Unutrašnji glasovi?
|
|
Mallena
|
post # 1 | 22.01.2013 , 2:54 PM
|
Da li vam se dešava da vas nešto unutar vas opominje na neke postupke?
Neka kočnica koja ne da da se spusti ili rotor koji ne može da se zaustavi?
Da li ih ignorišete ili ipak poslušate?
[b]„Dobro veče“, zvonilo mi je ušima. „Slušate radio „Vaša savjest 102,6 FM“. Ovo je vaš prvi I jedini susret sa njim. Čeka vas otvoreno ratište sujete i uživanja, doduše sa nepravednim omjerom snaga, Zagrlite ga. Sljedeće prilike sigurno nećete imati.“…[/b]
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 2 | 22.01.2013 , 10:30 PM
|
Ja pretežno uvijek imam mišljenje o nečemu i nekome.
Kada krenem nešto s nekim,uvijek zamišljam tu budućnost. I onda stvorim sliku. Ako vjerujem u nju,stvari se dešavaju. A ako ne,sve lađe mi potonu. Ali ja smatram da nikada ne griješim,čak i kada nisam upravu. Ako uradim nešto "pogrešno",a uživala sam u tome,ja sam zadovoljna.
Desilo se toliko puta da mi nešto govori da ne radim neke stvari,ali ja jesam. I nisam se nikada pokajala,jer sam znala da sam to ja uradila i da sam tada htjela.
Slušam te glasove,a onda ih dijelim. Na moje i na one pogrešne.
|
|
| |
Mallena
|
post # 3 | 14.04.2013 , 8:43 PM
|
Desava mi se.. pocesto.. i svaki put kad izignorisem, pokajem se!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 15.04.2013 , 10:07 AM
|
Nikad ga nisam imo.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
Smiley
|
post # 5 | 15.04.2013 , 2:56 PM
|
Sam sebi sam najbolji prijatelj i najbolje sebe razumijem,i unustrasnje glasove cujem cesto,nekad ne poslusam pa ispastam al dobro
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 6 | 16.04.2013 , 0:53 AM
|
mmene pocinju zabrinjavati moi unutrasnji glasovi - pocinju ponekada postajati i spoljasnji ponekada hvatam sebe kako se naglas raspravljam sam sa sobom - ili moim unutrasnjim glasovima dobra strana toga je da u tim trenutcima izbegavam javnost inace bi me zakljucali na neko vreme sumasumarum - moj unutrasnji glas je uvek upravu i uvek pobedi moju impulsivnost - zato hvala mu na tome inace bi neku glupost do sada zasigurno napravio bolje lud sa glasovima -- nego normalan sa pogresnim oodlukama zivela ludost
!!!
|
|
| |
Mallena
|
post # 7 | 16.04.2013 , 1:17 AM
|
Quote (scorpio978) bolje lud sa glasovima -- nego normalan sa pogresnim oodlukama Skorpijo, svaka ti cast!
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 8 | 19.04.2013 , 1:11 AM
|
Quote (-Mallena-) Da li vam se dešava da vas nešto unutar vas opominje na neke postupke? Naravno, to se svakome desava , samo sto il ne znamo prepoznati te znakove, il ih ignorisemo namjerno...
Ja generalno ne obracam paznju na njih heh
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 9 | 21.04.2013 , 3:11 PM
|
Hmmm, ne bas
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 10 | 21.04.2013 , 9:44 PM
|
Quote (-Mallena-) Neka kočnica koja ne da da se spusti ili rotor koji ne može da se zaustavi?Da li ih ignorišete ili ipak poslušate? Oh u zadnje vreme mi nesto u meni govori ne pravi istu gresku ali ne ja ne poslusam. Sto sam utvrdila nevalja nikako.
|
|
| |
|
post # 11 | 22.06.2013 , 10:49 AM
|
treba ih poslusati.
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 13 | 07.10.2013 , 8:58 AM
|
Quote (-Mallena-) „Dobro veče“, zvonilo mi je ušima. „Slušate radio „Vaša savjest 102,6 FM“. Ovo je vaš prvi I jedini susret sa njim. Čeka vas otvoreno ratište sujete i uživanja, doduše sa nepravednim omjerom snaga, Zagrlite ga. Sljedeće prilike sigurno nećete imati.“… Ahhhh... i zaboravila sam na ovu priču, odoh da je nađem u arhivi
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 14 | 07.10.2013 , 1:47 PM
|
Quote (-Mallena-) Da li vam se dešava da vas nešto unutar vas opominje na neke postupke?Neka kočnica koja ne da da se spusti ili rotor koji ne može da se zaustavi?
Da li ih ignorišete ili ipak poslušate? Naravno,to su misli,bucna aktivnost uma... proizvodi ih nonstop... tu je umjesan ego,svi nasi strahovi,poroci... pfff sta ne sve najcrnje jedino svjetlo je sto mozes zaustaviti,tj. biti prisutan u momentu,ne dopustiti umu da koristi tebe vec da ti koristis um
Moze se zaustaviti tako sto zazmiris,i slusas te glasove,posmatras,osjetis emocije koje te preplave dok ih slusas.. i odjednom ce prestati,ostace samo mrak i prazno... otovori oci i uzivaj u momentu :3
Ja vecinom,koristim um da uradim nesto ne suzbijam ih,al nekad radim suprotno od onog sto mi kazu. Ako nesto ne smijem e bas cu to uraditi...
bas sam pre neki dan na fb napisao nesto.. tj. citirao.. Eharta Tole-a,iz njegove knjige Moc sadasnjeg trenutka:
Quote U trenutcima kada um ostane "bez teksta".Usljed ekstremnog fizickog napora,velike ljepote ili cak velike opasnosti.Javlja se osjecaj unutrasnje smirenosti.U tom stanju "mirnoce" postoji suptilna ali intenzivna sreca,postoji ljubav,postoji mir.Obicno su takvi trenutci jako kratki jer um ubrzo nastavlja svoju bucnu aktivnost koju nazivamo misljenje.
Be my love?
|
|
| |
|
|
post # 16 | 07.10.2013 , 6:13 PM
|
Prvo sam pogresno procitao naziv teme, na prvi pogled procitao sam unutrasnji gasovi, al ono glasovi, pa ono svi ih imamo al retko kad poslusam unutrasnjeg sebe.
|
|
| |
|
post # 17 | 08.10.2013 , 2:25 AM
|
Quote (-Mallena-) Da li vam se dešava da vas nešto unutar vas opominje na neke postupke? Neka kočnica koja ne da da se spusti ili rotor koji ne može da se zaustavi?
Da li ih ignorišete ili ipak poslušate? Desava mi se,uglavnom poslusam,bar mi se cini
Poruku je menjao/la Moonchild007 - Utorak, 08.10.2013, 2:26 AM
|
|
| |
|
post # 18 | 08.10.2013 , 2:46 AM
|
svi imamo 2 lica, mozda i vise. rekao bih da se ona suprostavljaju kada osecamo nesto tako.
|
|
| |
|
post # 19 | 08.10.2013 , 9:26 PM
|
Cesto smatram da kada govorim nesto,a drugi se slazu sa mnom,obicno mislim da sam slagao nesto
|
|
| |
|