Net-ljubavi
|
|
|
|
|
post # 183 | 30.07.2012 , 3:44 AM
|
Ljudi cuda se desavaju jbg
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 185 | 30.07.2012 , 3:44 AM
|
to je very GRDNA mistake... ma upoznala momka preko fb, zaljbila se, a onda naletila na njega u BGD sasvim slucajno, a sad - on srecan s drugom, a ja ni na nebu ni na zemlji... ucite na tudjim greskama, tj. mojim...
|
|
| |
|
post # 186 | 30.07.2012 , 3:44 AM
|
Ljubav preko neta je moguća. Meni se nekako čudno desila. Nije mi baš drago što se desilo jer je od mene napravila ovo što ja sada jesam. Mnogo ljudi misli da je to zabluda,ali na taj način se osoba nekako dublje upozna. To jesu slova,ali čitanjem između redova se toliko toga nauči i toliko toga primjeti. Ali iskreno ne bi nikada i nikome to preporučila. Ako se na taj način traži " ljubav " od toga nema ništa.
|
|
| |
|
|
post # 188 | 30.07.2012 , 3:45 AM
|
Svoju voljenu osobu mozes naci bilo gde...na poslu,u setnji,u nekom drugom gradu...pa cak i na netu...nikad neznas medjutim s druge strane te veze na daljinu i preko neta nepreporucujem...odnosno pocetak Da ali da se odrzava veza preko neta to definitivno ne...ako nije u RL netreba ti ni na netu Obicno najbolje mesto za trazenje ljubavi uvek bude u mestu u kojem zivis ili nekom susednom gradu gde bi u stvari ta ljubav mogla i da procveta
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 189 | 30.07.2012 , 3:45 AM
|
Moze neko da se smuva preko neta ali ta veza kratko traje..i uvek prvi muskarci zapocinju takve veze samo sto zele zabavu ne shvataju to uopste ozbiljno
Imao sam dosta riba to ne znaci da sam frajer to znaci da jos uvek nmg pravu da nadjem!!! :)
|
|
| |
|
|
post # 191 | 30.07.2012 , 3:45 AM
|
Ne gubite nadu,sve je moguce,moje iskustvo u vezi ovoga je veoma pozitivno =) Naravno,ne treba verovati ''na prvu loptu'',sto bi se reklo,mozda ipak treba imati malo jacu moc rasudjivanja,jer cesto se desi da vecina koja se odlucuje na ovaj korak je,u neku ruku mozda malo i ocajan u svojoj zelji da nadje nekog,pa se greske lako dogadjaju,da ne pomenem kako doticni mogu da budu veoma slatkorecivi,a ruku na srce,svi mi volimo da cujemo nesto lepo o sebi.Opet,naglasavam,ne svi,meni se desilo slucajno,ali znam dosta slucajeva koje nisu imali srecan kraj jer su uleteli u nesto ovako veoma brzo,i prihvatili sve sirom zatvorenih ociju.Moj savet je - budite malo skeptici,ne gubite nadu i verujte u ljubav,onu pravu,istinsku,koja ume nekad i da zaboli,ali za koju se vredi boriti.
Veliki pozdrav, Carrot
|
|
| |
Mallena
|
post # 192 | 30.07.2012 , 3:45 AM
|
U STA SE JEDNA OSOBA ZALJUBLJUJE KOD DRUGE OSOBE?!
U sta se mi zaljubljujemo?
U fizicki izgled?! NE! Jeste bitan za neku prvu fizicku privlacnost, ali nije presudan niti se u njega zaljubljuje!
U fizicki kontakt (poljubac, dodir, sex)?! NE! Jeste i on bitan, ali sve sto ne valja da se popraviti!
U dusu (ono kakva je ta osoba unutra)?! DA!
Kako upoznajemo neku osobu? Kako razotrkrivamo njenu dusu, unutrasnjost? RAZGOVOROM, PRICOM!
Sta radimo na netu? RAZGOVARAMO, PRICAMO! (uslovno receno, doslovno: zapisujemo svoje misli i citamo tudje)
Suma, sumarum.... sama se namece!
Hvala!
Poruku je menjao/la MallenaBobbie - Cetvrtak, 26.04.2012, 1:07 AM
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
|
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 197 | 30.07.2012 , 3:46 AM
|
itekako je moguca
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 198 | 30.07.2012 , 3:46 AM
|
i veoma je tesko
Be my love?
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 199 | 30.07.2012 , 3:46 AM
|
Quote (JahRastafarI93) i veoma je tesko da jer nikada ne mozes da znas da li te ta osoba stvarno voli ili te samo laze i pravi budalom...
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 200 | 30.07.2012 , 3:47 AM
|
Quote (Bosankaaa) da jer nikada ne mozes da znas da li te ta osoba stvarno voli ili te samo laze i pravi budalom... i jbna ljubomora,ma kakav ker,ja sam na nivou lava,kad primjetim da se neko vrzma iskido bi ga nebitno o kome je rjec,al nadam se da me ne pravi budalom
Be my love?
|
|
| |