|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 2 | 05.05.2014 , 4:42 PM
|
The hm,ja uvek legnem prilikom čuđenja tom nekom umjetničkom djelu,ako to nešto tako mogu nazvati.Ali...Jednom sam,davno je to bilo,sedio sjedeći u sjedištu automobila,duboko zavaljen u misli o pelenama i govancetu u istim,kada smo naišli pored neke visoke,metalne sprave koju sam čuo da nazivaju semafor.To je meni bilo fascinatno umejtničko djelo,nastalo rukom nekog mističnog,skrovitog i tajnog majstor akoji je to radio noću kada svi spokojno spavaju.Svetla s emenjaju u trenutku dok ja trepnem,auta stoje i kreću se.Čuju se melodične auto-svirene,milina od ljepote.Crveno za stop ljudima,zeleno za slobodu svima,žuto za biljojede i zelenu salatu da se pripreme,predivan trenutak.Eto,to je meni facinantno jer sam par puta i stajao,tj.jos uvek stojim pred tim umjetničkim djelom.Čak smo se držali z aruku...sad me sramota,hihihihihihihihihi
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |