Nedoumica
|
|
390 poruka na forumu
| |
20
| |
673
|
|
post # 1 | 19.08.2013 , 9:40 PM
|
Ovako pre neki dan, dodje jedna devojka kod mene, iznenada sve, prijatno doduse iznenadjen, popijemo ona i ja, bude lepo vece, nikakvog preterivanja, prosetamo do grada, s'tim sto mi je dozvolila da je drzim za ruku. otpratim je malo, vratim se kuci. Provalim sutra dan da me je izbrisala sa fejsa, i ne odgovara mi na poruke :O konfuzan sam totalno, nije mi bilo to ni na kraj pameti.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 2 | 20.08.2013 , 2:58 AM
|
Da nisi nesto buraz zeznuo na kraju heheh. Ili je nesto drugo od tebe ocekivala.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 3 | 21.08.2013 , 5:40 AM
|
Pitaj Boga.. Rekoh ja,da ja nisam baš pametna,kada su u pitanju ovakve stvari.
Meni je strašno to što ljudi sebe ograničavaju zbog FB. Ja sam pola prijatelja obrisala,jer mi strašno idu na živce srceparajući statusi i glumatanja. Ali kada ih vidim,pozdravim ih.. Htjeli oni meni vratiti pozdrav ili ne,zavisi od njih. Ako mi ga ne vrati,ne mora mi se više ni nadati. Ne razumijem ja to nikako..
|
|
| |
|
post # 4 | 29.08.2013 , 8:48 PM
|
greshko404, pa kako tako niotkuda doshla i otishla? jeste se preko fejsa upoznali, ono chet i to, preporuchio je neko ili se sluchajno dodali?? strashno, koja riba
Poruku je menjao/la machka - Cetvrtak, 29.08.2013, 8:49 PM
|
|
| |
Smiley
|
post # 5 | 02.09.2013 , 0:37 AM
|
Brate moguce da jednostavno nije bila za drzanje za ruke,vec za drzanje za nesto drugo Moze biti i da si ti pogresno postupio,ako ti vec nije ostavila mogucnost da ti da odgovor,produzi dalje ne muci svoju glavu time
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
390 poruka na forumu
| |
20
| |
673
|
|
post # 6 | 02.09.2013 , 7:27 AM
|
XAVI_PG, moracu
machka, znam (znao) je godinama, nismo se upoznali preko fejsa.
|
|
| |
|
post # 7 | 02.09.2013 , 6:17 PM
|
tim gore. mislim, ako te nije udostojila razlogom zbog kog ne zeli da bude s tobom, onda je frik, batali.
|
|
| |