Puskice za skolu
|
|
|
post # 61 | 21.06.2012 , 0:34 AM
|
Pa puskice sam obicno drzao u dzepu, digitronu i priboru mada nekad kad izgubim puskice ili kada ne mogu da nadjem ono sto mi treba izvadim knjigu ili svesku pa gurnem u klupu pa trazim
Poruku je menjao/la Rema_91 - Cetvrtak, 21.06.2012, 0:36 AM
|
|
| |
|
post # 62 | 21.06.2012 , 8:15 AM
|
iskucas na dugacku traku,i zalepis oko clanka,da moze da se okrece,i smo dignes jednu nogu preko kolena i okreces puskicu!!!!
|
|
| |
|
|
|
post # 65 | 27.02.2013 , 5:38 PM
|
rogi, hahaha, pa ti li ih igore ucis kako da ne budu posteni? ccc jooooj, kad se samo setim kad sam isao u skolu i pravio puskice... ja sam imao malo drugacije metode, pogotovo za pismene zadatke iz matematike... a sto je najsmesnije, nikada me nisu ufatili
:P
|
|
| |
|
|
|
1069 poruka na forumu
| |
17
| |
283
|
|
post # 69 | 21.04.2013 , 11:28 PM
|
Pisite na casu sve u sveske SVE! Naucite sto vise mozete to je glavno onda ostavite ako je dozvoljeno na stolu svesku ako nije onda strebajte taj predmet ja sam u zadnjoj klupi srednji red prepisujem iz sveske vec od pocetka ove moje prve godine za sad nisam uhvacen mada treba i paziti dosta uglavnom gledajte da iskoristite drugove ispred recite im da se nameste pazite na ugao i otvarajte svesku iz nastavnikove (ili profesorove) perspektive bice kao da ste zamisljeni il nes tako :DD samo nemojte previse buljiti da vas neskonta xD Srecnoo
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 71 | 22.04.2013 , 9:58 AM
|
Niste vi nikakvi eksperti, tvrdim da svaki profesor sve vidi, samo je pitanje koliko će da se napravi lud. Začudili bi ste se kad bi bili na mestu profesora koliko se ustvari sve vidi. I niste vi izmislili prepisivanje, otkad je škole od tada je i prepisivanje
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 72 | 17.03.2014 , 2:09 PM
|
Ima mali milion vrsta puskica za skolu patenta sto bih rekli tako da nije to danas prolem nekad je lakse nauciti nego pisati tako sitno i pokusavati preci nastavnika,profesora
Reklamiranje je zabranjeno! EC administracija
|
|
| |