Prijateljstvo izmedju zene i muskarca? Laz ili istina?
|
|
646 poruka na forumu
| |
55
| |
724
|
|
post # 41 | 23.03.2012 , 6:43 PM
|
Ne verujem u musko-zenska prijateljstva
|
|
| |
|
post # 42 | 23.03.2012 , 7:21 PM
|
moja drugarica je stvarno dobra riba....Od sada cu da nasem prijateljstvu posvetim vise paznje...Mozda pristane da mi rodi dijete xaxaxaxax
Luka Cicmil (heruvim)
|
|
| |
|
post # 43 | 23.03.2012 , 9:13 PM
|
prijateljstvo izmedju muskarca i zene je moguce ako su u bliskoj rodbinskoj vezi
|
|
| |
164 poruka na forumu
| |
11
| |
174
|
|
post # 44 | 23.03.2012 , 9:59 PM
|
Friends with Benefits jedino kako da kazem dobro i korisno prijateljstvo sve ostalo ma Tjaaaaooooo breee
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away
|
|
| |
|
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 46 | 03.04.2012 , 5:53 PM
|
Moguce je ako je to zaista samo prijateljstvo Mada veza iz PRAVOG prijateljstva tesko tako da ima tu neceg' . Znaci prijateljstvo je naravno moguce imam dosta jako dobrih prijateljica ;)
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
|
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 49 | 13.04.2012 , 8:37 PM
|
Takva prijateljstva postoje.... kakvi gabori ili sta vec O.o . I koliko ja znam da bi takvo prijateljstvo opste nastalo treba tu biti malo privlacnosti u samom pocetku, i nakon nekog vremena ta privlacnost nestane/utone i tako ostajete prijatelji, barem je tako bilo kod mene . I takvo prijateljstvo je vrlo jako, kao da ste brat i sestra ^_^
|
|
| |
|
post # 50 | 11.05.2012 , 4:48 PM
|
Ma moze sto da ne ali garantujem neko ce se zaljubiti i eto ti pzdarije
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 51 | 12.05.2012 , 10:40 PM
|
Istina zasto da ne ,prijateljstvo je prijateljstvo
|
|
| |
|
post # 52 | 12.05.2012 , 10:46 PM
|
Quote (Bothrops) Istina zasto da ne ,prijateljstvo je prijateljstvo Iz prijateljstva se radjaju najlepse ljubavi, bar ja tako mislim
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 53 | 12.05.2012 , 10:59 PM
|
Quote (Marko) Iz prijateljstva se radjaju najlepse ljubavi, bar ja tako mislim
Nemam takvo iskustvo
|
|
| |
Mallena
|
post # 54 | 11.06.2012 , 11:18 AM
|
Ja vjerujem! Imam najboljeg prijatelja koji zna vise o meni nego sve moje prijateljice zajedno.
Toliko smo dobri prijatelji da smo se okumili, ja sam njega krstila.
Da, vjerujem!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 55 | 16.06.2012 , 2:34 PM
|
Ja imam dve prijateljice sa kojima sam se pobratimio. Volim ih koliko i rod najrodjeniji...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 56 | 17.06.2012 , 2:06 AM
|
Ja ne verujem....trudim se da verujem ali nmgu. Ne moze Takve stvari u mom zivotu ne postoje...uopste. Koliko kod ja volila tu osobu kao prijatelja, dođe do trenutka kad on mene ne gleda kao prijatelja, i iako mu sve lepo pricam kako mi se drugi sviđa kako je on extra lik kao brat...bla bla...On meni kad dođe i kaze," e pa vidi ti si jako lepa cura, sviđas mi se ali vise ne kao drugarica, ja u tebi vidim nesto vise" Koji đavo sam ja pricala u prazno !!?? Sta da mu kazem...Kazem lepo da ne delimo ista misljenja, i onda on ode svojim putem ja svojim i tolike godine prijateljstva propadnu. Sada imam istu situaciju i mrzim to i ne verujem u takva prijateljstva nema tu bolan nista ako niste u rodbinskoj vezi, ja sam glupa sto ne mogu to da shvaim i zavrsim pre nego sto mi kaze."...e vidi". I kako god ga okrenes kad nađu devojku zaborave na nas, ili nas decko postane previse ljubomoran...ma 100 problema.
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
105 poruka na forumu
| |
17
| |
322
|
|
| |
|
post # 58 | 23.08.2012 , 4:32 AM
|
Jedno vrijeme moze postojati takvo prijateljstvo....ali kasnije teskoo zato sto sam trenutno na takvom slucaju
Samo jedan put vodi do tebe. Samo je jedna cesta na putu tom. Cesta što vodi me SRCU TVOM.
:)
|
|
| |
|
post # 59 | 23.08.2012 , 9:15 AM
|
Naravno da postoji, pa moj najbolji prijatelj je muskarac i ne bih ga dala ni za deset zena koje se predstavljaju da su mi prijateljice, ljudi moji mnogo toga mora da se prodje da bi se nazvali prijateljima...
...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...
|
|
| |
|
post # 60 | 23.08.2012 , 10:20 AM
|
Retko kada ali mislim da moze...sve zavisi od coveka do coveka...
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |