Utice li muzika koju slusate na vas stil oblacenja?
|
|
|
|
post # 22 | 30.05.2011 , 8:07 PM
|
Na nekoga utice,a na nekoga ne,sve zavisi od osobe !
Poruku je menjao/la Radaa - Ponedeljak, 30.05.2011, 8:08 PM
Dok imaš svoje ja, poštuješ tuđe ti, veruj mi.
|
|
| |
|
post # 23 | 30.05.2011 , 9:23 PM
|
Dakako da NE!!!
|
|
| |
|
post # 24 | 31.05.2011 , 12:26 PM
|
DxD Znam, u pravu si, ja sam rekla u svoje ime.
Ali jako je ruzno kada vidis nekoga na ulici i odmah znas sta slusa. Mucene klinke imaju uzor u pevacicama pa kad se obuku odmah ti sve bude jasno, i kako razmisljaju i koju muziku slusaju, sve. Ja mogu da slusam i narodnjake, nekada mi i to prija (kad izadjem), ali to ne znaci da treba da se obucem kao satorska pevacica.
|
|
| |
|
post # 25 | 31.05.2011 , 12:37 PM
|
Marija_Nikola, pa... Ne znam.. Ja sam prepoznatiljiva po skoli sa mojim logoooom ( kozna jakna i jos po nesto crno ) Quote (Marija_Nikola) Mucene klinke imaju uzor u pevacicama pa kad se obuku odmah ti sve bude jasno, i kako razmisljaju i koju muziku slusaju, sve. znam... ja imam svoje neko jos ne izgradjeno JA, ali ne zelim da mi se vide g*ce, zategnuto doope, onda da nosim neki mini koji je do... kukova da nemam pojma ni sta vise.. ne volim to, jer se stil oblacenja na neki nacin nosi iz kuce... ne mislim na muziku, nego na nosenje mini, nekih uskih, veoma uskoh pantalona itd... ja volim to sto volim... ja sam jedina mozda u 1. godini koja slusa metal i to... i da, videla sam do sada 3 osobe koje slusaju metal.. jednu osobu sam upoznala.. 2 srednja... a ovo dvoje ostalo su umetnici tako da... svako ima pravo da se oblaci kako hoce a za satorsku si totalno u pravu.. a ni kafanske ne odudaraju mnogo
Ko si ti?
|
|
| |
155 poruka na forumu
| |
87
| |
808
|
|
post # 26 | 13.06.2011 , 10:11 PM
|
Ne utice na moje oblacenje
OSMEH SE NE PLACA A VREDI MNOGO On obogacuje one koji ga primaju, a ne osiromasuje one koji ga daju. Traje trenutak, al se vecno pamti. :) Niko nije toliko bogat da mu osmeh nije potreban, niti toliko siromasan, da ga ne moze dati. :) Osmeh je nezni znak prijateljstva, on odmar umornome dusu i vraca hrabrost obeshrabrenima. :) I ako nekad sretres nekog koji nije u stanj da ti se nasmesi kako ti to zasluzujes, budi velikodusan! :) NASMESI MU SE jer mu je OSMEH NAJPOTREBNIJI.
|
|
| |
|
post # 27 | 14.06.2011 , 2:11 PM
|
Pa kako kad sve ovisi gde izlazim kakva je tamo muzika mada kao i sve druge imam svoj stil oblacenja ali covek se nekad mora prilagoditi okolnostima naravno samo u poz smeru .
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
1595 poruka na forumu
| |
37
| |
284
|
|
post # 29 | 26.06.2011 , 0:17 AM
|
Ne posto ja slusam Rock i Techno a oblacim se reperski ili normalno
We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!!!
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 30 | 27.06.2011 , 10:45 AM
|
kako koja muzika ali manje vise ne -.-
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 31 | 01.07.2011 , 2:34 AM
|
ne mora da znaci..vazno je da nisam saren kao zastava gej parade ..:) ..ono klasika crveno ili crno duks majca svejedno ..dole trenerke farke i patike to je to ......uglavnom crno i crveno najbolje se uklapa u sve ..:)
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 32 | 05.07.2011 , 7:29 AM
|
Ne, slušam dosta toga (npr Metal, House,...) ali ne odlučuje muzika kako ću da se obučem xD
|
|
| |
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 35 | 14.07.2011 , 4:32 PM
|
veoma maloo ....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 36 | 14.07.2011 , 5:14 PM
|
NE UTICE .JOS UVEK NISAM NAUCIO LEPO DA SE OBUCEM.MOZDA DA PROBAM SA POZORISTEM ILI OPEROM?
ja
|
|
| |
|
|
post # 38 | 27.08.2011 , 12:09 PM
|
možda malo
|
|
| |
|
post # 39 | 30.09.2011 , 2:03 AM
|
na mene ne utice, ali owako na uopsteno na ljude, da utice i te kako!
|
|
| |
|
post # 40 | 14.10.2011 , 10:42 AM
|
Nikako to nema veze s oblacenjem.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |