo u frizider da se malo stvrdne... Kad se stvrdnulo,prevrnemo ciniju na tacnu... i onda pravimo jos jedan fil od cokolade..... uz dodatak sveze samljevenih ljesnjaka i mlevenih orasa i jos malo secera
|
|
| |
643 poruka na forumu
| |
27
| |
173
|
|
post # 29 | 27.09.2011 , 1:33 AM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama. Potom, u sve to dodati i jedan kivi
"Por una mirada- un mundo, por una sonrisa- un cielo, por un beso...yo no se que te diera por un beso! "
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 30 | 28.09.2011 , 8:30 PM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama. Potom, u sve to dodati i jedan kivi koji ste otrebili i isprzili na ribljem ulju koje
|
|
| |
|
post # 31 | 01.10.2011 , 6:20 PM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama. Potom, u sve to dodati i jedan kivi koji ste otrebili i isprzili na ribljem ulju koje se
|
|
| |
565 poruka na forumu
| |
57
| |
210
|
|
post # 32 | 11.10.2011 , 10:38 PM
|
Jagode i šećer miksati u posudi dok se ne stvori gusta masa i staviti prašak za pecivo i početi sa pripremama za pravljenje kora. Zatim dodati malo kvasca, soka od voća, da kora bude ukusnija i mekša i staviti da se peče i, dok se to peče, napravimo šlag, koji ima ukus banane. Zatim, kada se to ispeče, dodamo malo jagoda i malina i nafilujemo sa šlagom i stavimo u frižider da se malo stvrdne. Kad se stvrdnulo, prevrnemo činiju na tacnu i onda pravimo još jedan fil od čokolade uz dodatak sveže samlevenih lešnika i mlevenih oraha i sve to dobro izmešamo, pa kuvamo mleko i sećer, dok ne postane karamel. Zatim umutiti šlag i dodati ekstrakt čokolade. Nafilovati tortu i staviti čokoladne bombonice od sušenog voća natopljene sećerom i sokom od jagode, koji treba prethodno prokuvati. Onda, u jednu posudu staviti jaja i brašno komada 10 i kašika 10 kakaa u koji je prethodno dodato mleko koje kuvate lagano na tihoj vatrici sa 5 kašika šećera tačno 12 minuta i 34 sekunde. Posle stavite 2 decilitraa crnog vina da se kuva, a unutra dodati maline i kupine. Nakon 5 minuta u vino dodati i dve-tri domaće trešnje. Vino izvaditi i sipati u bućkuriš, a zatim dodati fino samlevene orahe, banane, kiselo mleko, prethodno skuvano na 200°C, pa dodati maline i šećer u prahu. Onda politi to ranije umućenim pudingom OD VANILE I LESINKA koji su prethodno napravljeni. A sto se tice banana njih prvo iseckati pa isprziti sa sladoledom,zatim dotati na to kozje mleko... kad je sve to gotovo onda onda doti jos preliva od vanile u koje je ubacen cedjen limun sa koščicama. Potom, u sve to dodati i jedan kivi koji ste otrebili i isprzili na ribljem ulju koje se umuti
NEVER GIVE UP! Frajer Nastavlja Udarati I Nakon Što Doživi Nokaut
|
|
| |
|