Muskarac sa mindjusom ?
|
|
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 21 | 07.04.2013 , 12:31 PM
|
Quote (Psychooo) Znam da nosenje mindjuse na levom uhu kod muskaraca simbolizuje jedinca (jedno musko dete u porodici). Prvi put cujem za ovo Mada vecina sad radi furke stavlja
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 23 | 07.04.2013 , 3:08 PM
|
Priče su različite, jedna priča kaže da je minđušu u levom uhu nosilo dete jedinac imućnih roditelja, kako bi se isticalo među neženjama i dalo do znanja porodicama udavača da je reč o momku koji će dobro obezbediti njihovu mezimicu. Druga priča kaže da se levo uho nekad bušilo deci bez oca, odnosno deci kojima se ne zna ko je otac, žargonski rečeno kopiladima. Takođe ima priča da je levo uho za strejt, desno za gej muškarce. Međutim, čitao sam da je to ipak zbog različite razvijenosti leve i desne hemisfere mozga, zbog čega većina nas pre primeti minđušu u levom uhu nego u desnom. Malobrojne osobe, kod kojih je obrnuto, pre primete minđušu na desnom, pa ti muškarci ili buše oba uha, a ređe samo desno. Sve te priče su za mene besmislene, jer svako treba da radi onako kako voli. I glupe su mi priče da je minđuša na uhu pederasta. Zavisi sve od toga kakav je ostatak tvog izgleda i kakva je minđuša. Ako staviš minđušu koja se presijava na roze i ljubičasto, ako imaš žensku gestakulaciju, nosiš roze stvari, tesne farmerice, v izrez, onda minđuša svakako doprinosi gej izgledu. Sa druge strane, minđuša može biti dobar modni detalj, koji će te učiniti više seksi. Niti nošenje minđuše nekog čini manjim muškarcem, niti će ga skidanje iste učiniti većim. Ko je gej, gej je sa ili bez minđuše. Uostalom, kada pogledate ko je sve od javnih ličnosti priznao da je gej, a pritom niti nose minđuše, naprotiv, razvijeni su kao da su odvaljeni od stene, jasno je da je minđuša simbol gejeva samo mit.
|
|
| |
|
post # 24 | 07.04.2013 , 3:46 PM
|
Sto znam.. Moze proc,kome lijepo stoji
|
|
| |
Mallena
|
post # 25 | 07.04.2013 , 4:04 PM
|
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 26 | 07.04.2013 , 4:29 PM
|
Ne smeta mi, i sam sam hteo da probusim uvo ali me bilo strah...
|
|
| |
|
|
post # 28 | 07.04.2013 , 6:23 PM
|
Ne. Sam akt bušenja ne boli. Samo čuješ zvuk pištolja i osetiš kako ti minđuša medicinka prođe kroz uho, ali ne boli. Nekad može u toku nošenja medicinke malo da pecne, a sve zavisi kako je održavaš.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 29 | 07.04.2013 , 7:33 PM
|
Nikad mi se to nije svidjalo
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
377 poruka na forumu
| |
54
| |
303
|
|
| |
|
post # 31 | 08.04.2013 , 0:00 AM
|
Nemam nista protiv ali ne nosim
|
|
| |
Mallena
|
post # 32 | 08.04.2013 , 8:00 AM
|
Quote (Deniro_Bre) Jel boli kada busis uvo? uopste!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
|
post # 35 | 04.05.2013 , 3:52 AM
|
|
|
| |
|
post # 36 | 04.05.2013 , 9:02 AM
|
Da,kome lijepo stoji,kao meni npr.
"Za potpuno osvešćenje je neophodan bol".
14.07. <3
|
|
| |
|
post # 37 | 04.05.2013 , 9:53 AM
|
Za, naravno!
|
|
| |
|
post # 38 | 04.05.2013 , 1:15 PM
|
Ne nikako.
|
|
| |
|
post # 39 | 05.05.2013 , 9:36 PM
|
Quote (hemsko2) Da,kome lijepo stoji,kao meni npr. Usta moja hvalite me
Mada se slažem sa tobom i meni moja stoji
|
|
| |
|
post # 40 | 06.05.2013 , 3:08 AM
|
Jeste čuli onu priču da je to oznaka homoseksualaca? Ne znam, nisam ni za ni protiv, zavisi ko nosi
Ožiljak je tu kao podsjetnik da je prošlost bila stvarna. I bolna. Kako za koga.
|
|
| |