Sta ako bude: Mama, tata, ja sam gay!
|
|
|
post # 21 | 12.08.2012 , 5:53 AM
|
Quote Prihvatila bih to bez ikakvih problema.
Meni moji roditelji pokazuju pravi put,ali mi ne određuju gdje,kako ću i kuda krenuti. Tako ću i ja sa svojom djecom. Pokazati pravi put i pustiti ih da otkriju svoj put. By_The_Way_, pa neverujem da bi odreagovala tako hladno... a inace ne postoji pravi put samo onaj koji ti izaberes... ja mislim da on to nebi smeo da dodje da mi kaze... bolje mu da se ubije nego da to uradi... onako slatko bi ga seckao ruke noge...
Poruku je menjao/la MFTTL - Nedelja, 12.08.2012, 5:54 AM
|
|
| |
|
|
post # 23 | 12.08.2012 , 9:14 PM
|
Ja bih se pre odrekla deteta delikventa, ljencuge, bitange, poltrona, parazita, nego da mi dodje to i kaze.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 24 | 13.08.2012 , 0:51 AM
|
rece jednom stariji covjek ja te donio , ja te odnio i u pravu je. ubi hljeb u hajvanu nemas ti tu sta trazit svoj put ,njegov put
|
|
| |
|
post # 25 | 13.08.2012 , 9:16 PM
|
Vuci se u svoju sobu xocu detaljan izvestaj o tvom kretanju.
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 26 | 13.08.2012 , 9:50 PM
|
A sto se ti sine ne drogiras kao ostala deca?
|
|
| |
|
post # 27 | 14.08.2012 , 5:25 AM
|
Jako mnogo tesko bi prifatio to. Definitivno bi probao da promenim njegov stav oko toga na bilo kakav nacin.
Poruku je menjao/la GHosT_R1DeR - Utorak, 14.08.2012, 5:26 AM
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 29 | 17.08.2012 , 8:52 PM
|
Verovatno mi je još rano da razmišljam o tome, ali to bi me dovelo do ludila. Verovatno bih mu nabacivao prodavačice ljubavi, zabranjivao bih mu izlaske i sl. (to, naravno, ako se izjasni pod mojim starateljstvom). Ako je 18+, jednostavno bih ga se odrekao, ne bi postojao za mene, pošto nikako ne bih mogao da mu pomognem.
|
|
| |
|
|
post # 31 | 20.08.2012 , 10:08 PM
|
Uzeo bi flasu rakije i pitao sebe u cemu sam pogresio, naravno odreko bih ga se...
|
|
| |
|
post # 32 | 21.08.2012 , 5:17 PM
|
Quote (kaLu89) Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Pa rekao bi mu : Vidis sine , ti si sad bolestan , i tebi treba lekar, sacekaj tu. Otisao po sibu ili kajis , i isibao bi ga prvo , da nemoze ni setati ni stajati ne sedeti , da se onesvesti od batina. Onda mu zabranio izlazak iz kuce mozda 2-3 meseca da se opameti , i zabranio vidjanje sa svim drugovima , tj sa svim muskarcima.. A da mi dovedemo njegovog momka u kucu , sahranio bi ih sa zemljom obojicu. I onda bi opet iskalio bes nad njim i oterao ga iz kuce , makar u zatvor otisao. Covek toliko da se muci da stvori dete , a ono da bude gay , ne daj BOZE nikome. Homoseksualnost je bolest , BOLEST! Ti si cist primer kako ne treba postupiti...
Ako se to meni desi, prihvaticu naravno. Ne bih svoje dete nikad izbacila iz kuce. Ne bih sa njim imala isti odnos kao pre normalno, ali bih prihvatila to sto je gej. Dete ce biti uceno da bude normalno kao vecina, a on ce sam shvatiti kom svetu pripada kada bude odrastao i ja tu ne mogu nista. Sa tim se rodis. I pre bih prihvatila da mi dete bude gej nego da bude bolesno tj. da boluje od neizlecive bolesti.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 33 | 21.08.2012 , 5:28 PM
|
naravno da bih prihvatila kad bi imala djete.. i lazu svi koji kazu da bi ga se odrekli ..
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 34 | 21.08.2012 , 6:01 PM
|
Quote (kaLu89) Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Pa rekao bi mu : Vidis sine , ti si sad bolestan , i tebi treba lekar, sacekaj tu. Otisao po sibu ili kajis , i isibao bi ga prvo , da nemoze ni setati ni stajati ne sedeti , da se onesvesti od batina. Onda mu zabranio izlazak iz kuce mozda 2-3 meseca da se opameti , i zabranio vidjanje sa svim drugovima , tj sa svim muskarcima.. A da mi dovedemo njegovog momka u kucu , sahranio bi ih sa zemljom obojicu. I onda bi opet iskalio bes nad njim i oterao ga iz kuce , makar u zatvor otisao. Covek toliko da se muci da stvori dete , a ono da bude gay , ne daj BOZE nikome. Homoseksualnost je bolest , BOLEST! e vidis kad bih sutra dobio cerku bio bih neuporedio srecniji ako bi ona bila lez nego da uzme nekog kao ti za decka ili muza. ovo nije bolest. neko luci manje a neko vise odredjenih hormona, a to sto je dopusteno da crkva ima toliki uticaj na srbe je problem svih nas. ako bi moja deca bila homo to kod mene nista ne bi promenilo. nije to do vaspitanja, nego do prirode.
|
|
| |
|
post # 35 | 21.08.2012 , 6:16 PM
|
i'am not a gay but ay want to have a children
|
|
| |
|
post # 36 | 23.10.2012 , 7:34 PM
|
|
|
| |
|
post # 37 | 24.10.2012 , 12:44 PM
|
Moonchild007, smesna ti tema? O.o Sto? Ja mislim da je ozbiljna. I ne mogu da se slozim sa tobom. Nisu bas ti uslovi odrastanja deteta presudni. Sa tim se radjas i takav si kakav si, ne moze ni okolina da te promeni ako se rodis i osecas kao gej. Bar ja tako mislim.
|
|
| |
|
post # 38 | 24.10.2012 , 2:08 PM
|
Quote (Tanja91) Nisu bas ti uslovi odrastanja deteta presudni. Sa tim se radjas i takav si kakav si, ne moze ni okolina da te promeni ako se rodis i osecas kao gej. Bar ja tako mislim. Ne mogu ni ja sa ovim da se slozim Ne mislim da se sa time radjas vec da vaspitanje i drustvo utice na to mada mozda gresim...I da malko mi smesna tema iako jeste ozbiljna
|
|
| |
51 poruka na forumu
| |
11
| |
69
|
|
post # 39 | 24.10.2012 , 2:57 PM
|
Odlepio bi totalno...i rokno se
|
|
| |
|
post # 40 | 24.10.2012 , 7:57 PM
|
Verovatno bi' ga zadavio, a potom izvrsio samoubistvo !
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |