Pitanje ~ odgovor
|
|
|
|
post # 7782 | 23.01.2014 , 7:19 PM
|
Mehmed
Ćevap ili šišćevap
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |
лав из ин ди ер!
|
post # 7783 | 30.01.2014 , 8:58 PM
|
cevap koji telefon imas?
NEKO IMA PARE, A NEKO DRUGARE
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 7784 | 11.02.2014 , 12:59 PM
|
The fiksni,nije lose,cuje se uvek neko sa druge strane zice,mobilni nemam niti cu ga ikada imati,jer mrzim tu vrstu sprave,da mogu i kompa bih se resio ali mi brane...ja saljem pisam Moze li se odvrnuti sijalica ako nemate tanke ruke?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 7786 | 12.02.2014 , 3:51 AM
|
Martyrs,fantasticna b produkcija,francuzi,pogledaj... Sta se krije u frizderu?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 7788 | 22.03.2014 , 8:59 PM
|
Zato što nije iz Pirota
GDE JE DEDA?!
|
|
| |
|
post # 7789 | 23.03.2014 , 8:58 PM
|
jok
zašto je deda obukao babinu haljinu?
|
|
| |
|
post # 7790 | 24.03.2014 , 1:21 PM
|
The deda je obukao babinu 'aljinu zato što je u mogućnosti i zato što to voli da radi,da mu baršunsta,svilena tkanina dodiruje smežurane brazde na tjelu,bradavice na muškim,malajvim grudima i prsima,da zažmuri i misli o proslim seksualnim danima i ljubavima sa babom i drugim damama,o njihovim jedrim i prelepim grudima koje su s ekrile ispod te haljine,o vagini koja je namigivala iz tunela,skrivena a potajno darovana u javi i u snu,o erotskom zanosu i ekstazi koju samo ta pozuda donosi,da mu preko nagog i vrelog,drhtavog tjela prelazi njena haljina,njen miris,njena ženstvenost koju je nekda imao u rukama a sad au sjećanjima ili jednostavno zbog toga sto je otkrio ženu u sebi,barem mi je tako kazao jedared. Da li da vodimo divlji seks preko telefona ponedeljkom ?
Poruku je menjao/la intimenfrizuren - Ponedeljak, 24.03.2014, 1:29 PM
|
|
| |
|
post # 7791 | 24.03.2014 , 10:11 PM
|
Može divlji ali samo utorkom, ponedeljkom vodimo domaći sex, jesi zaboravio
Baš te pali phone sex?
|
|
| |
|
post # 7792 | 19.04.2014 , 2:48 AM
|
The ne,ja palim seks. Joj,šta da radim?
|
|
| |
|
post # 7793 | 26.04.2014 , 3:33 PM
|
Pa skidaj se, šta čekaš
Joj, šta da radim?
|
|
| |
|
post # 7794 | 26.04.2014 , 3:35 PM
|
Pročitaj nekakvu knjigu Kako se zove vaša omiljena pevačica ?
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |
|
post # 7795 | 26.04.2014 , 11:32 PM
|
intimenfrizuren, the jedemo punjene paprike
Zašto su ti hladne noge kad se skineš?
|
|
| |
|
post # 7796 | 27.04.2014 , 2:04 AM
|
Nutellina, ne znm zašto ali često su mi hladne i noge i ruke
Da li veruješ u sudbinu?
|
|
| |
|
post # 7797 | 27.04.2014 , 10:19 AM
|
Nutellina,hladne su mi noge yato sto me stid i neka me prosot jeya i trci prođu kada stojim golih nogu,a treab da ejdemo trpane paprike,pardon punjene paprike Moonchilde druže,ja verujem da sudbina donosi račune i svake noći pali i gasi svetlo na uličnim svetiljkama koje obasjavaju sudbinu sveta a ja kao član tog sveta mogu slobodno reći da sudbina iygleda dobro za ženu od eon godina:) Da li rukama da grijemo noge?
|
|
| |
|
post # 7798 | 27.04.2014 , 12:20 PM
|
Nikako... jer će posle ruke da nam smrde na noge.
Zašto te je sramota od mene?
|
|
| |
|
|
post # 7800 | 01.05.2014 , 10:46 PM
|
Pa ja ne znam ko se u današnje vreme uopšte kupa i pere ruke... od toga se ljušti koža... I ja se nikad ne sramim, ja ne znam za sramotu.
Još se nisi skinuo?!
|
|
| |