Prijateljstvo preko neta i live
|
|
96 poruka na forumu
| |
40
| |
73
|
|
post # 41 | 15.09.2011 , 10:22 AM
|
Bolje je uzivo,ali ni ovako nije lose
|
|
| |
|
post # 42 | 17.09.2011 , 9:50 PM
|
Ma ponekad covek sretne toliko dobre ljude na netu da zaboravis da se druzis preko neta mada bi bilo najlepse da se mi s neta druzimo u javi
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 43 | 24.09.2011 , 1:44 AM
|
1) Takozvani "prijatelji sa neta" ne postoje. Uglavnom se upoznaju preko chat grupa, foruma, sajtova, društvenih mreža, MMO igrica,... Najčešće su neočekivana. Ja se nisam direktno ni sa kim upoznao preko neta, nego samo preko Skype-a. 2) Normalno je da je bolje u stvarnosti da se nađe prijatelj. Možeš odmah da ga proceniš kakav/a je.
|
|
| |
|
|
post # 45 | 26.09.2011 , 8:35 PM
|
Sve je bolje live ali ako je nemoguce onda je i net super
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 46 | 26.09.2011 , 9:14 PM
|
ima tu druzenja, ali ne bi ja to nazvala prijateljstvom......prijatelj je krupna rec
|
|
| |
|
|
|
post # 49 | 16.11.2011 , 3:49 PM
|
Dijanica88, slazem se
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
643 poruka na forumu
| |
27
| |
173
|
|
post # 50 | 16.11.2011 , 4:16 PM
|
Uh, ja se tesko otvaram kada je bilo kakva veza u pitanju, tj ne poklanjam tako lako svoje poverenje drugima. Neko neobavezno caskanje, bilo preko neta ili uzivo ok. Imam mali broj ljudi koje zovem prijateljima, sve ostalo su drugovi, drugarice, poznanici. A sto se tice toga da se upoznam sa nekim kog sam upoznala preko neta i da se druzimo, odemo na kafu ili u kafic, pa sto da ne. Internet je danas postao legitimno sredstvo upoznavanja.
"Por una mirada- un mundo, por una sonrisa- un cielo, por un beso...yo no se que te diera por un beso! "
|
|
| |
|
post # 51 | 17.11.2011 , 11:40 AM
|
tako je lipa moja,sta se smejes ti si mi na prvoj listi odma prva za upoznavanje exexex
|
|
| |
|
|
post # 53 | 04.11.2012 , 9:52 AM
|
Želja mi je i bila da upoznam osobe sa druge strane ekrana i da vidim odakle ko dolazi,upoznao sma nekolicinu sa neta i nisam se razočarao mada njihova iskustva govore da mnogi na netu pokušavaju da se pokazu u drugacijem licu nego inače i što jesu
|
|
| |
|
post # 54 | 05.11.2012 , 8:44 PM
|
U prijateljstvo preko neta nikada ne mozes biti siguran. Imas 50 % sanse da upoznas pravog prijatelja,50 % sanse da upoznas nekog koji hoce da te za*ebe Ali kako god,Internet je internet.Mozes da mu se isturis kad god ti tekne
|
|
| |
|
|
post # 56 | 05.11.2012 , 9:00 PM
|
Quote (Srcemoje) Ma ponekad covek sretne toliko dobre ljude na netu da zaboravis da se druzis preko neta mada bi bilo najlepse da se mi s neta druzimo u javi
Dobro receno
Ma koliko prijatelja na netu, zamolio bi sve da doniraju po 1 euro hehehehehe da otvorim svoj restoran
|
|
| |
|
post # 57 | 05.11.2012 , 9:11 PM
|
c0n3, moze ako cu ti ja biti sef sale haha
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
794 poruka na forumu
| |
26
| |
570
|
|
post # 58 | 05.11.2012 , 9:16 PM
|
Naravno da ima razlika, al evo na ovaj forum sam upoznao sjajni ljudi koi smatram za svoi prijatelji
|
|
| |
|
|
post # 60 | 04.01.2013 , 3:12 PM
|
Razlika je velika..
Imam dosta prijatelja koje sam upoznala preko neta. I mogu reći da su mi dosta bolji od onih koje znam uživo. Mnogo lakše je pronaći nekoga preko neta s kojim dijelim mišljenje,nego ovako. Njima čak i više vjerujem. I lakše mi se izražavati.
Uživo nemam baš pravog prijatelja s kojim mogu razgovarati o svemu i svačemu.
|
|
| |