Poruka prijatelju
|
|
|
|
|
post # 43 | 14.11.2011 , 8:55 PM
|
~Najlepse dane provela sam s'tobom,a kako na rastanku da ti kazem zbogom?~
Tesko je voleti nekog ko nije tvoj,tesko je reci PRIJATELJU,a misliti NAJDRAZI MOJ..
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 44 | 14.11.2011 , 9:06 PM
|
Pored ovakvih prijatelja ne trebaju mi neprijatelji! Šalim se.
Nije teško umreti za prijatelja kao što je teško naići na prijatelja koji bi zaslužio da čovek za njega umre!
Najbolja vrsta prijatelja je ona sa kojom možete sedeti celo veče ne progovorivši ni reči, a kad odlazite osećate se kao da je to bio najbolji razgovor u životu.
Jednog dana ljubav upita prijateljstvo: “Zbog čega si ti tu kad postojim ja?“ A prijateljstvo odgovori: “Da donosim osmeh tamo gde ti ostavljaš suze“.
|
|
| |
68 poruka na forumu
| |
9
| |
123
|
|
post # 45 | 15.11.2011 , 1:02 PM
|
Cuvaj zdravlje! Dodaj meni ;-) (_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_̅_̅_̅()ڪ +++"Don´t drink and drive, take joint and fly"+++
|
|
| |
|
post # 46 | 05.12.2011 , 10:57 PM
|
Zelim da tugu nikada ne vide tvoje oci. Zelim da ti sreca blista kao zvezde u noci, zelim da te dusa nikada ne zaboli, a svako kao ja da te ceni, postuje i voli.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 47 | 06.12.2011 , 3:02 AM
|
U zivotu hiljadu puteva ima,a ti neces ici ka svima.Zato izaberi jedan jedini koji ce te voditi ka sudbini!!!
|
|
| |
|
post # 48 | 09.12.2011 , 9:08 AM
|
Kad osjetiš najteži trenutak u životu, kad izgubiš povjerenje u sebe, sjeti se bar tad da postoji netko ko misli na Tebe.
Sjeti se mene kada dođu vremena teška, kada prođu godine mnoge sjeti se tada našeg prijateljstva, nasmiješi se i reci bit će bolje…
Fajlovi:
5947535.jpg
(33.6 Kb)
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 49 | 09.12.2011 , 1:57 PM
|
evo me,stigao sam
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 51 | 20.12.2011 , 8:56 PM
|
Ako nemas ono sto zelis ti voli ono sto imas, jer zivot je ono sto jeste a ne ono sto bi trebalo da bude. I samo gledaj napred, ne okreci se nazad, zaboravi proslost i uvek budi nasmejan, ne dozvoli drugima da uzivaju u tvojim padovima, i tek ponekad se seti da imas drugaricu koja ce biti uvek tu za tebe i koja te puno voli...
|
|
| |
|
|
post # 53 | 21.12.2011 , 10:41 PM
|
Quote (starless) Kretenu jedan, danas! Duhovita poruka nema sta
|
|
| |
|
|
post # 55 | 09.01.2012 , 11:44 PM
|
Rekli su mi MORAS STATI, a ja idem dalje...Rekli su mi NECES USPETI, a nisu znali da vec jesam...Rekli su mi PLAKAT CES, a ja se smejem iz inata...Rekli su mi NECES POLETETI, a nisu mi videli krila... Samo su rekli...A JA SAM SVE URADILA SAMA. Druze moj
|
|
| |
|
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
| |