Esarpe i salovi
|
|
|
post # 1 | 26.01.2012 , 11:35 PM
|
Sve cesce cete danas videti na ulici, narocito pripadnike mladje populacije, bilo da su muskog ili zenskog pola, da nose esarpe i salove. Dobro... Salovi su se od uvek nosili, ali nisu bili ovakvih "space", "trendy" i "fancy" dizajna. Ali esarpe su pocele nenormalno da se nose u poslednje vreme. Bas su dozivele expanziju. Znaci opsta pomama!
Secam se kada sam pre par godina nosio esarpu, na ulici su me gledali belo, kao da nosim zmiju oko vrata, a sada ih nose i leti i zimi, u svakoj prilici, uz raznorazne odevne kombinacije. Ali leti su mi najjaci: Preznojavaju se, kuvaju, crvene, ali vazno da su uvili esarpu oko vrata. Ja jesam u fazonu: "Trpi skote zbog lepote." Ali sto je mnogo, mnogo je...
Sta vi mislite o tome? Da li vam se esarpe/salovi dopadaju? Da li su vas neizostavni modni detalj? Da li se gnusate istih na sebi ili na drugima?
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 26.01.2012 , 11:39 PM
|
Quote (Bobby88) Da li vam se esarpe/salovi dopadaju? da mnogo mi se svidjaju, i ja sam isto ih nosila i svi su me gledali belo... ali ih nosim samo zimi... leti nikako...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 26.01.2012 , 11:52 PM
|
Quote (MarijanaBK1) da mnogo mi se svidjaju, i ja sam isto ih nosila i svi su me gledali belo... ali ih nosim samo zimi... leti nikako...
Ha, ha... Welcome 2 the club Eyes on me!
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
65
| |
697
|
|
post # 4 | 31.01.2012 , 2:46 PM
|
posedujem veliku kolekciju esarpi i shalova..
|
|
| |
|
|
post # 6 | 03.02.2012 , 3:34 AM
|
Meni se bas svidja... Imam mnogo, mnogo salova, esarpi.
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 7 | 03.02.2012 , 3:36 AM
|
I meni se svidjaju odlicni su, imam ih nekoliko
|
|
| |
|
post # 8 | 06.02.2012 , 12:18 PM
|
Quote (Bobby88) Sta vi mislite o tome? Da li vam se esarpe/salovi dopadaju? Super su, obožavam sve vrste ešarpi, marama, šalova. Nosim ih često. Zimi najviše ali i leti one tanje marame i ešarpe.
|
|
| |
|
post # 9 | 24.02.2012 , 9:43 PM
|
Ne skidam ih... moracu na odvikavanje. Samo sto ih jos ne nosim oko glave, mada i to praktikujem ponekad, kad me zaboli glava od silnih gluposti.
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 10 | 11.07.2012 , 12:23 PM
|
Obožavam marame, imam 10ak
Vidite ovo
|
|
| |
|
post # 11 | 11.08.2012 , 12:03 PM
|
Nisam pristalica istih. Ne nosim ni salove zimi, volim kad mi go vrat. Minimalizam
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |