Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Forum moderator: MarijanaBK1  
Da li postoji Bog?

428
poruka na forumu
70 648

post # 161 | 25.10.2011 , 12:11 PM

ja naravno verujem u boga

1
poruka na forumu
0 24

post # 162 | 25.10.2011 , 2:20 PM

ja iskreno verujem, ali nashi preci su isto verovali u bogove a ti bogovi u koje veruje chitav svet su doshli sa neba! tako da su oni bili vanzemaljci koje su stari narodi poshtovali!!! swe te price da vanzemaljci nepostoje su netachne!!! RAZMISLITE MALO!!!

459
poruka na forumu
54 458

post # 163 | 25.10.2011 , 2:21 PM

Pa,zar ga ne vidite u osmehu deteta,suncanom danu i dvoje mladih sto se drze za ruke?Ima ga u svemu,ako ga prepoznajete...

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 164 | 30.10.2011 , 4:33 PM

Vecito pitanje kao i ono da li su muskarci i zene verni jedni drugima. I mi verujemo gledano sa stanovista zene da me musko nikad ne bi prevarilo, pa prevari. :)
Sve je do verovanja i mozdane zaludjenosti istim.
Mozda je nekima lakse da veruju da Bog postoji, pa im je to vetar u ledja.

Jedni Bog u kojeg ja verujem sam ja sama. Jer ako se ja izlezavam danima nece meni novac padati s neba da mi Bog baci koji euro, nego jedino vera u mene samu da cu svojim trudom i radom da zaradim isti za zivot.
( ovo je samo banalan primer)
Ili ako ste bolesni, i cekate da vam Bog pomogne, znate li kako to zavrsava? TRI METRA ISPOD ZEMLJE!
Da nema doktora klinac bi se vi izlecili.
Dajem primer, mama mi je bolesna bila i da nije bilo terapije i da nije isla lekaru da sam cekala Boga odapela bi mi majka odavno.

Isto tako, one silne slave, pa te praznik ovaj, te onaj, to je isto izmisljeno da se ne bi radilo. Sve je to covekovo maslo.

Zato da rezimiram, verujte u sebe da mozete sve i to ce biti ostvareno onoliko koliko verujete u sebe sami.

I taj Bog da postoji ne bi dozvolio Mariji da ne okusi seksualni zivot. Cuj to, zatrudnila a malisan nije uletio. Strasno!!!
Sve je to necija igra ljudskim mozgovima.
Zato zivite zivot, napredujte, i stvarajte sebi bolje okruzenje, u tome je carolija ovog zivota.

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

233
poruka na forumu
7 54

post # 165 | 30.10.2011 , 5:54 PM

Postoji

Counter Strike

2595
poruka na forumu
281 2890

post # 166 | 05.11.2011 , 1:36 PM

naravno da postoji :D

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 167 | 05.11.2011 , 1:54 PM

Neka sila postoji definitivno koja je stvorila sve ovo.Ali da je to neki bradonja gore i odredjuje o sudbinama ne verujem.Da jeste nebi bilo toliko sranja po svetu okolo.
-Neki zaludjeni vernici bi sad' odgovorili ''to je sve po zasluzi'' a ja im u napred kazem.Dete u africi koje nije nicemu zgresilo,zasto je izlozeno gladju i tolikom patnjom? Sta je bog rasista?

-Jedno je sigurno:Religija je stvorila mnogo vise ratova ''Krstaske.jihad...'' nego ljubavi.A tu su i inkvizitori koji su palili zene na lomacama i mucili sve ostalo.
-Ogradjujem se da sam sa ovim skrenuo sa teme.Posto mi je jasna.Ovi pasusi ispod su tu da bi sprecili zelote(ako ih ima ovde) da krenu u napad .:D

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

702
poruka na forumu
172 1634

post # 168 | 05.11.2011 , 2:17 PM

Kada razuman covek razmisli o stvorenjima koja se radjaju svaki dan, bez obzira da li se radi o ljudskim bicima ili zivotinjama, o svemu što se zbiva u kosmosu, od duvanja vetrova, padanja kise, smene dana i noci, urodjenih pokreta Sunca, Meseca i zvezda i drugim stvarima koje se dogadjaju svakog trenutka, doci ce do cvrstog ubedjenja da to nije delo necega sto ne postoji, nego delo Boga .
S'toga sam sigurna da postoji .
Svaka bol koja nam je nanesena na bilo koji nacin je sama nasa zasluga eventualno 7 kolena pre vas ,sto znaci da iako nisam ja nista skrivila ,neko od mojih pre mene je sigurno zbog toga ja ispastam. Svako lose delo se vraca ,mozda ne na doticnu osobu vec na potomstvo do 7og kolena.Zbog toga je i zabranjeno sklapanje braka do 7og stepena.
Za dobra i losa dela zna se sta sledi na onom svetu ...ali da ne zalazim i u to :D

Poruku je menjao/la Passusa - Subota, 05.11.2011, 2:18 PM

Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.

