Tvoj nick me asocira na...
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 421 | 24.06.2012 , 5:12 PM
|
ja jesam crnac! podsjeca me naaaaa jednu djevojku iz skole
Be my love?
|
|
| |
|
post # 422 | 24.06.2012 , 5:28 PM
|
Slozila bih se sa Bancy, i dodala bih ...."marijuanu"
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
Dete debil... xD
|
post # 424 | 24.06.2012 , 7:18 PM
|
Quote (JahRastafarI93) ja jesam crnac! podseca me na crnca... Quote (JahRastafarI93) podsjeca me naaaaa jednu djevojku iz skole a koju dew iz skole?? Quote (JahRastafarI93) ohhh...znaci toliko znamo about rastafari a? a nismo se upoznali...
Poruku je menjao/la Bancy - Nedelja, 24.06.2012, 7:20 PM
JA ██████ 100%
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 425 | 24.06.2012 , 8:23 PM
|
Quote (Bancy) podseca me na crnca... is it coz im black!??!?!? o.O
Quote (Bancy) a koju dew iz skole?? ma jedna sa istim takvim cvidzama i svaka joj slika puci usne....a nafur i to zesci,a nije ni bog zna sta...msm zato i nosi cvidze da joj se ne vidi pola lica
Quote (Bancy) a nismo se upoznali... nisam teb rekooo neg missy rekla je Quote (Misy) Slozila bih se sa Bancy, i dodala bih ...."marijuanu" a ja njoj kazem znaci tolko znas o rastafarijanizmu
podsjeca me na tu djevojku iz skole
Be my love?
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 426 | 24.06.2012 , 8:30 PM
|
Quote (JahRastafarI93) is it coz im black!??!?!? o.O to je bila sala... znam rekao si... Quote (JahRastafarI93) ma jedna sa istim takvim cvidzama i svaka joj slika puci usne....a nafur i to zesci,a nije ni bog zna sta...msm zato i nosi cvidze da joj se ne vidi pola lica ahahahha... pa ja nisam nafurana... i ne pucim usta, nego ljubim cevap...
JA ██████ 100%
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 427 | 24.06.2012 , 8:32 PM
|
Quote (Bancy) ahahahha... pa ja nisam nafurana... i ne pucim usta, nego ljubim cevap...
znam da je sala nisam ni ja tolko crn znam da nisi nafurana xD gotivna si ti djevojcica al na nju me podsjeca jbg
Quote (Bancy) i ne pucim usta, nego ljubim cevap... e jbg sad ne znam na sta da me podsjeca
Be my love?
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 428 | 24.06.2012 , 9:01 PM
|
Quote (JahRastafarI93) znam da je sala nisam ni ja tolko crn znam da nisi nafurana xD gotivna si ti djevojcica al na nju me podsjeca jbg crnji si?? ahahah... hvala... a neko i to mora... Quote (JahRastafarI93) e jbg sad ne znam na sta da me podsjeca ahahha... ni ja...
JA ██████ 100%
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 429 | 24.06.2012 , 10:27 PM
|
asocira me na to da bi trebo otici pohasati nest
Be my love?
|
|
| |
|
post # 430 | 24.06.2012 , 10:38 PM
|
Quote (JahRastafarI93) .znaci toliko znamo about rastafari a? nznm prosto tvoje nik i ponasanje i sve ukupno veze me za jamajku, rege ziku, a sve to dalje na marihuanu ...asocijacije jbga xD hahha to samo ja mogu veruj !
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
|
post # 432 | 24.06.2012 , 10:50 PM
|
Quote (JahRastafarI93) im nigga I bet you are xD
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 433 | 26.06.2012 , 8:51 AM
|
nik me asociraaaa naaaaa aaa a aa a a aaaaaa Miss of di World
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 435 | 27.06.2012 , 0:21 AM
|
Na Ivanu koja je maza pa voli da joj se tepa
|
|
| |
|
|
post # 437 | 30.06.2012 , 4:19 PM
|
Na rastafarijanca koji je 93 godiste
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 438 | 03.07.2012 , 9:47 PM
|
na i so miss you
Be my love?
|
|
| |