Šta vam se sviđa kod osobe koju volite ?
|
|
|
post # 41 | 24.12.2012 , 4:53 PM
|
nit koga volim nit me ko voli ..
|
|
| |
|
post # 42 | 24.12.2012 , 6:21 PM
|
Bukvalno sve od glave do pete sto kazu nasi ljudi, sve mi se svidja, kako izgleda, kako se ponasa, ma sve...
|
|
| |
|
post # 43 | 24.12.2012 , 8:49 PM
|
Lakse mi je da nabrojim sta mi se ne svidja...
a posto sam se malo pre razocarao i sada sam besan i pod ''utiskom'' necu da napisem i ono sto ne mislim!
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 44 | 24.12.2012 , 10:37 PM
|
(Max_Peric) Iskrenost i to sto je uvek uz mene,ma sta god da se desi..... Ti si bogat covek onda... Svaka cast...
:P
|
|
| |
|
post # 45 | 22.01.2013 , 1:00 PM
|
Sve sto me nerviralo i mrzela sam kod njega sam zavolela
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 46 | 22.01.2013 , 1:45 PM
|
Njena iskrenost , ponasanje ... itd
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 47 | 22.01.2013 , 2:50 PM
|
goblen iznad kamina i njena crna,duga karirana kosulja
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
Smiley
|
post # 49 | 26.01.2013 , 1:39 PM
|
Svidja mi se sto je bas onakva kakvu sam zenu ja zeleo da imam...
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 50 | 27.01.2013 , 6:36 PM
|
Svidja mi se mnogo stvari koje mozda druge ne privlace. Sitnice koje daju do znanja mnogo toga
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 51 | 30.01.2013 , 2:26 AM
|
!!!
|
|
| |
|
post # 52 | 01.02.2013 , 1:45 PM
|
Svidja mi se uhhhhhhh nemogu opisati recima
|
|
| |
Smiley
|
post # 53 | 11.02.2013 , 5:01 PM
|
Svidja mi se kod nje sto nekad tu neku svoju tu neku manu koju ima,ona je ispolji na tako simpatican nacin da je neopisivo rijecima koliko je slatka i simpaticna,i ja umjesto da se naljutim zbog toga sto je tako reagovala ja se nasmijem
Svidja mi se kada ljutito kaze "Grrrr Ivaneee"
Svidja mi se kada kada krene da prica nesto o sebi,sto bi meni mozda moglo zasmetati,u pola razgovara shvati sta radi,pa krene da okrece pricu u drugom pravcu,pa se i zbuni ne zna jel pocela ili zavrsava recenicu hahahahahaha
Ahhh volim teeeeeeeeeeeeeeee !
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
Mallena
|
post # 54 | 23.02.2013 , 12:47 PM
|
Kod osobe koju ja volim mi se svidja najvise to sto je ja volim!
Ko razumije, jasno mu je sta sam sve htjela reci sa ovim..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 55 | 23.02.2013 , 6:21 PM
|
Mallena,nabaci petaka...taman fenomenomentalno receno,cestitam ...svidja mi se njena sestra...ovaj...vadi sto ej lepo napolju napadao sneg:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 56 | 23.02.2013 , 6:32 PM
|
Duhovitost, zelene oci, joooooooooooooooooooooj...
|
|
| |
|
|
post # 58 | 23.02.2013 , 8:00 PM
|
Quote (Psychooo) pa svidja mi se to sto nije iskompleksirana i zna kakva god da je i u kakvom god izdanju da je ja je volim. fino receno
|
|
| |
|
post # 59 | 24.02.2013 , 5:50 PM
|
Svidja mi se mnogo toga svaka moja rec bi bila suvisna.
|
|
| |