502
poruka na forumu
17 70

post # 169 | 05.11.2011 , 2:27 PM

veruujem u Boga i postoji!

SaNja Nja Nja ;) Nikoo ti nije rekao da si kurva-Kurvo.!

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 170 | 05.11.2011 , 7:42 PM

Verujem u boga, a to da li on postoj nije moje da mislim o tome o tome seru naucnici koji drugo nista i neznaju samo seru... Treba postovati svoju veru svog Boga i svoje obicaje...

54
poruka na forumu
2 15

post # 171 | 05.11.2011 , 8:11 PM

Necemo znati dok GA nevidimo jer skrivene su tajne Bozije................

229
poruka na forumu
148 2299

post # 172 | 05.11.2011 , 8:11 PM

Da naravno da verujem

http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 173 | 05.11.2011 , 10:33 PM

Ako je neko do 7.kolena nesto zgresio a ja ispastam,onda je to najneverovatnija prica ikad ispricana!
Svako je individua za sebe i svako odgovara za sebe.
''Svi smo rodjeni podjednaki pred bogom'' a u ovom slucaju ''janko'' ciji je deda recimo bio pirat(i pljackao,krao ubijao itd.)
ispasta dedine grehove i nije podjednak sa recimo ''markom'' ciji je deda bio monah.
Tako da price o 7.kolenu i slicno se duboko kose sa ostalim pasusima iz biblije.Razmisli.

-a kose se i sa zdravim razumom bez uvrede.

702
poruka na forumu
172 1634

post # 174 | 06.11.2011 , 0:22 AM

Vagabond83, ja samo pisem ono sto sam ucila i citala o svojoj veri ,ne zelim niti mogu da namecem misljenje..

Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 175 | 06.11.2011 , 1:00 AM

zao mi je zbog toga...
Ja samo mislim da treba biti slobodouman i ne treba slepo verovati u ono sto nam neko namece.Pa makar to bili i nasi najblizi...imamo samo ovaj zivot i treba da ga iskoristimo onako kako najbolje umemo.Zatvoriti svoju svest za bilo koju istinu,nije pravi izbor.
Nemoj pogresno da me shvatis,ne zelim ti zlo.

702
poruka na forumu
172 1634

post # 176 | 06.11.2011 , 1:23 AM

Aham ,hvala ti na tome ,al ipak je sama osoba koja zeli sebi najbolje i to uopste nije slepo verovanje.Moja vera je Islam ,u islamu nema slijepog verovanja, tj. trebas biti uvjeren apsolutno da je Kur'an (Islamska sveta knjiga) istina, i da tvoj razum i srce budu uvereni argumentima islama. Ti to gledas sa drugacije perspektive sto naravno nemam nista protiv :D ,

LUD?
167
poruka na forumu
17 130

post # 177 | 06.11.2011 , 1:44 AM

Kako ko neko misli da postoji neko misli da ne postoji
sve je u umu
to kad te utripuje nepusta :D
ne postoji zar nebi ovi sto lete avionom ili raketom udarili u njega? posto je tako velik kako pricaju...
Inace neverujem u nista da nebude ...

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 178 | 06.11.2011 , 4:47 PM

Passusa
-trebas biti uveren=slepo verovanje.
-Ne verujem ni u sta sto nisam dokazao sebi da je to tako...

Added (06 Nov 2011, 3:47 PM)
---------------------------------------------
logika moze da me navede na nesto da sumnjam.Ali moja logika nije i tvoja logika.Tako da je to relativno.

979
poruka na forumu
107 551

post # 179 | 06.11.2011 , 5:30 PM

moja vjera me navodi na to ;) vjerujem da postoji Bog...

313
poruka na forumu
14 71

post # 180 | 12.11.2011 , 10:31 PM

bog postoji i svuda ga ima a ono lose sto nam se desava to je sudbina i niko je ne zna sem njega

http://www.grapheine.com/bombayt....ff.html
Ja sam plakao...

Search: