Prase kao kucni ljubimac
|
|
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 1 | 05.12.2012 , 9:22 PM
|
Verovatno se nekad culi ili videli da neko cuva prase u kuci,uglavnom od poznatih licnosti koje naravno necu nabrajati Da li bi ste vi mogli da cuvate prase u kuci,i koje je vase misljenje o tome????
Fajlovi:
4977179.jpg
(167.8 Kb)
|
|
| |
|
post # 2 | 05.12.2012 , 9:45 PM
|
Prase je prase, nije za kucu vec za obor i klanje... nebih ja to drzao u kuci...
:P
|
|
| |
261 poruka na forumu
| |
14
| |
548
|
|
| |
"Old school"
|
post # 4 | 05.12.2012 , 10:28 PM
|
Ako se ja pitam, ja bi jedno na raznju...
Niko nije tako beznadezno porobljen od onih koji pogresno veruju da su slobodni.
|
|
| |
|
post # 5 | 05.12.2012 , 10:31 PM
|
...Ja kad sam kupila prase, rekli su mi da je to kao ovo tvoje sa slike. Danas je to jedna velika, zdrava mangulica- Diablo89. Sta znam, kad nista ne znam, i da znam, kako da znam? - sto bi rekao Ekrem. Eto, juce je trazio novu gazdaricu, cak sam zvala i buldozer da rusi obor, pa se pokajao, kaze- necu vise to da pricam. ...znaci ne cuvam ga u kuci. Sledece nedelje mu dolazi veterinar u posetu, da ga ustroji, vreme mu je. Prase kao kucni ljubimac, zahteva mnogo vise paznje nego ostale vrste, jedino ako imate celicne zivce kao ja. :)))
...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...
|
|
| |
|
|
post # 7 | 06.12.2012 , 2:15 AM
|
Quote (Bilbao) ...Ja kad sam kupila prase, rekli su mi da je to kao ovo tvoje sa slike. Danas je to jedna velika, zdrava mangulica- Diablo89. Sta znam, kad nista ne znam, i da znam, kako da znam? - sto bi rekao Ekrem. Eto, juce je trazio novu gazdaricu, cak sam zvala i buldozer da rusi obor, pa se pokajao, kaze- necu vise to da pricam. ...znaci ne cuvam ga u kuci. Sledece nedelje mu dolazi veterinar u posetu, da ga ustroji, vreme mu je. Prase kao kucni ljubimac, zahteva mnogo vise paznje nego ostale vrste, jedino ako imate celicne zivce kao ja. :)))
kajes se ili sta?
imala je samo jednu manu, branila mi da idem u kafanu. kada umrem ne zovite popa neka mene konobar zakopa!
|
|
| |
|
|
post # 9 | 06.12.2012 , 3:39 AM
|
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 10 | 06.12.2012 , 3:45 AM
|
Quote (Psychooo) Ako se ja pitam, ja bi jedno na raznju... Quote (tower) Potpuno se slazem sa Deki87 Quote (ure3808) ja bi' da mi to bacimo na rostilj :P I ja se sa`s svima vama slazem...
:P
|
|
| |
|
post # 11 | 18.12.2012 , 8:04 PM
|
Quote (Max_Peric) Da li bi ste vi mogli da cuvate prase u kuci,i koje je vase misljenje o tome???? Ne bih mogla nikako... Mnogo mi ruzno deluje kad vidim da neko od poznatih licnosti nosi prase sa sobom, vuce ga kao neki modni detalj...
|
|
| |
|
post # 12 | 11.01.2013 , 2:39 PM
|
....dok je malo slatko je i za igru uvek spremno
...e to vec treba za zimnicu spremati...slaninica,cvarci,mevce...itd
|
|
| |
|
|
post # 14 | 11.01.2013 , 6:47 PM
|
Ja kad sam bio nekih 7 godina imao sam divlje prase za ljubimca, naravno nismo ga drzali u kuci. Bio je poslusan kao pas i nismo imali imali nikakvih problema s njim. Cak je odrastao sa malim kucetom i igrao se, cak bi se i potukli i onda kad bi se umorili jedan drugog bi lizali , valjda da im zarastu rane xD i obicno su spavali zajedno. Dok je bio mali hranili smo ga sa flasicom, nakon par dana bilo je dovoljno da ga pozovemo i on bi nam dosao u krilo , okrenuo se na ledja kao beba Naravno posle par meseci razvio se i hranili smo ga samo travom (koprive i ostale trava XD), posto je divlja zivotinja osetljiviji su na ostalu hranu i jednog dana baba bacila je i njemu malo napoja , prilicno je bilo mastno i on to nije mogao da podnese i ugino je Ime mu je bilo Gile
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
Mallena
|
post # 15 | 04.02.2013 , 3:42 PM
|
Slatki su samo kad su vrlo, vrlo, vrlo mali...
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|