Ljubav koju nikad necu zaboraviti...
|
|
|
post # 21 | 14.10.2011 , 8:24 AM
|
|
|
| |
|
post # 22 | 27.12.2011 , 2:15 AM
|
Rado te se setim ljubavi stara itd itd
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 24 | 02.01.2012 , 10:22 PM
|
Onu koja me najvise bolela
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 25 | 03.01.2012 , 3:50 PM
|
Ohh,vidi moje teme.... Pa jos ih nisam pocela zaboravljati,pamtim ih sve...za sad...jos mi nisu pocela secanja bledeti....
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 26 | 22.12.2012 , 3:00 PM
|
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 28 | 04.01.2013 , 5:48 PM
|
Nikad niti jednog necu zaboraviti, ne bih ni želljela.. oni su sastavni dio mog života, mojih sjećanja...
Ali su za mene svi oni "tamo nekad" i ostali tu gdje su postojali.. ja sam napravila korak (ili vise njih) dalje i ne osvrcem se, niti me zanima sta je ostalo na toj dionici puta koji se zove moj zivot!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 29 | 04.01.2013 , 6:49 PM
|
I na srcu nosim znak, tvoje ime kao ožiljak.
- naravno da necu zaboraviti niti jednu.
|
|
| |
|
post # 30 | 22.01.2013 , 12:59 PM
|
Postoji ta ljubav koja mi se desila na netu necu zaboraviti nikad
|
|
| |
Smiley
|
post # 31 | 26.01.2013 , 1:38 PM
|
Sve "ljubavi" koje sam imao kroz zivot naravno da necu zaboraviti,jer iako to nije trajalo,zavrsilo se kako treba itd,to je sastavni dio mene,ucinilo je da naucim vise o sebi,drugima,da znam sta hocu i kako hocu,na koji nacin hocu... Obicno za sve iz proslosti,naucim koliko mogu da naucim iz te proslosti da ne bih grijesio u buducnost....
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |