Sta biste radili sa osobom iznad?
|
|
|
post # 961 | 22.06.2012 , 10:40 PM
|
Od praktivanja veca vajda. Citali bi tudju postu
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 963 | 23.06.2012 , 10:51 PM
|
Isle bi na kafu, u soping xD
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
|
post # 965 | 24.06.2012 , 10:53 PM
|
Kuvale bi corbu od paradajza i jeli pecene paprike
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
post # 966 | 25.06.2012 , 2:59 AM
|
Heklale bi ceo dan
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 967 | 25.06.2012 , 3:01 AM
|
sanjali u frizideru
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 968 | 25.06.2012 , 3:10 AM
|
Grickali kamenje
|
|
| |
|
post # 969 | 25.06.2012 , 3:13 AM
|
radili bi na birou i cekali penziju grickakjuci kamene bombone u suton zalaska sunca n aobroncim aplaze i planinskih talsa koji bi grjeali srca nasa obrasla pasnjacima zimzelenog snjega,posle bi jeli krofne
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 970 | 25.06.2012 , 3:14 AM
|
I pili sok od dijetalnih taraba.
|
|
| |
|
post # 971 | 25.06.2012 , 3:15 AM
|
strajkovali bi,strajk
|
|
| |
|
post # 972 | 25.06.2012 , 3:18 AM
|
Osamarili bi Dodika
|
|
| |
Mallena
|
post # 973 | 25.06.2012 , 8:05 AM
|
Sprdnju na stranu, ja bi sa ovom zenom popila kafu u nekom lokalnom bircu i ispricala seeeeeeeee..... Mislim da bi to bila neka dugometrazna prica!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 974 | 25.06.2012 , 2:04 PM
|
Mallena:), ta prica bi bila duza nego film Ben Hur hahaha
Odvela bih je na trodnevni izlet, koliba negde na osami i radile ono sto najbolje znamo, prvo ocistile prostor za spavanje, pa onda razvezale pricu, od Kosovske bitke preko Sarl Bodlera i njegovog cveca zla, do Desanke Maksimovic i njene strepnje, pa sve do brdovitog Balkana. Naravno kafa bi bila nas treci clan.
|
|
| |
|
|
post # 976 | 26.06.2012 , 3:36 PM
|
E pa stvarno. Uradila bih ti nesto , da bi bezao od mene svaki put kad bi me video ahahha
|
|
| |
|
|
post # 978 | 26.06.2012 , 3:45 PM
|
Bl je Banja Luka jel?
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 979 | 26.06.2012 , 4:06 PM
|
Be my love?
|
|
| |
|
post # 980 | 26.06.2012 , 4:14 PM
|
JahRastafarI93, ahahahaha pa bas me zanima kako ces ti da mi pokazes grad u kojem sam rodjena i odrasla. Cisto da vidim je i tvojim ocima.
Isli bi na Banj brdo
|
|
| |