Sarm?
|
|
|
post # 1 | 11.11.2012 , 9:34 PM
|
Sta vi mislite na koj SARM devojke padaju?
/
|
|
| |
|
post # 2 | 11.11.2012 , 10:08 PM
|
Neznam na koji sarm devojke padaju ja padam uvek na one sto su direktni u pozitivnom mislim ako mi se svidi ako ne djabe mu svi sarmovi sveta
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 3 | 24.11.2012 , 10:57 PM
|
Quote (toshiba013) Sta vi mislite na koj SARM devojke padaju? Sve zavisi kako kod koje devojke ali mislim da je najbolje biti svoj i ne glumatati nesto sto nisi
|
|
| |
|
post # 4 | 25.11.2012 , 10:44 AM
|
glumatanje/// u startu oduzima polovinu tebe makoliko bilo verno i upecatljivo na to samo mogu pasti jedino nafurane bicherke - valjda tko se kaze devojke koje drze do sebe nece sigurno nikada biti sa nekom osobom koja nema svoje ja SVOJU ORIGINALNOST NEGO JE PAZARI ILI KOPIRA DRUGE VEC U SAMOM STARTU JE OSUDJENA DA SE ZABAVLJA SA POLA COVEKA -M SA OSOBOM GLUMCEM BEZIDEJNOM JEDNOLICNM - JER NEPRIMENJUJE SAMO JEDAN NEKI FAZON VEC MILIONI NJIH TE JE VEC OTRCAN IZRABLJEN I NIMALO ORIGINALAN JEDNOSTAVNO MOZE DODCI DO PROSTOG ZAKLJUCKA - AKO GLUMI OVO sta li je ond kod njeg stvarno njegovo
!!!
|
|
| |
|
post # 5 | 25.11.2012 , 3:43 PM
|
Quote (Moonchild007) Sve zavisi kako kod koje devojke ali mislim da je najbolje biti svoj i ne glumatati nesto sto nisi Slazem se sa doticnom osobom....
:P
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 6 | 25.11.2012 , 5:35 PM
|
pa ja mislim da je najbolje biti direktan,iskren,i romantican
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 7 | 25.11.2012 , 5:52 PM
|
Ne padam ni na sto moras da me udaris da bi me oborio s' nogu jedino tako ... Nemam ja onih 18 godina ni mac u grudima ,da bih opet sve ispocetka ...
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 8 | 25.11.2012 , 6:43 PM
|
Budi realan i sav svoj 100% jer laganjem samo lazes sebe a i to se odnosi na devojku koju ne zelis videti sutra ... ako vec ides sarmirati neku osobu onda bolje biti iskren i iskoristiti ono svoje ... ne preterivati vec laganica u odredjenoj meri postepeno svoditi svaki trenutak i maksimalno izvlaciti osmeh na tom licu koje sarmiras
|
|
| |
Mallena
|
post # 9 | 14.04.2013 , 8:42 PM
|
Padamo na "zloceste decke"... ooo Bogami dobro lupimo dupetom o pod zbog istih..
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 10 | 19.04.2013 , 9:40 AM
|
Quote (-Mallena-) Padamo na "zloceste decke"... ooo Bogami dobro lupimo dupetom o pod zbog istih.. To je nazalost tacno al i brzo dodjemo sebi , pa skontamo kako i sta bar ja tako da je ovo definitvno bolje Quote (boki1997) direktan,iskren,i romantican
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 11 | 22.06.2013 , 10:49 AM
|
padaju na dzentlmenstvo
|
|
| |
|
post # 12 | 16.08.2013 , 9:02 AM
|
mi devojke padamo na humor.
|
|
| |
Mallena
|
post # 13 | 07.10.2013 , 9:00 AM
|
Quote (-Mallena-) Padamo na "zloceste decke"... ooo Bogami dobro lupimo dupetom o pod zbog istih.. još uvijek isto mislim!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 14 | 07.10.2013 , 1:55 PM
|
drzim se pravila :''Kako zracis tako privlacis.'' prvo širiš pozitivan vajb... mi ruzni moramo biti poseebno obrazovani xD
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 16 | 10.10.2013 , 9:39 AM
|
treba biti dzentlmen i malo humora mislim da je to sve
|
|
| |