dakle zapljenim maramu od neke djevojcice u klubu....(zapljenio sam i njenu paznju naravno) pogledam na neko ogledalo jbt kad stoji mi :O ono nisam ocekivo... i ucinilo mi se simpaticno onako,nezz jel od vutre i alkohola ili stvarno marama "cuci" a i jedno dva'es ljudi i treba mi reklo da je "kuuul men se dza" sta vi mislite o maramama? naravno ne mislim na one babovse marame nego sledeceg tipa
jao majko -.-' inace ovo neki klinci na slidzama i nisu bitni neg da pokazem na sta mislim (a nije vutra)
Marama je tkanina koja s enosi jos od davnina samo eto danas se marame nose drugacije Da li sal ili marama cesto ju nosim oko vrata daje neki detalj pase uz nesto i tako.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
Ne bi bosio maramu nikad pre bi fantomku al extra izgleda kad neko nosi onako zajebano izgleda al samo preko face inace kad neko veze oko glave malo seljacki izgleda
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.